reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

No wlasnie Joa ... Raczej wole ja do polski jechac :D juz gadalam z młodsza siostra ze ona przyjedzie mi pomoc bo moja mama zaprawiona na maxa ale ze mieszka obok siostry Starszej to moja sis sie uzależniła od mamy i siostrzenica ma 6 lat a mama uwaza łącznie z moja siostra ze ona sobie bez mamy nie poradzi wiec nawet pytac nie bede bo postawie mamę w trudnej sytuacji ...
A o tesciowej nawet myślec noe chce u mnie Hahahahahhaahahahhaah

reklama
Witam z rana :)

Emenems - jak ja bym chciała rano wstawać :d od razu wiecej można zrobić, ale spioch ze mnie ostatnio :p a z mieszkaniem jak mialabys okazje to nie głupi pomysł.. :) U nas tez trzebaby zrobić troche przemeblownia.. w zaleznosci czy bedzie chłopczyk czy dziewczynka hehe :)

Co do dolegliwoscie to do wczorajszej wizyty nic nie bolało, teraz bardziej juz bola piersi, brzuch czasem a smaki.. juz mi lepiej po tamtym bólu głowy... musze wypróbowac te plastry apap ice .. chociaz u mnie to od zatok wiec moze cos rozgrzewajacego by sie przydało.. nie śmiejscie sie ale ostatni mi pomogło jak posiedziałam nad gorącą kawą :D:D

Jednak dobrze sobie to owu obliczyłam bo fasolka wieksz moja niz z ostatniej @ :):) szkoda ze zdjec nie dostałam :d poprzednio dostałam a teraz zabrała doktorka do swojej karty i nawet wymiaru nie znam :(:(:(

Dzień dobry ;-)

Milej soboty życzę ...chociaż u nas cos pochmurnie ....
Wstalam z katarem i lekkim bólem gardla grrr ...

Emenens nie to ze sobie pomyslimy cos nie teges, to naturalne ze się martwisz ... i na pewno coś wymyslicie ;-)

Aktina zdrowka ...

Ide coś zjeść bo mnie ssie ;-)

witajcie kochane podczytuje was jakis czas mam taka sama syt jak mali :) :) dwoje małych szkrabow w domu lat 6 synek i 3 córeczka @ mam co 28-34 dni nirelegularny nie planowalismy bobo jestem 4miesiące po operacji z szyjki z powodu nowotworu juz calkowicie zagrał9jona no i brak okresu cycki bola lekkie mdłości test wykonany wczoraj niestety po południu negatywny a okresu brak i te podejrzenia dodam ze z moja dwójka tez testy nie wyszły d9piero beta potwierdziła.

sama nie wiem czulam sie tylko tak z maluchami w ciąży i to przeczucie .. w pon pójdę na ta bete bedzie co na byc . dziekuje za wsparcie z jednej strony sie cieszę a z drugiej martwie.

Karolinkaaa- witaj. Może faktycznie miesiączka się przesunęła?

Ja jak P się urodziłą, to wszystkie poradniki rzuciłąm w kąt :p I tak są nic nie warte, bo każde dziecko jest inne. To w oczekiwaniu na dziecko miałam pożyczone i pierwszy rok z życia dziecka też. Jak dla mnie poradniki i tak w niczym nie pomogą :)

reklama
Karoolynka na nas zawsze możesz liczyć ;-)

Simka jestem tego samego zdania to poprostu samo przychodzi i po porodzie człowiek wie sam z siebie co dla dziecka najlepsze i jak nim operować ;-)

Do góry