reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
A ja chyba na chlopaka bo ogorkibkiszone i kapuste wcinam wiadrami :- P i wogole mam chlopskie zachcianki :- P

Xkarola to ja te chłopiec :)
Mam u siebie sklep ze wschodnio europejskim jedzeniem i jest nasa ogórków kiszonych dzis tez kupiłam.
Do tego jem twarog , codziennie a normalnie to był mus zjesc twarog bo ma dobre wartości i wogole a teraz jem bo lubie. No i pikantne, mam ogórki konserwowe chilli :D cudo

Aktina - taki album chciałam kupic pusty co moge uzupełniać wpisami zdjęciami itp :)

Emenens a to w księgarni nie będzie ? Albo może na allegro czy eBayu zamów ;-)

No probowalam na Allegro ale jakos słabo, nie ma takich fajnych jak z decoupage czy cos .... Nie wiem jak to szukać .

Chciałam wam pokazac jaki dom mi sie podoba.... Poki co marzenia, ogolnie niby realne ale nie chce mi sie teraz latac z papierami załatwiać no i rata kredytu by wzrosła o jakies 40% w stosunku do tej co teraz mam ale ten jest piękny.... Z podwójnym garazem ( Żegnajcie skrobaki do szyb:D) to jest ulice obok mnie... Jakies 4 minuty piechota ehhhh śliczny pod lasem.....
FINN – Gol -Tuppeskogen/Steintrøa 29 - Barnevennlig, 4 soverom, dobbelgarasje og fin uteareal

Ja chce .. ( myslalam ze na czym innym polegają ciążowe zachcianki hahahaha)
Ale super nie??
Pomarzyć mozna

Nooo..:) super dwie sypialnie i góra i dol i moje marzenie - zlew pod oknem hahahahaha :)
No coz, trzeba teoche odlozyc tak by zmienic na większy i nie dopłacać. Bo ja jak na domek to malutki mam, no ale jest.
Dyskusje z mezem na temat przebudowy gory poki co 1:0 dla meza... Nie słucha nie przyjmuje argumentów.
U nas wszystko z drewna wiec przestawianie ścian to nie problem. Trzeba zlikwidować przedpokoj i zrobic dodatkowy pokój na gorze bo ten przedpokoj bezużyteczny kompletnie no ale on nie chce słuchac nic a nic.

A wiem ze jak sie dziecko urodzi to stwierdzi ze miałam racje i trzebabylo remontować jak w ciazy byłam bo teraz to problem ehhhh faceci

reklama
Emenems- co do albumu ciążowego to popatrz na Dawandzie lub Decobazar
są np. takie Album ciążowy - Justyna-Kaszynska - Albumy na zdjęcia, śliczny, aż bym sama sobie kupiła :)
Album ciążowy - Dom - DecoBazaar
ALBUM CIĄŻOWY z rosnącym brzuszkiem – Albumy - ostatnia sztuka - kolor: fioletowy, śliwkowy, zielony, wymiary: złożony album ok 15cm x 22cm. – Artillo
Album ciążowy z brzuszkiem WZÓR – Albumy – Artillo
Cudny ten dom

aktina- mój M też mówi, ze chłopak. Ja w ogóle nie czuję co ma być i mi w sumie wszystko jedno. Z jednej strony mogłaby być dzieczynka, ale z drugiej nie wyobrażam sobie mieć dwie księżniczki :p

Ja też mam na słone. Śledzie już zaliczyłam, a dzisiaj pomyślałam o brzuszkach wędzonych z łososia :p

Ale mam dzisiaj niedobry dzień. Po całym tygodniu wstawania po 5, moja trzyletnia terrorystka obudziła się o 6 rano! Sadystka normalnie ;) Próbowałąm się przespać po południu, ale to robiła hałas, to tv grało, nie da się :) Poza tym wszystko nie po mojej myśli dzisiaj, pół dnia spędziłąm na szukaniu rowerka dla Młodej na urodziny, ale dziewczęce wszystkie różowe! A mi się marzy miętowy.

Do góry