reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
A ja chyba na chlopaka bo ogorkibkiszone i kapuste wcinam wiadrami :- P i wogole mam chlopskie zachcianki :- P

Xkarola to ja te chłopiec :)
Mam u siebie sklep ze wschodnio europejskim jedzeniem i jest nasa ogórków kiszonych dzis tez kupiłam.
Do tego jem twarog , codziennie a normalnie to był mus zjesc twarog bo ma dobre wartości i wogole a teraz jem bo lubie. No i pikantne, mam ogórki konserwowe chilli :D cudo

Aktina - taki album chciałam kupic pusty co moge uzupełniać wpisami zdjęciami itp :)

Emenens a to w księgarni nie będzie ? Albo może na allegro czy eBayu zamów ;-)

No probowalam na Allegro ale jakos słabo, nie ma takich fajnych jak z decoupage czy cos .... Nie wiem jak to szukać .

Chciałam wam pokazac jaki dom mi sie podoba.... Poki co marzenia, ogolnie niby realne ale nie chce mi sie teraz latac z papierami załatwiać no i rata kredytu by wzrosła o jakies 40% w stosunku do tej co teraz mam ale ten jest piękny.... Z podwójnym garazem ( Żegnajcie skrobaki do szyb:D) to jest ulice obok mnie... Jakies 4 minuty piechota ehhhh śliczny pod lasem.....
FINN – Gol -Tuppeskogen/Steintrøa 29 - Barnevennlig, 4 soverom, dobbelgarasje og fin uteareal

Ja chce .. ( myslalam ze na czym innym polegają ciążowe zachcianki hahahaha)
Ale super nie??
Pomarzyć mozna

Nooo..:) super dwie sypialnie i góra i dol i moje marzenie - zlew pod oknem hahahahaha :)
No coz, trzeba teoche odlozyc tak by zmienic na większy i nie dopłacać. Bo ja jak na domek to malutki mam, no ale jest.
Dyskusje z mezem na temat przebudowy gory poki co 1:0 dla meza... Nie słucha nie przyjmuje argumentów.
U nas wszystko z drewna wiec przestawianie ścian to nie problem. Trzeba zlikwidować przedpokoj i zrobic dodatkowy pokój na gorze bo ten przedpokoj bezużyteczny kompletnie no ale on nie chce słuchac nic a nic.

A wiem ze jak sie dziecko urodzi to stwierdzi ze miałam racje i trzebabylo remontować jak w ciazy byłam bo teraz to problem ehhhh faceci

reklama
Emenems- co do albumu ciążowego to popatrz na Dawandzie lub Decobazar
są np. takie Album ciążowy - Justyna-Kaszynska - Albumy na zdjęcia, śliczny, aż bym sama sobie kupiła :)
Album ciążowy - Dom - DecoBazaar
ALBUM CIĄŻOWY z rosnącym brzuszkiem – Albumy - ostatnia sztuka - kolor: fioletowy, śliwkowy, zielony, wymiary: złożony album ok 15cm x 22cm. – Artillo
Album ciążowy z brzuszkiem WZÓR – Albumy – Artillo
Cudny ten dom

aktina- mój M też mówi, ze chłopak. Ja w ogóle nie czuję co ma być i mi w sumie wszystko jedno. Z jednej strony mogłaby być dzieczynka, ale z drugiej nie wyobrażam sobie mieć dwie księżniczki :p

Ja też mam na słone. Śledzie już zaliczyłam, a dzisiaj pomyślałam o brzuszkach wędzonych z łososia :p

Ale mam dzisiaj niedobry dzień. Po całym tygodniu wstawania po 5, moja trzyletnia terrorystka obudziła się o 6 rano! Sadystka normalnie ;) Próbowałąm się przespać po południu, ale to robiła hałas, to tv grało, nie da się :) Poza tym wszystko nie po mojej myśli dzisiaj, pół dnia spędziłąm na szukaniu rowerka dla Młodej na urodziny, ale dziewczęce wszystkie różowe! A mi się marzy miętowy.

Do góry