Mali250393
Fanka BB :)
Aktina super wiesci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaaak mnie ciagle ssie głód ehhhh a za chwile moja waga mi odmowi wazenia bo stwierdzj ze wstyd slonia wazyc :-( :-(aktina- świetne wieści Ach ja też bym już chętnie poszła do lekarza, ale jeszcze się wstrzymam te 1,5 tygodnia
Ja mieszkam w kamienicy mojej mamy. Teraz są tu 3 mieszkania osobne mieszkania, wcześniej były 2 połączone ze sobą. Ja mam mieszkanie na dwóch poziomach, mama mieszka za ścianą, ale przechodzę do niej przez podwórko, a ostatnie mieszkanie jest wynajmowane. Rodzeństwo ma swoje mieszkania, a jedna siostra wynajmuje
anula- hormony [emoji14]
Ja sie wygadałąm mamie. Ale tak podchodziłą, tak krążyła, że w końcu się musiałam przyznać [emoji14] A miałąm nic nikomu nie mówić.
Czy Wy też jesteście ciągle głodne?