reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Aktina fantastyczne ! ;-)

Mali jak samopoczucie ?

Emenens piękne marzenia ...życzę Ci tej wygranej ;-) 7 lat to juz sporo ;-)

Simka ja tez rozpuszczalna zapodaje ale mi cos nie wchodzi ....

Jakieś humorki mnie dopadly ... ciągnie czasem w podwoziu ,poszlam spac na godzinę ,wstalam i mam najgorzej .... wszystko wydaje mi się do d...... i cyc mnie jeden boli .... oo wyzalilam się ;-)

aktina- świetne wieści :) Ach ja też bym już chętnie poszła do lekarza, ale jeszcze się wstrzymam te 1,5 tygodnia :)

Ja mieszkam w kamienicy mojej mamy. Teraz są tu 3 mieszkania osobne mieszkania, wcześniej były 2 połączone ze sobą. Ja mam mieszkanie na dwóch poziomach, mama mieszka za ścianą, ale przechodzę do niej przez podwórko, a ostatnie mieszkanie jest wynajmowane. Rodzeństwo ma swoje mieszkania, a jedna siostra wynajmuje :)

anula- hormony :p

Ja sie wygadałąm mamie. Ale tak podchodziłą, tak krążyła, że w końcu się musiałam przyznać :p A miałąm nic nikomu nie mówić.

Czy Wy też jesteście ciągle głodne?

aktina- świetne wieści :) Ach ja też bym już chętnie poszła do lekarza, ale jeszcze się wstrzymam te 1,5 tygodnia :)

Ja mieszkam w kamienicy mojej mamy. Teraz są tu 3 mieszkania osobne mieszkania, wcześniej były 2 połączone ze sobą. Ja mam mieszkanie na dwóch poziomach, mama mieszka za ścianą, ale przechodzę do niej przez podwórko, a ostatnie mieszkanie jest wynajmowane. Rodzeństwo ma swoje mieszkania, a jedna siostra wynajmuje :)

anula- hormony [emoji14]

Ja sie wygadałąm mamie. Ale tak podchodziłą, tak krążyła, że w końcu się musiałam przyznać [emoji14] A miałąm nic nikomu nie mówić.

Czy Wy też jesteście ciągle głodne?
Taaaak mnie ciagle ssie głód ehhhh a za chwile moja waga mi odmowi wazenia bo stwierdzj ze wstyd slonia wazyc :-( :-(

Simka noooo ja tez mam gloda ;-)

Mali i co powtarzasz test w weekend czy beta po weekendzie?

Karola - nie mogę zrezygnować z pracy na razie no i trochę też nie chce. Ja nie lubię siedzieć w domu za długo bez celu, bo się męczę ;) więc na razie wolę się męczyć w pracy, szczególnie, że ekipa fajna no i nie mam objawów uciążliwych więc jakoś funkcjonuje.

Emenems - w biurze pracuje, także z jednej strony robota lekka a z drugiej to jednak 8h przed monitorem.

Joa - myśl o weekendzie mnie ratowała od dwóch dni - i oto nastał!! :-D Hehe Wy tu o in vitro a nasz Kropek jest z iui :) także też byliśmy na tej drodze... :yes:

Simka - ja też uwielbiam zapach kawy! A z tym, że mała ilość nie szkodzi to prawda, też słyszałam... wszystko można ale z umiarem :yes: Nie piję, bo jak zacznę to wchłonę cały dzban :-D ale z głodem to mam tak samo - mogłabym jeść ogromne ilości. Szok!

Mali - lenienie się należy jak jesteśmy w ciąży haha :D takie PRAWO :-D

aktina - gratuluję serduszka! Super, że wszystko dobrze :)

Anula - ja też humory i jakieś dziwne nastroje mam, w sumie od wczoraj... I zwalam na hormony, żeby nie musieć się tłumaczyć z focha haha :-D

Odnośnie leków to mi lekarz powiedział, że jak naprawdę nie muszę to mam nie brać nawet no spy ani apapu. Ja tam nie mam z tym problemu, bo apap i tak na mnie nie działa. Na bóle głowy mam Apap Ice (takie żelowe nakładki) - ratują mnie. Genialne!

Anula test w weekend. A we wtorek mam wizyte.
Inis tylko mnie takie lenistwo najzwyczjniej w swiecie wkurza. Lubie ten stan jak mam powera I garne sie do czegos.

Mali to czekam na wiesci z testowania i kciuki za wizyte ;-)

Inis jak się dobrze czujesz i nie ma przeszkód to czemu nie ;-) Milego leniuchowania ;-)

reklama
Kawa.... Nagorzej było z tego zrezygnować
Pety i alkohol nie problem ale kawa :)

Objawów nadal brak, co do zachcianek żywieniowych to ja nie rozróżniam tego od codzienności bo ja całe zycie sobie odmawiam :D

Do góry