reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

A co do pwoeidienia rodzinie to to ogólne podniecenie jakie zapanuje mnie przeraża wolałabym im kartke z info wyslac jakos nie mam ochoty ba zbiorowa rodzinna podnietę i histerie bo tak bedzie - tesciowa i moja matka beda ryczec boze .... Woalalbym to przeskoczyć

reklama
No bede musiała ale to bardziej mnie stresuje niz jak kilka lat temu mowilam rodzicom jak juz mieszkałam w Norwegii , mieszkam od roku z facetem po rozwodzie ktory ma dzieko hahahah

Bez kitu .... Juz chce to miec za soba

Julia, śliczny maluszek :)
Ja też mam wilczy apetyt, najgorzej jest wieczorem, zjadłabym chyba całą lodówkę :D Mnie chyba idzie w cycki, bo rosną jak szalone :D
mąż mega zadowolony.

Tutti zycie lubi weryfikować nasze plany. Ale zycze Ci zebys mogła pracować cała ciaze tak jak chcesz. No i postaraj się dla dzidziusia o bardziej treściwe posiłki ;) bo my tu pilnujemy :D

Julia0903 śliczny mały człowiek. To niesamowite ze z małej kropki rośnie dziecko.

Joa.le ,Emenems zazdroszczę wam tych pyszności ,daleko mam do Gdańska jak i całej Polski.
Mi niestety na mdłości nie pomaga nic ,kiedyś banan jeszcze z rana ratował teraz jest blee bo za słodki.

Simka biedaku obdzwon gabinety az do skutku.

Emenems zjecie z USG powysyłaj. Beda sie cieszyć kochana bo jest z czego. Daj im te chwile szczescia ;)

A ja już pojedzona choć coraz gorzej mi to jedzenie wchodzi i na 90 % z lodówki patrzeć nie moge. Tego się boję bo jak nie bede mogła jesc to wymioty przejmą kontrole nad normalnym funkcjonowaniem. Tak też było w ciazy z synem gdzie na końcu trafiłam do szpitala z wycieńczonym organizmem.

reklama
Hahahahaah zobaczymy - sisotra pociesza ze jej w 6 miesiacu zaczęły rosnąć bo jsk tsk dalej pojdzie bede musiała jakies mikro nakładki zalatwic sobie na piersi do tej machiny do mleka Hahaahahahahaa
No ja juz zamoeilam książki ciazowe sztuk 3 bede uzupełniać i dam mamie i tesciowej po porodzie i jedna sobie zatrzymam - nie na darmo Siklalam na trzy testy haahaha

Do góry