reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Trochę nie wiem jaka jest różnica? W sensie czym jest dla Ciebie fotelik a czym nosidełko?
Nosidełko to dla mnie taka torba duża a'la lżejszy fotelik samochodowy. Tak mi tłumaczyła mama, ale teraz chyba coś takiego nie istnieje?🙂 Szukałam w internecie i chyba tylko fotelik samochodowy może być w takim razie?:)

reklama
Nosidełko to dla mnie taka torba duża a'la lżejszy fotelik samochodowy. Tak mi tłumaczyła mama, ale teraz chyba coś takiego nie istnieje?🙂 Szukałam w internecie i chyba tylko fotelik samochodowy może być w takim razie?:)
Dlatego też się zdziwiłam o co konkretnie chodzi :) nigdy nie słyszałam o takiej "torbie". Jak do auta to tylko i wyłącznie fotelik samochodowy tzw. łupina czy skorupka. Jak wózkiem to gondola. Ja mam cybex i-cloud z i-size. Nazwa baaaaaardzo długa 😅

Dlatego też się zdziwiłam o co konkretnie chodzi :) nigdy nie słyszałam o takiej "torbie". Jak do auta to tylko i wyłącznie fotelik samochodowy tzw. łupina czy skorupka. Jak wózkiem to gondola. Ja mam cybex i-cloud z i-size. Nazwa baaaaaardzo długa 😅
Mamy kupiony ten sam 🙂 Jak do samochodu to też nie widzę innej opcji. Położna mówiła, że bez fotelika mogą nas nie wypuścić ze szpitala wgl 😅

Ja takiej torby szukałam😂 a moja mama, że gdzie będę chodzić z ciężkim fotelikiem samochodowym;) Pewnie czasy się zmieniły, dziękuję🙂

Ja takiej torby szukałam😂 a moja mama, że gdzie będę chodzić z ciężkim fotelikiem samochodowym;) Pewnie czasy się zmieniły, dziękuję🙂
Nie wiem, czy wiesz, ale teraz są też takie adaptery do stelaża na wozek. Nie wiem jaki masz kupiony wózek, ale można sobie ten fotelik normalnie wpiąć do wozka 🙂 zawsze to mniej dźwigania 🙂

I to mnie martwi że nie jest ani trochę ciemniejsza mimo dwóch dób ,
Poczekaj jeszcze chwilę, głęboki wdech i wydech. Jak mi się pojawiła ta jasna kreska to czytałam czy test może się w tą stronę pomylić. Ale nie :) można tylko błędnie odczytać test ale jak kreska nawet mała jest to oznacza że ciąża. W drugą stronę test może się pomylić czyli pokazać negatywny a jesteś w ciąży ale odwrotnie już nie.

reklama
Hey dziewczyny , chce się Was doradzić, okres miałam 3 grudnia. 23 robiłam dwa testy o czułości 10 i nic nie pokazały , a 26grudnia pre test co ma czułość. 25 wyszła od razu. Dziś powtórzyłam test - pre test i też jest kreska , tyle że nie jest ciemniejsza ani trochę, ten sam odcień, macie doświadczenie z testami poradźcie mi , proszę czy te. Test dzisiejszy nie powinien być mocniejszy ?
pre testy sie ciulowo wybarwiaja :) wiec nie sugeruj sie tym :)

Do góry