reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Trochę nie wiem jaka jest różnica? W sensie czym jest dla Ciebie fotelik a czym nosidełko?
Nosidełko to dla mnie taka torba duża a'la lżejszy fotelik samochodowy. Tak mi tłumaczyła mama, ale teraz chyba coś takiego nie istnieje?🙂 Szukałam w internecie i chyba tylko fotelik samochodowy może być w takim razie?:)

reklama
Nosidełko to dla mnie taka torba duża a'la lżejszy fotelik samochodowy. Tak mi tłumaczyła mama, ale teraz chyba coś takiego nie istnieje?🙂 Szukałam w internecie i chyba tylko fotelik samochodowy może być w takim razie?:)
Dlatego też się zdziwiłam o co konkretnie chodzi :) nigdy nie słyszałam o takiej "torbie". Jak do auta to tylko i wyłącznie fotelik samochodowy tzw. łupina czy skorupka. Jak wózkiem to gondola. Ja mam cybex i-cloud z i-size. Nazwa baaaaaardzo długa 😅

Dlatego też się zdziwiłam o co konkretnie chodzi :) nigdy nie słyszałam o takiej "torbie". Jak do auta to tylko i wyłącznie fotelik samochodowy tzw. łupina czy skorupka. Jak wózkiem to gondola. Ja mam cybex i-cloud z i-size. Nazwa baaaaaardzo długa 😅
Mamy kupiony ten sam 🙂 Jak do samochodu to też nie widzę innej opcji. Położna mówiła, że bez fotelika mogą nas nie wypuścić ze szpitala wgl 😅

Ja takiej torby szukałam😂 a moja mama, że gdzie będę chodzić z ciężkim fotelikiem samochodowym;) Pewnie czasy się zmieniły, dziękuję🙂

Ja takiej torby szukałam😂 a moja mama, że gdzie będę chodzić z ciężkim fotelikiem samochodowym;) Pewnie czasy się zmieniły, dziękuję🙂
Nie wiem, czy wiesz, ale teraz są też takie adaptery do stelaża na wozek. Nie wiem jaki masz kupiony wózek, ale można sobie ten fotelik normalnie wpiąć do wozka 🙂 zawsze to mniej dźwigania 🙂

I to mnie martwi że nie jest ani trochę ciemniejsza mimo dwóch dób ,
Poczekaj jeszcze chwilę, głęboki wdech i wydech. Jak mi się pojawiła ta jasna kreska to czytałam czy test może się w tą stronę pomylić. Ale nie :) można tylko błędnie odczytać test ale jak kreska nawet mała jest to oznacza że ciąża. W drugą stronę test może się pomylić czyli pokazać negatywny a jesteś w ciąży ale odwrotnie już nie.

reklama
Hey dziewczyny , chce się Was doradzić, okres miałam 3 grudnia. 23 robiłam dwa testy o czułości 10 i nic nie pokazały , a 26grudnia pre test co ma czułość. 25 wyszła od razu. Dziś powtórzyłam test - pre test i też jest kreska , tyle że nie jest ciemniejsza ani trochę, ten sam odcień, macie doświadczenie z testami poradźcie mi , proszę czy te. Test dzisiejszy nie powinien być mocniejszy ?
pre testy sie ciulowo wybarwiaja :) wiec nie sugeruj sie tym :)

Do góry