reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

dziewczyny ja tez poniedziałek byłam u gina, po zaswiadczenie i mówie zeby sprawdziła bo cos mnie tak swedzi, no i znalazła pod mikroskopem jakies bakterie .. inna gin kiedys mówiła szwagierce ze to od nadbiernego uzywania płynu do higieny intymnej :D takze moze coś w tym jest bo jak 28 byłam to nic nie było .. takze ten.. globułki tez mam :D ;/

ide rano na badanie cukru.. alee dieta nie za bardzo sie udała bo obiad normalny :D ;/ zobaczymy jutro :)

reklama
Aktina ja dawno nie uzywam do higieny intymnej tylko zwykle mydło bezwonne bo dawno mi ginekolog mowila ze do higieny intymnej zabijają wszystkie bakterie tez ochronne i łatwiej sie łapie

Heeeej, ja już po wizycie. Widziałam bijące serduszko i jestem szczęśliwa ;) pęcherzyk na jajniku nadal jest, co prawda trochę mniejszy, ale jest - narazie się nim nie przejmujemy.
Ja jestem grubasem, do tego mam chore jelitka wiec już tez chodzę, tylko w luźnych rzeczach i powoli kupuję majtki pod pępek, wszystko inne mnie drażni ;)
Przyłączam się do bóli krzyża- jak leżę na plechach to nie mogę wstać, powoli też boli przy chodzeniu, szczególnie z lewej strony.
Buuuuuuziaki

julia- wszystkiego naaajlepszego dla córeczki

Ulicha- a korzystałaś z piblocznych toalet? Nawet jak się nie siada to można coś złapać, mnie gin uczulił na papier toaletowy w publicznych toaletach. Jak wc nie zamknięte to bakterie skaczą wszędzie, w tym na papier.
Ja złapałam okropną infekcję zimą, prawdopodobnie z publicznej toaltey właśnie, chociaż nigdy nie siadam (albo w pracy ktoś rozsiewał).

miluniaa- bo czasem później dają do zrobienia to badanie.

Emenems- ja tam nic nie widzę :p

Szare mydło do higieny intymnej najlepsze, po porodzie do mycia np. rany po cc też :) Ja mam teraz płyn do higieny właśnie z Białego Jelenia

green- no to super, że serduszko bije :)

Ja też podczas wycinania guza jajnika byłam cięta jak do cesarki, nawet miałam małe powikłania, ale ostatecznie nie mam prawie śladu, cienka kreseczka, która w sumie wchodzi w majtochy:p
U mnie zawsze w czasie usg szczególnie jak pójdę do innego lekarza, to jest chwila konsternacji, wpatrywania to na monitor to na mnie i po chwili zawsze wiem już o co chodzi i mówię "nie mam prawego jajnika i jajowodu" aha, aha, bo właśnie znaleźć nie mogłe(a)m, teraz już mnie to śmieszy :)

Hahahah u mnie tez prawy :D tylko pol jajnika jest ale wiesz " działa" jakby go nie było :) moj guzik wielkości pomarańczy był - potworniak, do dzis zaluje ze przeczytałam opis hispat o włosach i zalążkach zębów w srodku i o dźwięku jaki wydawał przy przekrajaniu :D FUUUUUUUUUU!!!

Cześć ! Przyszla i na mnie kolej sie przywitać i zapytać czy przyjmiecie mnie do swego grona :-) W poniedzialek po raz pierwszy zobaczyłam swoja kropeczke z bijacym serduszkiem . Termin wypada miedzy 28.01 a wg usg 03.02.

Witaj agula82! gratulacje! ;)

Emenems mój niby nowotwór nie złośliwy, bo zmiana łagodna, ale też nie był łatwy lity ciężki, wielokomorowy 8cm na 10cm miał dupek. O potworniakach słyszałam, moja przyjaciółka miała ciągle jej się odnawiały, w sumie została teraz tylko z małym kawałkiem jednego jajnika, smutne,że tak czasem układa się życie. No, ale my musimy się teraz cieszyć;)

reklama
Wiesz co ja miałam z 23 lata chyba i jedyne o czym myslalam to ze wezme sobie zwolnienie i zaniosę na uczelnie i nie bede musiała na zajęcia chodzic tylko na egzaminy a w rym czasie ....pracowałam hahaha człowiek to głupi był - matko. Sle i studia skonczylam i wyzdrowiałam i zarobiłam. Ale wtedy jakos wogole nie dotarło ze mogepoEolic problemy z ciaza - gdzie ja i myślenie o dzieciach !!!! 23 lata? Ja raczej myslalam kiedy zdejmą szwy i bede moga biegac na imprezy ehhhh :)

Tak jak mowisz, teraz jest cxas na radość - oprocz polipa e macicy nic wiecej nie urosło :)

Do góry