reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Emenems blizna piekna bo niewidac;-) mam podobna po CC;-)

Green fajnie ze wizyta udana;-) no niestety moja znajoma tez miala potworniaka i sie odnowil:-( staraja sie teraz o dzidziusia ale cykle ma po 3 miesiace...

Simka niewiedzialam ze stojac w toalecie i uzywajac papier toaletowy rowniez mozna coa zlapac:/

Kurde od pobytu w szpitalu mam metaliczny smak w ustach, i choc jadlam i pilam dziwnie sie czuje:/ jakbym chciala jesc dalej zeby ten dziwny smak minal:/

reklama
emenems taj biały jeleń może być ? myślałam właśnie żeby sobie kupić ostatnio :)

ci do boli krzyża. . mnie boli kość ogonowa jak cały dzień w pracy siedzę :/

Julia wszystkiego naj dla córci :(

agula 82 witaj. gratulacje :)

Wiesz co ja czasami jakis łagodny protex albo jak mowisz szare mydło bez perfum :)
Powiem ci ze odpukać ale bardzo dawno nic nie miałam ! Nie wiem czy miałam w Norwegii a to 8 lat :)

A ja uzywam mydelka bambino i tez odpukac nic mnie nie łapie od dobrych paru lat :) bialy jelen jak dla mnie zapach ma nie do zniesienia, a bambino slicznie pachnie :)

Wiecie ze ja nigdy nie mialam zadnych infekcji , dopiero po porodzie mlodego i zaczelam miec conajmniej raz na miesiac - dwa... Myslicie ze to mozliwe ze cos zalapalam w szpitalu , ze wciaz tak nawracalo? I tu mozna kupic sobie w aptece bez recepty jedna globulke , wiec mysle ze za kazdym razem znikalo mi to ale bylo niedoleczone do konca ..

Aneciia w ciazy to bardziej sie wrażliwym jest chyba - ja to sie boje bo ja nadzerke mam kontrolowana od 12 lat i boje sie ze cos sie stanie w ciąży bo usowac nie chcieli przed

Milunia a nie miałaś wcześniej robionej grupy krwi? Czy nie zapytał w ogóle? Musi być. Może zapomniał;)

Potwierdzam Jeleń jest najlepszy :) a po porodzie niezastąpiony:)

Ja infekcje w pierwszej ciąży miałam non stop, zaburzenia hormonów robią swoje. Doszło do tego, że globulka wieczorem stała się dla mnie tak oczywista jak mycie zębów. Zresztą czego ja nie miałam, w drugim trymestrze antybiotyk non stop, cyrk na kółkach. Po ciąży wszystko minęło jak ręką objął. Teraz na szczęście spokój póki co:confused:

Emenems- uuuu potworniak. To mnie zawsze przeraża. Na szczęście ja ngdy zadnych guzków, torbieli nic.
To ja miałam 21 jak planowaliśmy Polcię i 22 jak ją urodziłam :p

agula- witaj

julia- no mi tak gin mówił, ale nie mój, tylko inny, bo akurat mó na urlopie był jak miałam infekcję

anecia- ja pierwszy raz w ciąży miałam, wtedy 2 razy , teraz raz na zimę i nigdy więcej

reklama
O mein got:D
Heheheh nie no ja pierwszy sex miałam jak miałam 21 lat :D hmmmm w tym wieku osiągnęłam szczyt swojej formy imprezowej połączonej z kulminacja uwielbienia koloru czarnego i muzyki metalowo gotyckiej heheehe fajne czasy :) do dzis nosze duzo czarnego ale nie jest juz wyznacznikiem absolutnie wszystkiego :)

Do góry