reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Emenems blizna piekna bo niewidac;-) mam podobna po CC;-)

Green fajnie ze wizyta udana;-) no niestety moja znajoma tez miala potworniaka i sie odnowil:-( staraja sie teraz o dzidziusia ale cykle ma po 3 miesiace...

Simka niewiedzialam ze stojac w toalecie i uzywajac papier toaletowy rowniez mozna coa zlapac:/

Kurde od pobytu w szpitalu mam metaliczny smak w ustach, i choc jadlam i pilam dziwnie sie czuje:/ jakbym chciala jesc dalej zeby ten dziwny smak minal:/

reklama
emenems taj biały jeleń może być ? myślałam właśnie żeby sobie kupić ostatnio :)

ci do boli krzyża. . mnie boli kość ogonowa jak cały dzień w pracy siedzę :/

Julia wszystkiego naj dla córci :(

agula 82 witaj. gratulacje :)

Wiesz co ja czasami jakis łagodny protex albo jak mowisz szare mydło bez perfum :)
Powiem ci ze odpukać ale bardzo dawno nic nie miałam ! Nie wiem czy miałam w Norwegii a to 8 lat :)

A ja uzywam mydelka bambino i tez odpukac nic mnie nie łapie od dobrych paru lat :) bialy jelen jak dla mnie zapach ma nie do zniesienia, a bambino slicznie pachnie :)

Wiecie ze ja nigdy nie mialam zadnych infekcji , dopiero po porodzie mlodego i zaczelam miec conajmniej raz na miesiac - dwa... Myslicie ze to mozliwe ze cos zalapalam w szpitalu , ze wciaz tak nawracalo? I tu mozna kupic sobie w aptece bez recepty jedna globulke , wiec mysle ze za kazdym razem znikalo mi to ale bylo niedoleczone do konca ..

Aneciia w ciazy to bardziej sie wrażliwym jest chyba - ja to sie boje bo ja nadzerke mam kontrolowana od 12 lat i boje sie ze cos sie stanie w ciąży bo usowac nie chcieli przed

Milunia a nie miałaś wcześniej robionej grupy krwi? Czy nie zapytał w ogóle? Musi być. Może zapomniał;)

Potwierdzam Jeleń jest najlepszy :) a po porodzie niezastąpiony:)

Ja infekcje w pierwszej ciąży miałam non stop, zaburzenia hormonów robią swoje. Doszło do tego, że globulka wieczorem stała się dla mnie tak oczywista jak mycie zębów. Zresztą czego ja nie miałam, w drugim trymestrze antybiotyk non stop, cyrk na kółkach. Po ciąży wszystko minęło jak ręką objął. Teraz na szczęście spokój póki co:confused:

Emenems- uuuu potworniak. To mnie zawsze przeraża. Na szczęście ja ngdy zadnych guzków, torbieli nic.
To ja miałam 21 jak planowaliśmy Polcię i 22 jak ją urodziłam :p

agula- witaj

julia- no mi tak gin mówił, ale nie mój, tylko inny, bo akurat mó na urlopie był jak miałam infekcję

anecia- ja pierwszy raz w ciąży miałam, wtedy 2 razy , teraz raz na zimę i nigdy więcej

reklama
O mein got:D
Heheheh nie no ja pierwszy sex miałam jak miałam 21 lat :D hmmmm w tym wieku osiągnęłam szczyt swojej formy imprezowej połączonej z kulminacja uwielbienia koloru czarnego i muzyki metalowo gotyckiej heheehe fajne czasy :) do dzis nosze duzo czarnego ale nie jest juz wyznacznikiem absolutnie wszystkiego :)

Do góry