reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Mnie dziś już też dopadły mdłości... tyle czasu się broniłam w końcu już nie dałam rady...
Co do nie udanych ciast w ciąży, jak tak teraz myślę to bardzo często ostatnimi tygodniami się zastanawiałam czemu w kuchni nic mi nie wychodzi, kiedyś byłam małym masterchefem, a teraz nawet prosta zupa nie chciała mi wyjść:eek:

reklama
Green to ja dobrze ze ja tylko marynatę do kurczaka dzis zrobiłam - a podbrzusze i mdlosci daja mi do wiwatu dzis....

Dziewczyny nie przesadzajcie że aż tak źle wam teraz idzie w kuchni, mnie tylko rzeczy lecą z ręki :( na swoje obiady nie narzekam :)

ja na obiady tez nie, tylko ta śmietana jakas podejrzana, bo rzeby raz sie zwarzyła to ok, ale drugi raz to samo ;/ ale w pore uratowałam hehe

Ulicha bo padne hahahah przed dosłownie chwila wypadł mi z ręki cały koszyk małych pomidorków i jak siarczysta k**** rzuciłam to szok hahaahah po całej kuchni mi sie rozturlały :D

Simka to trzymam kciuki i czekam na relacje:) a powiedz gdzie chodzisz do gina?
Ja jezdze do Poznania, mam lekarza z Polnej.
ja ciazowe spodenki kupilam sobie na firmowej wyprzedazy:) wiec mam na lato jakby co:)
Ja w tej ciazy juz schudlam 2 kilogramy

Dziewczyny wspolczuje mdlosci, odkupac jeszcze ich niemam:)

Dzien dobry :)
Tutti w UK maja inne podejście do ciąży. I tak wszystko szybciej teraz mi robia bo normalnie to w 10tyg ma się pierwszą wizyte z położną. No i nie widuje się tu podczas ciąży ginekologa ,a ja mam takowego przydzielonego.

Simka ja to tam jeszcze nic nie widzę. Dopiero 6tydz i 4dni wiec jeszcze jakieś 6tyg powinnam mieć bez zmian. Potem macica jest na tyle duża że niektóre kobiety mają widoczną taką śmieszną kuleczkę na dole brzucha :)

To teraz mam wrażenie że coś nad nami wisi :d wczoraj owsiankę dla córki robiłam i mleko mi się zepsuło :D Taka klucha wyszła mimo ,że przecież dobre było.

Green z jednej strony to dobrze wiadomo ,że hormony rosną i ludek daje znać o sobie :)

Ulicha Ty tez? Ja to już sobie przygotowałam taki kosz w tym celu żeby pod ręka mieć nawet w nocy.

Bubcia501 witaj :) gratulacje i && zaciśnięte :)

Witam dziewczyny. Za 2 godziny mam wizyte ale czarno ją widzę, z godzinę temu taki jasno brązowy śluz się pojawił.. Leże jak sparaliżowana i czekam na 15 godzine....

Chciejka a Ty gdzie sie zapodziałaś? Miałaś bete dziś badać, jak wyniki?

reklama
Patrzę, że niezłe z nas kucharki, trzeba by pomyślec o przeniesieniu czesci obowiązków na malżonków :D

Dziewczyny trzymam iuki za wizyty.. ja to cos przeczuwam ze moja rodzinna zbagatelizuje problem ;/ ale jak nicn ie bedzie chciałą dalej robic to wymusze skierowanie jakies, dermatolog, chirurg albo onkolog muszą to zobaczyć.. orientujecie się jak to jest? jak bym od niej dostała skierowanie do dermatologa to potem do jakiegos chirurga czy onkologa moge dostac skierowanie od dermtologa czy znowu do rodzinnego?

Do góry