reklama
karolinaE
Fanka BB :)
Tak zrobiłam, zadzwoniłam do pani dr i powiedziała, że jest dobrze. Że nie ma ścisłych reguł, że musi być dokładnie tyle czy tyle. .ze w ciągu 48 jest ok.
I super! Lekarz w takich przypadkach to najlepsze zrodlo informacji. Bo my to sobie mozemy pigdybsc a w necie to tez takie bzdury pisza ze nie raz sama zawalu dodtalam a potem okazalo sie ze jeest ok. [emoji3] trzymam kciuki za wszystkie mamusie i za ich dzidzie. W styczniu bedziemy wklejaly na forum zdjecia naszych dzieciaczkow [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
chciejka32
dziękuję dziewczyny. W niedziele mam wizytę. .
A dziś na kolacje robie twarog ze śmietaną i szczypiorkiem. .mmm już mi pachnie. .
A dziś na kolacje robie twarog ze śmietaną i szczypiorkiem. .mmm już mi pachnie. .
madziarra21
Wieści dobrych nie mam ale nadzieji nie tracę... Pęcherzyk odpowiada tygodniowi ciąży ale zarodek jest o tydzień młodszy i bez serduszka. Obok pęcherzyka są dwa spore krwiaki. Dobra wiadomosć jest taka ze jakby ciąża obumarła ten tydzień temu to pęcherzyk by się zniekształcił a on jest idealnie okrągły... Już sama nie wiem co myśleć, lekarz kazał nie tracić nadzieji ale szanse nie są duże. Mam lutrine i w sobote nastepne usg wtedy wszystko bedzie wiadomo. Chyba została mi modlitwa....
Załączniki
chciejka32
Julia, zadzwoń do kogoś niech Ci podrzuci :-).
chciejka32
Madziara odezwij się i przekazuj dobre wiadomości. .
Madziarra kochana tulam:* kochana widze sytuacje masz podobna do Mnie, a duze te krwiaki sa? lekarze niedaja szans na wchloniecie? co jeszcze mowil?
Wierze ze dzidzia szybko podrosnie.
Chciejka juz zakupy mi przyjaciolka zrobila,,,specjalnie nie bede kolejny raz wysylac...bo ja na wsi mieszkam
Wierze ze dzidzia szybko podrosnie.
Chciejka juz zakupy mi przyjaciolka zrobila,,,specjalnie nie bede kolejny raz wysylac...bo ja na wsi mieszkam
reklama
madziarra21
Jeden krwiak jest chyba nawet wiekszy niż pęcherzyk. No ginek mówił że szanse są nikłe, że tak naprawdę dzisiaj utrzymuje się tylko 30% ciąż! A reszte kobiety ronią. Mówił, że sam widział takie sytuacje, że szykowali juz kobiety do łyżeczkowania a tam się serduszko ukazywało. Więc do końca trzeba mieć nadzieje.. No i mówił że jak dojdzie do poronienia to nie muszę się do szpitala zgłaszać, zeby tylko po dwóch tygodniach sprawdzić czy macica się cała oczyściła. W pierwszej ciąży tak właśnie poroniłam tylko wtedy byłam w szpitalu bo się wystraszylam a teraz jak wiem ci się może zdarzyć to podejdę do tego inaczej...