reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Jeden pasek na jeden dzien / kwas foliowy z żelazem i witaminaD, omega3( dha omega3 i epa) i minerały ( wapno magnes)

ImageUploadedByForum BabyBoom1433318215.614587.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1433318215.614587.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1433318215.614587.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 37
reklama
witam :)

Żabila - dzisiaj znalazłam :)

janarka - cos w tym musi być, bo dzis kupiłam nową smietane, to nawet kilka minut lezała w zamrażarce, nawer miske schłodziłam i te mieszadła z mikresa i zaczeła się warzyć :d alee dodałam troche zelatyny i tak wg przepisu wiec zostawiłam z takimi delikatnymi grudkami bo juz na prawde twarda była :D

licha - moze jak to bedzie jakis gotowy krem to nic sie z nim nie stanie :)

emenems - no faktyczie sporo tych witamin, mi ginka powiedziała ze pewnie po wizycie 22 cos dostane :p

umówiłam sie dzisiaj do lekarza rodzinnego niech zobaczy ten pieprzyk ;/ masakra jak sie boje pół nocy nie spałam, jakies czarne myśli mnie nachodziły, jeszcze obok tego pieprzyka jakas zgrubienie pod skóra mi sie zrobiła .. masakra :(

Emenems zazdroszczę Ci pobytu w Polsce! My w tym roku niestety nie jedziemy do Polski, bo musimy dom wyremontować w sierpniu wiec skorzystamy tylko z morza u nas we Włoszech i mama przyjedzie do nas plus kilku znajomych. Do polski dopiero pewnie w następne wakacje z dzidzia juz[emoji4]

No my czesto w miarę jeździmy z 3/4 razy w roku samolotem to godzina :)
A teraz samochodem to 24 godizny ... Coz, ale nie chce w ciszy latac

Aktina a kwas bierzesz? Ja witamin nie biore bo w nie nie wierze :D ta D jest w zestawie ale w witaminy w pigułce nie wierze w to działanie hehehe

Emenems w zasadzie sam kwas jedna malą tablteczke dziennie czasem jak mi sie przypomni to magnez bo mi delikatnie powieka drzy, innych nie, ale w tamtej ciazy brałam i powiem ci ze troche to dało, po porodzie lezałyśmy 4 na sali i lekarz chwalił ze miałam najlepsze wyniki :D .. mimoze ze ostatnie dwa tygodnie chorowałam na zapalenie oskrzeli i brałam antybiotyk.. wiec cos w nich musi byc :) wiec jak mi poleci teraz cos to bede brać :) chociaz jak porównałam swoje wyniki z pierwszej morfologii z pierwszej ciazy i teraz, to teraz tez miałam lepsze :)

A powiedzcie mi czy ceicxylscie miesnie koegla? Podczas ciazy? Bo sie boje strasznie nietrzymania moczu po porodzie ... Musze sie zabrac za te ćwiczenia

Ulicha- serducho jest i Fasol super :)

żabila- oj współczuję, ja na szczęście mam tylko wieczorne, lekkie mdłości

julia- oby ten krwiak sam się wydalił, a Maluszek został :) Odpoczywaj

SeeYou- trzeba wierzyć, ze będzie dobrze. To na kiedy masz termin? Początek stycznia?

Emenems- ooooo matko. Ja to bym musiałą pogryźć albo co. Dobrze, że te otoczki w moich tabletkach można nakłuć i zjeść tylko to ze środka. Takiej dawki łykania na raz bym nie przeżyła.
Ja ćwiczyłam w pierwszej ciąży, bo nie chciałam nacięcia. A i tak wyszło cc. Jak mi się przypomniało to ćwiczyłąm, a teraz nawet o tym nie pomyślałam

Bubcia- witaj :)

aktina- lepiej dmuchać na zimne, więc idź do rodzinnego, a najlepiej niech da skierowanie do dermatologa

O 18 mam wizytę, więc trzymajcie kciuki.

Dziewczyny a jak brzuszki? Bo mój maż twierdzi, ze mi się już zaokrągla lekko. Może minimalnie, bo już nie mogę tak mocno wciągnąć brzucha, Najlepsze jest to, że od zeszłego roku ciut przytyłam i nie mam prawie żadnych letnich spodenek. Muszę się rozejrzeć za jakimiś na gumce, bo cienko widze to lato

reklama
Do góry