reklama
aktina
Fanka BB :)
witam
Żabila - dzisiaj znalazłam
janarka - cos w tym musi być, bo dzis kupiłam nową smietane, to nawet kilka minut lezała w zamrażarce, nawer miske schłodziłam i te mieszadła z mikresa i zaczeła się warzyć :d alee dodałam troche zelatyny i tak wg przepisu wiec zostawiłam z takimi delikatnymi grudkami bo juz na prawde twarda była
licha - moze jak to bedzie jakis gotowy krem to nic sie z nim nie stanie
emenems - no faktyczie sporo tych witamin, mi ginka powiedziała ze pewnie po wizycie 22 cos dostane
umówiłam sie dzisiaj do lekarza rodzinnego niech zobaczy ten pieprzyk ;/ masakra jak sie boje pół nocy nie spałam, jakies czarne myśli mnie nachodziły, jeszcze obok tego pieprzyka jakas zgrubienie pod skóra mi sie zrobiła .. masakra
Żabila - dzisiaj znalazłam
janarka - cos w tym musi być, bo dzis kupiłam nową smietane, to nawet kilka minut lezała w zamrażarce, nawer miske schłodziłam i te mieszadła z mikresa i zaczeła się warzyć :d alee dodałam troche zelatyny i tak wg przepisu wiec zostawiłam z takimi delikatnymi grudkami bo juz na prawde twarda była
licha - moze jak to bedzie jakis gotowy krem to nic sie z nim nie stanie
emenems - no faktyczie sporo tych witamin, mi ginka powiedziała ze pewnie po wizycie 22 cos dostane
umówiłam sie dzisiaj do lekarza rodzinnego niech zobaczy ten pieprzyk ;/ masakra jak sie boje pół nocy nie spałam, jakies czarne myśli mnie nachodziły, jeszcze obok tego pieprzyka jakas zgrubienie pod skóra mi sie zrobiła .. masakra
Tutti_frutti_by-Iga
Emenems zazdroszczę Ci pobytu w Polsce! My w tym roku niestety nie jedziemy do Polski, bo musimy dom wyremontować w sierpniu wiec skorzystamy tylko z morza u nas we Włoszech i mama przyjedzie do nas plus kilku znajomych. Do polski dopiero pewnie w następne wakacje z dzidzia juz[emoji4]
No my czesto w miarę jeździmy z 3/4 razy w roku samolotem to godzina
A teraz samochodem to 24 godizny ... Coz, ale nie chce w ciszy latac
Aktina a kwas bierzesz? Ja witamin nie biore bo w nie nie wierze ta D jest w zestawie ale w witaminy w pigułce nie wierze w to działanie hehehe
A teraz samochodem to 24 godizny ... Coz, ale nie chce w ciszy latac
Aktina a kwas bierzesz? Ja witamin nie biore bo w nie nie wierze ta D jest w zestawie ale w witaminy w pigułce nie wierze w to działanie hehehe
aktina
Emenems w zasadzie sam kwas jedna malą tablteczke dziennie czasem jak mi sie przypomni to magnez bo mi delikatnie powieka drzy, innych nie, ale w tamtej ciazy brałam i powiem ci ze troche to dało, po porodzie lezałyśmy 4 na sali i lekarz chwalił ze miałam najlepsze wyniki .. mimoze ze ostatnie dwa tygodnie chorowałam na zapalenie oskrzeli i brałam antybiotyk.. wiec cos w nich musi byc wiec jak mi poleci teraz cos to bede brać chociaz jak porównałam swoje wyniki z pierwszej morfologii z pierwszej ciazy i teraz, to teraz tez miałam lepsze
Ulicha- serducho jest i Fasol super
żabila- oj współczuję, ja na szczęście mam tylko wieczorne, lekkie mdłości
julia- oby ten krwiak sam się wydalił, a Maluszek został Odpoczywaj
SeeYou- trzeba wierzyć, ze będzie dobrze. To na kiedy masz termin? Początek stycznia?
Emenems- ooooo matko. Ja to bym musiałą pogryźć albo co. Dobrze, że te otoczki w moich tabletkach można nakłuć i zjeść tylko to ze środka. Takiej dawki łykania na raz bym nie przeżyła.
Ja ćwiczyłam w pierwszej ciąży, bo nie chciałam nacięcia. A i tak wyszło cc. Jak mi się przypomniało to ćwiczyłąm, a teraz nawet o tym nie pomyślałam
Bubcia- witaj
aktina- lepiej dmuchać na zimne, więc idź do rodzinnego, a najlepiej niech da skierowanie do dermatologa
O 18 mam wizytę, więc trzymajcie kciuki.
Dziewczyny a jak brzuszki? Bo mój maż twierdzi, ze mi się już zaokrągla lekko. Może minimalnie, bo już nie mogę tak mocno wciągnąć brzucha, Najlepsze jest to, że od zeszłego roku ciut przytyłam i nie mam prawie żadnych letnich spodenek. Muszę się rozejrzeć za jakimiś na gumce, bo cienko widze to lato
żabila- oj współczuję, ja na szczęście mam tylko wieczorne, lekkie mdłości
julia- oby ten krwiak sam się wydalił, a Maluszek został Odpoczywaj
SeeYou- trzeba wierzyć, ze będzie dobrze. To na kiedy masz termin? Początek stycznia?
Emenems- ooooo matko. Ja to bym musiałą pogryźć albo co. Dobrze, że te otoczki w moich tabletkach można nakłuć i zjeść tylko to ze środka. Takiej dawki łykania na raz bym nie przeżyła.
Ja ćwiczyłam w pierwszej ciąży, bo nie chciałam nacięcia. A i tak wyszło cc. Jak mi się przypomniało to ćwiczyłąm, a teraz nawet o tym nie pomyślałam
Bubcia- witaj
aktina- lepiej dmuchać na zimne, więc idź do rodzinnego, a najlepiej niech da skierowanie do dermatologa
O 18 mam wizytę, więc trzymajcie kciuki.
Dziewczyny a jak brzuszki? Bo mój maż twierdzi, ze mi się już zaokrągla lekko. Może minimalnie, bo już nie mogę tak mocno wciągnąć brzucha, Najlepsze jest to, że od zeszłego roku ciut przytyłam i nie mam prawie żadnych letnich spodenek. Muszę się rozejrzeć za jakimiś na gumce, bo cienko widze to lato
reklama