reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

SeeYou tulem :) każda może mieć zły dzień i wątpliwości to normalne :)

A u mnie jednak codziennie spotkania z wodnikiem :( chce juz 2 trymestr :)

reklama
Januarka ty mi tu nie strasz że ciasto nie wychodzi bo ja jutro piekę tort na roczek mojego ssaka a w piątek robie krem i przekładam nim tort :) i teraz mam stracha :(

Tutti 2 tygodnie bedziemy - i jak przyjedziemy to nie mowie o ciszy odczekam do usg w Polsce u ginekologa ... Chce miec 100% pewność ... PrzyjeDzam pod koniec 11 tygodnia do pl

See you musimy jakos przetrwać pierwszy trymestr.... Nie wiem jak ale musimy, ja najgorzej jak sie mnie kolezanki pytaja z pl to mowie ze czekam ze nie wiem tylko 3 wiedza a i tak o 3 za duzo uważam .... Masakra jaki to stres

Ulicha kochana spotkania z wodnikiem?? co to?
mmm tort, my bedziemy wyprawiac urodzinki corki w niedziele ale tort zamawiam:)

Seeyou :**** bedzie dobrze! tez mam kiepska przeszlosc ale mimo to mam nadzieje ze mi sie uda!!!!

Ulicha jak nie beda to jedna trzy łyżeczki cukru na litr smieteny( serka) na oko to sie daje jedna na 300ml/gr serka/smietany, wtedy bedzie ok.
Tak u nas w cukierni robia :)

A mi juz ślinka poleciała na takie cudo ....

Simka - ja mam taki zestaw dla ciężarnych u nas sie kupuje i jeden pasek to jedna dzienna dawka - łykam na raz :D
ImageUploadedByForum BabyBoom1433317295.784612.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1433317295.784612.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1433317295.784612.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Ulicha a no tak sobie myslalam o toalecie ale chcialam sie upewnic:)
mniam ale apetyt zrobilas tym torcikiem:)

Emenems a na co te tabletki? duzo ich jak na jeden dzien:)

Do góry