reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Madziarra bedzie dobrze kochana!! brazowy sluz niejest taki zly:) zaciskam mocno &&&&&&&&&&& i czekamy na wiesci!

Chciejka no wlasnie kochana jak wyniki? za Ciebie rowniez &&&&&&&&

reklama
Hej, czytam o tych Waszych wizytach i zazdroszczę trochę. Ja mam dopiero po miesiącu od poprzedniej czyli koniec czerwca :( ale mam nadzieje, ze szybko minie. Póki co będę trzymać kciuki za Wasze spotkania z fasolami:)

ostatnio 4600 .48 g temu...chyba to mniej niż 66%

Zadna z nas nie jest chyba lakarzem i to co piszemy nie zawsze musi byc sluszne, ale moze fsktycznie powinno wzrosnac troszke wiecej, ja pieresza mialam 2220, a po 48h bylo 4700. A nie mozesz zadzwonic do lakarza i zapytac? Moze to nie oznacza niv zlego. A w ktorym tyg jestes?

Madziarra, gorsza jest świeża krew, będzie dobrze:)
chciejka, nie widzę wyniku, bo na telefonie siedzę, ale jak przyrasta, to nadzieja jest, trzymam &&&&&&
a ja mam dobrze w domu, teściowa i szwagierka gotują mi obiadki odkąd jestem w ciąży:) dzisiaj robiłam naleśniki pełnoziarniste, bo im takie nie wychodzą, pyszne były, jadłam z serkiem i truskawkami :)

reklama
Chciejka kochana ciezko mi pwiedziec, slyszalam ze beta pozniej tak szybko nie rosnie, faktycznie niema tych 66% ale jak masz kontakt z lekarzem napisz mi albo zadzwon i sie dowiedz:) ja pisalam do lekarza i oni potrafia powiedziec czy jest dobrze:)
Trzymam &&&&&

Madziarra &&&&&&&&&za wizyte

Do góry