reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Madziarra bedzie dobrze kochana!! brazowy sluz niejest taki zly:) zaciskam mocno &&&&&&&&&&& i czekamy na wiesci!

Chciejka no wlasnie kochana jak wyniki? za Ciebie rowniez &&&&&&&&

reklama
Hej, czytam o tych Waszych wizytach i zazdroszczę trochę. Ja mam dopiero po miesiącu od poprzedniej czyli koniec czerwca :( ale mam nadzieje, ze szybko minie. Póki co będę trzymać kciuki za Wasze spotkania z fasolami:)

ostatnio 4600 .48 g temu...chyba to mniej niż 66%

Zadna z nas nie jest chyba lakarzem i to co piszemy nie zawsze musi byc sluszne, ale moze fsktycznie powinno wzrosnac troszke wiecej, ja pieresza mialam 2220, a po 48h bylo 4700. A nie mozesz zadzwonic do lakarza i zapytac? Moze to nie oznacza niv zlego. A w ktorym tyg jestes?

Madziarra, gorsza jest świeża krew, będzie dobrze:)
chciejka, nie widzę wyniku, bo na telefonie siedzę, ale jak przyrasta, to nadzieja jest, trzymam &&&&&&
a ja mam dobrze w domu, teściowa i szwagierka gotują mi obiadki odkąd jestem w ciąży:) dzisiaj robiłam naleśniki pełnoziarniste, bo im takie nie wychodzą, pyszne były, jadłam z serkiem i truskawkami :)

reklama
Chciejka kochana ciezko mi pwiedziec, slyszalam ze beta pozniej tak szybko nie rosnie, faktycznie niema tych 66% ale jak masz kontakt z lekarzem napisz mi albo zadzwon i sie dowiedz:) ja pisalam do lekarza i oni potrafia powiedziec czy jest dobrze:)
Trzymam &&&&&

Madziarra &&&&&&&&&za wizyte

Do góry