reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Dzień dobry :-) święto lasu mamy. Dopiero wstaliśmy z mlodym, a starszak jeszcze śpi :-)

Uważaj:p to się właśnie tak zaczyna, zw chciałabym coś małego. Też tak kiedyś pomyślałam. I mam jeden, całkiem niemały i plan na drugą połowę pleców. I na ramię... I pewnie skończę z rękawem :p to wciąga ;-)
Wiem wiem ja już jeden mam, teraz chce drugi związany z moim syniem:))

Mój się ciągle budzi w nocy teraz po 3 razy, wstaje o 5 no hardcore. Mam nadzieję, ze to minie.. teraz prawie 1.5 h pospalusmy razem gdyby sam spał to pewnie 20 min..

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Haha Mój także po części przez program pińcet plus ale wiadomo dzieci pierwsze i ich potrzeby :)

W piątek w końcu ombre ;)

A dziewczyny te które już rozszerzyły dietę to na problemy z kupa dobry jest sok jabłkowy ale może być to mega turbo kupa

Tusiaczek podaje tą samą butelką co mleko. Tego kubka jeszcze nie trzyma i za bardzo niechce. A z łyżeczki to już w ogóle. Na siłe też jej nie chce wciskać, bo kupki normalne to może nie chce jej się zwyczajnie pić :p

Karolaska to jak nie chce to ja bym nie pchała na siłę. Słyszałam też taki sposób, żeby w upały robić odrobinę Bardziej Rozcienxone mleko, tzn np 30ml więcej wody niż zwykle na tyle samo miarek mm. Ile w tym prawdy i czy to ma sens to ja nie wiem, nie próbowałam ;-)

Inis ja też poszłam do lekarza jakieś trzy tygodnie po teście. Skąd ta smutna mina?

Inis ja też poszłam do lekarza jakieś trzy tygodnie po teście. Skąd ta smutna mina?

Miała wyjść zszokowana mina, a wyszła smutna [emoji6] Chodzi o to, że dowiedziała się o ciąży dopiero teraz a kończy 3 miesiąc. Nie załapie się nawet na becikowe bo wizytę miała teraz (11 tydzień). Obie w szoku jesteśmy!

reklama
Aaa nie przeliczyłam, że to już trzeci miesiąc. Wiesz co ja tak miałam ze starszakiem, że trafiłam do lekarza dopiero w 12 tygodniu.... Becikowe dostałam ;-) Wystarczy dobrze zagadać z lekarzem i wypisze zaświadczenie ;-)

Do góry