reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Hej dziewczyny ;) my nareszcie u siebie... dojechaliśmy na 21.00 a mała wojowała do 23.00 po spała w aucie i pobudka o 4.30 na noszenie, nie cierpie tych wyjazdów :(

Mała też się podnosi, w gondoli, kiedy stoimy kładę ją czasem na brzuchu to jest spokój bo widzi więcej :p
Zamiast po ludzku podnieść dupkę i patrzeć na stopy to on dźwiga głowę i tam zerka rrr...
Niedługo też się w gonodli nie zmieści...na plecach już nie bardzo chce spać, tylko przewraca się na bok.
Przy kąpieli się zważymy i zobaczymy ile urosła przez te 2 tyg. a ile matka przybrała po weselu :D
Zaraz idziemy na pocztę odebrać paczkę, ale chyba nas zleje bo coś się zanosi :/

Tusiaczek guru hehe dobre ;) to czekamy na bloga w stylu "zakazane przez Tusiaczka" albo "Tusiaczek radzi" hihi
Potem będę szukać nowego topu o tej całej diecie :p

Martusia pokaż plis:)
Ja mam jeden ale chciałabym chyba drugi, jakoś związany z Synkiem ale nie mam pomyslu:(

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

W planie jeszcze dwa - mandala i imiona synów ale muszę wzór opracować ;)

Załączniki

• 20160531_145546.jpg
    20160531_145546.jpg
    418,2 KB · Wyświetleń: 79
Martusia super![emoji173]

No i ja bym chciała może imię lub datę narodzin. Coś malutkiego gdzieś nie wiem gdzie:)

Dzięki dziewczyny :)

Żeby było fajnie to wczoraj przez starszego skręcilam kostkę. Naczelna kaleka to ja, Marta O, pozdrawiam :O

Michał pierwsza drzemka. Przyzwyczajam się do trybu 'mombie' ;)

reklama
Dzień dobry :-) święto lasu mamy. Dopiero wstaliśmy z mlodym, a starszak jeszcze śpi :-)
Martusia super![emoji173]

No i ja bym chciała może imię lub datę narodzin. Coś malutkiego gdzieś nie wiem gdzie:)

Uważaj:p to się właśnie tak zaczyna, zw chciałabym coś małego. Też tak kiedyś pomyślałam. I mam jeden, całkiem niemały i plan na drugą połowę pleców. I na ramię... I pewnie skończę z rękawem :p to wciąga ;-)

Do góry