reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Witamy [emoji5] my dzis synkowi na dzien dziecka dalusmy mleko milosc i spacerek hehe od cioci dostal misia do spania z projektorem ktory spiewa kolysanki po polsku [emoji4] rafalkowi sie spodobal bo gada do niego [emoji4] jeny bylam z kolezanka na spacerze z jej corka i ona nie chce jej jesc od kilku dni czy tygodni dzis nie jadlla 10 h :-O caly czas placze nie wie co ma roobic powiedzialam jej zeby pojechala do szpitala ale stwierdzila w domu ze zjjadla i nie jedzie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj kupiłam małej kilka rzeczy ale to już wcześniej chciałam, i tak przy okazji dnia dziecka zrobiłam;)

Moja coreczka dzisiaj przekreciła sie w końcu z brzucha na plecy- trzy razy pod kolej!!!:biggrin2::biggrin2::-) :) To chyba przypadek nie był ale ciekawe czy bedzie jej sie dalej chciało;)

Pojechałam do smyka heee dobrze ze były wyprzedaże to bardzo mnie nie ogolocili. Może mnie ktoś uświadomić czego te zabawki lamaze sa takie drogie??? Smok nie grający nie piszczacy kosztował 79 zl. Whyyy????

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Tusiaczek ona ma 4 miesiace :-O niedlugo skonczy dzis to mi plakala ze nie daje rady caly czas placze i nie chce jesc wode pije nie duzo ale pije zmieniala jej mleka i smoczki i nic nie daje , ja na jej miejscu bym pojechaala dawno do szpitala ale lekarze kazali jej obserwoawac , tak jak mi rafala jak jesc nie chccial przy biegunce ale odrazu pojechalam i byl odwodniony :-\ ... Ale jej rodzina odamwia mowia zeby nic nie robila i ta mala jest blada cala placze jak by ja zarzynali naprawde ... I ma prawdopodobnie napiecie miesniowe

Biedne dziecko niech ona coś zrobi szalona jakas czy co??? Jak mi dziecko płacze to robię WSZYSTKO żeby mu pomóc a nie chodzę i chlipie po kątach!!!

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Caaly czas jej to mowie a ona mowi ze jej w domu mowia ze jest glupia zeby nie panikowalaa ja juz dawno bym jechala do szpitla ... A ona tyle czasu czeka przeciez ona moze byc bardzo odwodniona

reklama
Takie dziecko odwadnia się bardzo szybko.... Co za lekarz jej kazał obserwować? Nie zlecił żadnych badań? Nic? Takie Dziecko musi jeść. Eh to jakaś paranoja co opowiadasz

Do góry