reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Haha u nas będzie to samo jest strasznie duszno lazimy z duszą na ramieniu[emoji1]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Kasia dzięki za cynk ;-) u nas póki co świeci słońce, mieliśmy iść nad rzekę, ale dla bezpieczeństwa zostaniemy na podwórku ;-)

Świętujecie jakoś Dzień Dziecka? Bo ja np nie czuje obowiązku kupowania czegoś Dzieciakom akurat Dziś, jeśli one jeszcze nie kumaja o co Chodzi. Kupuje im zabawki z okazji środy, 15 kwietnia, albo wyjścia po bułki, a akurat Dziś nic nie wymyślam na siłę. Zwłaszcza że pewnie dostaną od rodziny ;-)

My wróciłyśmy właśnie, kurde oduczyła się spać w wózku i nawet w porze drzemki nie zaśnie, tylko na rękach i tak od kilku dni. Inaczej marudzenie i płacz. Na rękach jak tylko przytule to oczy zamknięte
Nie podoba mi się to wcale :(
Zważona wczoraj przed kąpielą i już 7kilo...

U mnie dzwoniła mamusia że będzie bliżej 18 więc dzisiaj nie zdążę kupić ewentualnie w piątek bo mąż w domu będzie więc ogarne.

Za godzinę lekarz trza się ogarnąć.

Nic nie kupiłam, ale daje dużo miłości w chuscie wózek oczywiście jest bee. A nie przepraszam szczotka do butelek dziś kupiona![emoji1]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry