reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hej mamusie :) dziecko mi się popsuło :p od dwóch dni budzi się o 4tej nad ranem i muszę ponosić, a potem śpi. Pić za bardzo niechce. Głodna też nie. O tak poprostu "obudzimy matkę, a co"...

Ja też myślałam nad tatuażem...chciałam coś pod sercem zwiąxanego z Laurą, ale w dobie tatuaży, gdzie prawie każdy coś ma chyba zostanę bez :)

reklama
My dzisiaj z okazji dnia dziecka idziemy na zakupy:) Niunia dostała od rodziny troche pieniążkow wiec trzeba to na coś przeznaczyc, i od rodzicow dostanie jakąś zabawke;)

No ja nie dosc ze w nocy karmie przynajmniej 2 razy to mlody od kilku dni budzi sie przed 5 nie spi z godzine i pozniej znowu zasypia na godzine poltorej jedzenie i znowu godzinna drzemka, wiec uwierzcie ze naprawde nie macie najgorzej ;)
Inis Ty podajesz rumianek, powiedz czy kupka po nim normalna? bo u mnie taka zółto-zielona i nie wiem czy to po tym czy cos innego

A jaki ten rumianek podajecie? Taką zwykłą herbatę, czy może parzycie taki prawdziwy suszony, a może jest dla maluchów jakiś specjalny jak koperek? Ja szukałam u siebie i tylko koper znalazłam, bo wszystkie inne herbatki to te gotowe naszprycowane cukrem :(

Koperku i rumianku nie daje, ale Najlepsze Takie do zaparzania z Herbapolu np, które w Składzie mają tylko suszone ziele i już. Powinno być odwrotnie ale jak coś jest przeznaczone dla Dzieci to jest z okropnym składem, naszprycowane cukrem i innym Badziewiem

Moja kurde dalej wody niechce, jak do butelki doleje łyżke tej koperkowej to zmienia trochę smak wody i coś tam pociągnie. Chce ją przyzwyczaić do picia innego niż mleko bo jak marchewki pójdą w ruch to zatwardzenie murowane :(

reklama
Ooo otak pieniążki fajna rzecz. Jak sobie zrobię resztę pleców to każe wytatuowac gwiazdkę i pod spodem napis - sponsorowane przez program 500+ :p taki żarcik.
Tak mam najeczki i huśtawke, tzn mój starszak ma :p

Do góry