Tusiaczek2402
Moderatorka
No właśnie bo póki Dziecko Samodzielnie nie siada to go nie sadzamy ;-) Chodzi o to czy on w tym wózku leży, tylko pod kątem czy jednak siedzi. Bo jak siedzi to nie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tusiaczek wyrastasz nam na naszego guru mowie to oczywiscie z sympatia
Eee jakbym czytała o moim dziecku to samo jak już nie mam silyy to siadam z nim na kolanach i on sie podnosi. Podnosi się też w foteliku i w wózku.Moja Maja za cholerę nie chce leżeć na płasko jak nie śpi. Muszę nosić tak że jedną ręką obejmuje pod pachami druga mam pod dupka i wtedy jest zadowolona. Niestety ona już waży 7.5kg i po pół h noszenia wysiadam. Sadzam ją sobie wtedy na kolanach i opieram ją na moim brzuchu. Ma wtedy pozycję na wpół siedząca. Niestety często i to jej nie wystarcza i podciąga się miesniami brzucha do siadu. Jak ją próbuje znowu oprzeć o mój brzuch to jest opór i spazmy. Pozwolić jej tak siedzieć? Dodam że Wojtek robił tak samo.
W gondoli póki co się mieści niemniej za jakis miesiąc jak zaczną się upały przerzuce ją do spacerówki bo tam będzie miała więcej luftu
U nas dzisiaj upał, mała śpi w wózku w samym body na krótki rękaw a przed chwilą minelam panią z wózkiem z dzieckiem me jak nasze w gondoli w spodniach, butach, koszulce na długi rękaw, czapce w odpietym pikowanym śpiworku. Aż mi się słabo zrobiło.
Tusia moja AZSowa skóra nie lubi słońca. Od razu mnie wysypuje i wyglądam jak salamandra [emoji16] [emoji106]
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie ze nie zaszkodzisz [emoji4]A ja jeszcze pytanie z innej bajki walne, jak zwykle moj mlody robi kupke po rumianku jak bede mu np dawac raz na 3 dni to mu nie zaszkodze? w sensie tez zeby nie przesadzic... ale lepsze chyba to niz debridat na ktory mam recepte...