reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Eee ładna <3 to z lnem, dobrze pamiętam? Jak pierwsze wrażenia?

Heheh wchodzę na Chusty i co widzę... Znajoma szmata;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Haha, musiałam!! Nawet nie taka sztywna, myślałam że gorzej będzie. Udało się w ostatniej chwili przed urlopem. Napewno pójdzie w ruch :) Na żywo bardziej fioletowa niż na foto, bo na nich taka granatowa się wydaje...

Poważnie z tymi pokrowcami na wozek? Ja ostatnio używałam jak było jeszcze chłodno a mała skopywała z siebie koc, to tak dla podtrzymania;) U nas dzisiaj tez wieje ale cieplutki wiatr i niczym nie przykrywam. Niektorzy sie ogladają nie wiem czemu:pNo ale wczoraj widziałam biedne dziecko w bluzie, czapce średniej grubości i kocem przykryte spało takie czerwone:o Masakra jakie te baby głupie czasem

A propos mam i teściowych to ja szybko ucinam jak teściowa zaczyna przekazywac swoje mądrości przestarzałej szkoly a mame na szczeście mam daleko bo bym zwariowała:o Ona ciągle dziwi sie że mam JESZCZE pokarm i małej nadal wystarcza i twierdzi że przecież na długo mi już nie starczy i bede musiała w końcu dokarmiac mm:szok: To chyba ten brak świadomości że przy karmieniu na żądanie można wykarmic długo dziecko samą piersią i nie zagłodzic:rolleyes2:

Askw bo naszym babciom i mamom mawiali, że tylko 3msce się powinno karmić i że mleko nie tłuste jest :p
Tusiaczek ostatnia sztuka, chciałam krótszą, ale nie było :(
Pójdzie pod nóż jak będzie przeszkadzać i będzie nosidło, albo nerka :)
Moj obecny didek ma 4.2 i do kieszonki w sam raz, ale na kangura za długi :/

Askw no ja ostatnio wyszlam z malym i cieplo bylo, koc lezy na wozku w razie czego a tesciowa przykrywa malego bo mu na pewno zimno i przeciez tylko 1 para skarpetek ;p a przedwczoraj przychodza do nas okno zamkniete u malego (a caly dzien bylo otwarte) tylko chcial spac a dzieci krzyczaly za oknem to zamknelam i jak to ze okno zamkniete, znowu wczoraj bylo otwarte to jak to otwarte jemu na pewno zimno i wez tu badz czlowieku madry :D

Askw nie wiem czy poważnie.. Ja pokrowca użyłam parę razy na początku jak był mróz albo padało. te pokrowce w ogóle nie przypuszczają powietrza, to trochę jak siedzenie pod namiotem w pełnym słońcu. Przy takiej pogodzie jak jest teraz zupełnie zbędne. No ale wg wielu matek wiatr to złoooo i dziecko nie powinno doznać nawet podmuchu do osiemnastki najlepiej ;-)

Ilo uśmiałam się z jednej pary skarpet :-D

Dziewczyny sorry ze draze temat, mowilam ze go zakoncze, ale mowilam ze tez zbieram ogolnie info z roznych zrodel odnosnie tej calej diety.. no i teraz wyslalam meza do przychodni po recepte na szczepionke 5 w 1 i mowie wez przy okazji zapytaj o rozszerzanie tej diety i z ta kupka malego, no to lekarka powiedziala ze podawac juz zupki, a maly pewnie nie robi kupy bo moje mleko mu juz nie wystarcza, nie ma z czego zrobic i o taki news...

reklama
Do góry