reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Dzień dobry :)

Michał w 68 ale już małe się robią. Ostatnio miał rampersa 80 i pasował. Koszulka 80 też mu zakładam ale widać że nieco duża. Teraz właśnie będę dopełniać 74 bo trochę mam.

Dziewczyny składalyscie wnioski o 500+? Nam przyznali na nich dwoje czyli 1 tyś i moje świadczenie więc do końca roku 2 tyś miesięcznie będę dostawać a od stycznia 2017 już tylko tysiąc. Ale i tak się mega cieszę bo to dużo nam pomoże :) nigdy nie brałam nic od Państwa na dzieci bo zawsze mąż za dużo zarabiał według nich...

My na 500 też sie nie załapaliśmy.. Jakie to sprawiedliwe jeśli np. bogaci ludzie dostaną kase na drugie dziecko a taki przecietny człowiek na pierwsze już nie bo o pare groszy przekroczy:(

Ciuszki mała przeważnie 68 ale zależy od rozmiaru bo 74 i 80 też niektore są dobre. Zepsuła mi sie dzisiaj- miała pobudke o 2 w nocy:surprised:

Ja tez sie nie załapuje :-/ a ledwo wiążemy koniec z końcem , nawet rodzinnego nie dostanę tylko becikowe ;-/ a właśnie bogaci podjeżdżają furami po kasę i awantury robią ze dlaczego maja nie dostać ...

My dostaliśmy 500 na Boskiego bo to drugie dziecko. Na pierwsze mogę zapomnieć, musiałabym rzucić pracę a mąż przejść na pół etatu :p taki żart. Ale 500 zawsze się przyda. Zwłaszcza, że nie wiadomo do kiedy im starczy środków ;-) za kwiecień nawet już dostałam, na początku maja.

Duże macie dzieci ;-) mój dwulatek nosi rozmiar 86, a niektóre rzeczy na 80 też wejdzie :p

1463213169-jasrg0.jpeg

Wasze dzieci tez lubią pokazywać środkowy palec ? [emoji23] Rafał pokazuje cały czas i do każdego śmiesznie to wyglada [emoji23]

Niuniolek teraz nie wiem bo wlasnie skonczyl 4 m-ce, ale jak mial 3 m-ce to 66 dlugi i 6300 wagi, waga taka srednia ale wysoki :p moj maz ma prawie 2 m wzrostu wiec pewnie po tacie tak ma ;)

reklama
Do góry