reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ilo oczywiście, że nijak się ma ;-) i nikt nie da dziecku alkoholu. Chodzi tylko o bezsensowność tego argumentu, daj mu bo on tak patrzy. Dziecko ma oczy to patrzy, zwłaszcza że to co robi mama czy tata jest Zazwyczaj bardzo interesujące.
Linczem nazywasz wyrażenie odmiennego zdania, czy może brak oczekiwanej odpowiedzi?

reklama
Jesteśmy na spacerze na dworze ciepło tylko wieje. Wszystkie gondole które mijamy mają zalozone pokrowce. My z cienkim kocem samo body czapki nie ma mały ciepły macam go i jest ok. Patrzą na nas jak na zjawisko..

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez jak ide z małym to odkryty bez czapki i kazdy załóż mu czapkę przeziębisz go dziecko katujesz jak ty tak mozesz a patrzę na koleżankę obok przykładowo sytuacja z wczoraj ide z nią na dwór jest 29 stopni ja patrzę a mała miła rajstopki spodenki , bluzka , bluza czapka i przykryta grubym kocem , normalnie w szoku byłam [emoji15]

Tusiaczek oczywiście ze nie dam dziecku bo się patrzy i nigdzie przecież tak nie napisałam więc nie wiem skąd ten argument ;) po prostu zaczęłam się zastanawiać i tyle. A nie chodzi mi wcale że ktoś ma odmienne zdanie bo ja sama zdania na ten temat nie mam, po prostu próbuje je sobie wyrobić i szukam argumentów zarówno za jak i przeciw. Najbardziej słuszne wydaje mi się zdanie chyba inis :p niestety pisze z Tel. Więc nie jestem w stanie sprawdzić że trzeba patrzeć indywidualnie na każde dziecko a nie sztywno trzymać się tego 6 m-ca :) zeeszta koniec tematu bo ja wcale nie zamierzam się z nikim kłócić, bo ekspertem nie jestem przeciez, tylko rozbawil mnie ten ziemniak i alkohok,no nic buźki! :)

reklama
No i jest szmata :)

Załączniki

• 20160513_120757.jpg
    20160513_120757.jpg
    300,3 KB · Wyświetleń: 55
  • 20160513_120824.jpg
    20160513_120824.jpg
    272,1 KB · Wyświetleń: 55
  • 20160513_121218.jpg
    20160513_121218.jpg
    293,8 KB · Wyświetleń: 63