reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Witam. jestem w 31 tygodniu maleństwo rozwija się dobrze położone niestety jest miednicowe co daje mi dużego stresa:/ co jeśli się nie odwróci...Czy któraś z was tak miała?

reklama
Ja też cały czas o Niuniolku myślę, ale skoro tak zamilkla to musi mieć powód.
Przy 3 cm to człowiek jeszcze kontaktuje, ale na 7 cm już traci się świadomość :/

Hej Milenia:) zespół ciesni to i ja mam. Rano nic nie mogę zrobić, ręce jak z drewna. A ciśnienie jak bedzie 150/100 to mam przyjeżdżać.

milenia- witaj

beti- to oby się rozkręciło, skoro już 2-3 cm masz :)

Vivienne- też myślę, że dobrze że Was zostawili, zawsze to pewniej. Ja panikowałam, bo jak wody mi odeszły to nie czułam ruchów, a to tak podobno jest, ze nie ma w czym pływac, to się nie rusza

Ja nie mam jeszcze rozwarcia jeśli to do mnie było:)) niuniolek ma chyba 3cm.

Monikas, moja koleżanka tak miała i dziecię w 32 tc się obrocilo. Chyba za jakieś pozycje, które można zastosować. Coś mi świta na pieska.

Betiboop, a czy Tobie takie ciśnienie się utrzymuje dłużej z reguły? Bo jak ja się na chwilę poloże to wszystko wraca do normy. Muszę lekarzowi o tym powiedzieć.

Właśnie nie wiem a może jest szansa że się przekręci i waży tylko 1580 g. i nie wiem czy przed porodem dla pewności zrobią mi jeszcze Usg czy od razu na stół ? dodam że to moja 2 ciąża.

Jest jeszcze szansa, bądź dobrej myśli.
Wydaje mi się ze samej ciężko będzie Ci wyczuć gdzie główka a gdzie nóżki.. Usg niezbędne. A może dziecię już się przekrecilo? Moja koleżanka nic nie czuła, a tu jednak zaskoczenie na usg i prawidłowe położenie. Pewnie w nocy to się stało.

reklama
Vivi jaka waga malutkiej?
Podobno 3,5 kg :O ale byłam u lekarza w środę i mówił ze 3 kg... To gdzieś jest błąd ;) pani z łóżka obok u swojego lekarza miala 3400 a tu jej mówią ze 3 kg... Także nie Wiem. Piłka w natarciu i skaczemy na zmianę ;)

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Do góry