reklama
Kolezanka miała i miała wlasnie ccWitam. jestem w 31 tygodniu maleństwo rozwija się dobrze położone niestety jest miednicowe co daje mi dużego stresa:/ co jeśli się nie odwróci...Czy któraś z was tak miała?
betiboop
Fanka BB :)
milenia- witaj
beti- to oby się rozkręciło, skoro już 2-3 cm masz
Vivienne- też myślę, że dobrze że Was zostawili, zawsze to pewniej. Ja panikowałam, bo jak wody mi odeszły to nie czułam ruchów, a to tak podobno jest, ze nie ma w czym pływac, to się nie rusza
Ja nie mam jeszcze rozwarcia jeśli to do mnie było) niuniolek ma chyba 3cm.
milenia84
Monikas, moja koleżanka tak miała i dziecię w 32 tc się obrocilo. Chyba za jakieś pozycje, które można zastosować. Coś mi świta na pieska.
Betiboop, a czy Tobie takie ciśnienie się utrzymuje dłużej z reguły? Bo jak ja się na chwilę poloże to wszystko wraca do normy. Muszę lekarzowi o tym powiedzieć.
Betiboop, a czy Tobie takie ciśnienie się utrzymuje dłużej z reguły? Bo jak ja się na chwilę poloże to wszystko wraca do normy. Muszę lekarzowi o tym powiedzieć.
milenia84
Jest jeszcze szansa, bądź dobrej myśli.
Wydaje mi się ze samej ciężko będzie Ci wyczuć gdzie główka a gdzie nóżki.. Usg niezbędne. A może dziecię już się przekrecilo? Moja koleżanka nic nie czuła, a tu jednak zaskoczenie na usg i prawidłowe położenie. Pewnie w nocy to się stało.
Wydaje mi się ze samej ciężko będzie Ci wyczuć gdzie główka a gdzie nóżki.. Usg niezbędne. A może dziecię już się przekrecilo? Moja koleżanka nic nie czuła, a tu jednak zaskoczenie na usg i prawidłowe położenie. Pewnie w nocy to się stało.
reklama
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Podobno 3,5 kg :O ale byłam u lekarza w środę i mówił ze 3 kg... To gdzieś jest błąd pani z łóżka obok u swojego lekarza miala 3400 a tu jej mówią ze 3 kg... Także nie Wiem. Piłka w natarciu i skaczemy na zmianęVivi jaka waga malutkiej?
Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka