reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Dziewczyny kupywałyscie jakieś leżaczki? Przy córce nie miałam i tak się zastanawiam czy potrzebny będzie.
Zauważyłam, że jak odpoczywam cały dzień to i młody jakoś mniej aktywny a jak pracuje to i on nieźle szaleje.

Iwix ja kupiłam taka huśtawkę większość znajomych używała i mówią ze super sprawa bo mozesz dziecko zostawić w tym na chwile i jest bezpieczne, dobre do karmienia, zabawy.

Iwix ja mam od kuzynki. Po jej dzieciach. Syn jej uwielbiał się w tym bujać ale córka nie. Ze trzy razy siedziała i po chwili ryk. Więc to od dziecka zależy.

Ja mam leżak po pierworodnym. Szymek miał taki okres, że tylko w nim zasypiał. To jeden z gadżetów bez których życia sobie nie wyobrażam. Chociaż nie od początku, jakoś koło trzeciego miesiąca zaczął się przydawać :)

No mam mam ale zobaczymy jak z używaniem bo dziecko dłużej jak 2h i tak w tym leżeć nie może ale zobaczymy jak sie sprawdzi:)

IwiX miałam huśtawkę przy Olim i bardzo się przydała, pamiętam że kupiłam w grudniu. Jak mały marudził to wkładałam go do huśtawki i uspokajał się i zaraz spał. Dla Michałka też planuje ale najpierw muszę zobaczyć jakim będzie dzieckiem ;)

Moim zdaniem do karmienia huśtawka niezbyt się nadaje, prędzej fotelik.

reklama
Hej;)
Ja do Marysi miałam leżaczek z wibracjami, przydał się bardzo. Lubiła w nim siedzieć, bawiła się wiszacymi zabawkami, czasem ją w nim karmiłam. Nadal go mam więc myślę żeby teraz się przyda.
Ale miałam straszna noc, zasnelam Przed 21 obudziłam się przed 2 i nie spalam do 4.30 a i 7 pobudka do przedszkola.
Wczoraj się dowiedziałam że moja koleżanka też jest w ciąży, w tym 2016 będzie tyle dzieciakow wśród rodziny i znajomych.Fajnie :-)
Miłego dnia

Do góry