reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

iwix- ja jeszcze nie kupowałam, ale planuję. Na razie nie mam kasy, ale chcę 3w1 z Tiny Love, ale używany :) DO córki też miałam, ale zwykły jakiś na cienkich rurkach. Przy 2 piętrach to jednak przydatne jest

reklama
Ja miałam przy córce ale nie lubiła w nim leżeć wcale, teraz nie wiem czy będziemy kupować zobaczymy
Kas88 co to za huśtawka dobra do karmienia bo noe kumam jak?

Ja mam taką, ma blokadę bujania i wtedy się super karmi, chodzi mi juz o takie posiłki typu słoiczki łatwiej nakarmić w sumie nawet butelką. Widzę jak moja siostrzenica w tym je. Mam nadzieje że Misia bedzie chciała z niej korzystać bo zawsze chwila dla siebie :)

Huśtawka Hipopotam, Produkty, Ingenuity

ja słyszałam same dobre opinie i mam zamiar zakupić, ale w grudniu, bo nie chce na razie zagracać mieszkania, bo już i tak jest pełno wszystkiego :)

kas88 no bo właśnie ja sobie tak o karmieniu piersią pomyślałam a nie o innym pokarmie bo to jeszcze jeszcze daleko, a raczej w takim bujaczku-leżaczku to nie bardzo my do karmienia używamy krzesełka mała do dziś w nim siedzi i pięknie je ;)
my mieliśmy bright starts delux ale moje Patka nie lubiała w nim w ogóle siedzieć i w tym fisherprice rainforest też, na placu zabaw jak ją włożę do huśtawki to też płacz zaraz eh :/

Dziewczyny czy macie bóle piersi? Mnie dzis caly dzień boli lewa pierś w okolicy brodawki po lewej stronie, takie kłucie nieprzyjemne.

reklama
U mnie nic:/ maz widze po cichu sie przyzwyczaja ze nie bede miec pokarmu....bo juz mamy stojak na butelki moejsce w kuchni na wszystko i chce kupowac mm " na wszelki wypadek"
Mnie nic nie boli nic nie leci i duzo nie urosły

Do góry