reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

iwix- ja jeszcze nie kupowałam, ale planuję. Na razie nie mam kasy, ale chcę 3w1 z Tiny Love, ale używany :) DO córki też miałam, ale zwykły jakiś na cienkich rurkach. Przy 2 piętrach to jednak przydatne jest

reklama
Ja miałam przy córce ale nie lubiła w nim leżeć wcale, teraz nie wiem czy będziemy kupować zobaczymy
Kas88 co to za huśtawka dobra do karmienia bo noe kumam jak?

Ja mam taką, ma blokadę bujania i wtedy się super karmi, chodzi mi juz o takie posiłki typu słoiczki łatwiej nakarmić w sumie nawet butelką. Widzę jak moja siostrzenica w tym je. Mam nadzieje że Misia bedzie chciała z niej korzystać bo zawsze chwila dla siebie :)

Huśtawka Hipopotam, Produkty, Ingenuity

ja słyszałam same dobre opinie i mam zamiar zakupić, ale w grudniu, bo nie chce na razie zagracać mieszkania, bo już i tak jest pełno wszystkiego :)

kas88 no bo właśnie ja sobie tak o karmieniu piersią pomyślałam a nie o innym pokarmie bo to jeszcze jeszcze daleko, a raczej w takim bujaczku-leżaczku to nie bardzo my do karmienia używamy krzesełka mała do dziś w nim siedzi i pięknie je ;)
my mieliśmy bright starts delux ale moje Patka nie lubiała w nim w ogóle siedzieć i w tym fisherprice rainforest też, na placu zabaw jak ją włożę do huśtawki to też płacz zaraz eh :/

Dziewczyny czy macie bóle piersi? Mnie dzis caly dzień boli lewa pierś w okolicy brodawki po lewej stronie, takie kłucie nieprzyjemne.

reklama
U mnie nic:/ maz widze po cichu sie przyzwyczaja ze nie bede miec pokarmu....bo juz mamy stojak na butelki moejsce w kuchni na wszystko i chce kupowac mm " na wszelki wypadek"
Mnie nic nie boli nic nie leci i duzo nie urosły

Do góry