reklama
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Ja mam ten staroć, kupiliśmy dla Marysi używany w super stanie i jeszcze się trzyma http://image.ceneo.pl/data/products/981800/f-fisher-price-lezaczek-bujaczek-l0539.jpg?=8f839
Ja miałam przy córce ale nie lubiła w nim leżeć wcale, teraz nie wiem czy będziemy kupować zobaczymy
Kas88 co to za huśtawka dobra do karmienia bo noe kumam jak?
Ja mam taką, ma blokadę bujania i wtedy się super karmi, chodzi mi juz o takie posiłki typu słoiczki łatwiej nakarmić w sumie nawet butelką. Widzę jak moja siostrzenica w tym je. Mam nadzieje że Misia bedzie chciała z niej korzystać bo zawsze chwila dla siebie
Huśtawka Hipopotam, Produkty, Ingenuity
Ja mam ten staroć, kupiliśmy dla Marysi używany w super stanie i jeszcze się trzyma http://image.ceneo.pl/data/products/981800/f-fisher-price-lezaczek-bujaczek-l0539.jpg?=8f839
Bardzo dobry wybór właśnie tej używa moja siostra i jest mega, dziecko w niej czuje się samodzielne bo nawet jak zabawka upadnie jest w stanie ja podnieść, ma te ta blokade do jedzenia.
futurystka
Fanka BB :)
kas88 no bo właśnie ja sobie tak o karmieniu piersią pomyślałam a nie o innym pokarmie bo to jeszcze jeszcze daleko, a raczej w takim bujaczku-leżaczku to nie bardzo my do karmienia używamy krzesełka mała do dziś w nim siedzi i pięknie je
my mieliśmy bright starts delux ale moje Patka nie lubiała w nim w ogóle siedzieć i w tym fisherprice rainforest też, na placu zabaw jak ją włożę do huśtawki to też płacz zaraz eh :/
my mieliśmy bright starts delux ale moje Patka nie lubiała w nim w ogóle siedzieć i w tym fisherprice rainforest też, na placu zabaw jak ją włożę do huśtawki to też płacz zaraz eh :/
Dziewczyny czy macie bóle piersi? Mnie dzis caly dzień boli lewa pierś w okolicy brodawki po lewej stronie, takie kłucie nieprzyjemne.
Mi po takim bólu z reguły po prysznicu leci siara moze u Cievie tez tak jest
reklama
U mnie nic:/ maz widze po cichu sie przyzwyczaja ze nie bede miec pokarmu....bo juz mamy stojak na butelki moejsce w kuchni na wszystko i chce kupowac mm " na wszelki wypadek"
Mnie nic nie boli nic nie leci i duzo nie urosły
Mnie nic nie boli nic nie leci i duzo nie urosły