reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
No zobaczymy - troche bym chciała ... Szczególnie ze u nas bardzo pomagają z laktacja na spokojnie - wczoraj nawet z koelzanka gadalam i tak mi pisała "W Polsce miałam ciężko jak rodziłam córkę. Ale jak tu synek się urodził to jestem zadowolona. Nawet Michał chwali innym [emoji5]"

Wiec licze ogólnie na wsparcie

Emenems koleżanka, która 3 tygodnie temu rodziła miała tak jak my. Male cycki, zero siary. Nic.
Po porodzie przez pierwsze dwa dni nie było za bogato z pokarmem. Ale próbowała. I trzeciego dnia jak poszło, tak teraz ma mnóstwo mleka. :-)

Ja więc liczę po cichu na taki scenariusz. A jak się nie uda. To trudno. Będzie butla. Wtedy wcześniej zjem tatara popijając go whiskaczem i przepalając fajką! ;-)

Hahahahah Juti :) dobra jestes :D
Ja to przed ciaza rozkocchalam sie w jacku danielsie miodowym na lodzie :D wczesniej miałam jim beama miodowego i nie ma startu - jednak Jacek to Jacek :)

Emenems nie ma co się stresować za wczas, jeszcze zobaczysz tak ruszy produkcja że mąż będzie musiał odciągać ;)
proszę nie mówcie o alkoholu a tym bardziej o Jacku bo przez monitor czuję zapach :szok:

A mi się wina już chce czerwonego z czekoladą eh W niedziele imieniny mojego taty i znowu ani tatara ani winka.:-(
Kupowałam ostatnio stanik do karmienia i musiałam wziąć o rozmiar większą miseczkę.Siara leci mi aż tak,że po nocy mam plamy na piżamie,ale piersi na szczęście nie bolą.

Ja mam identycznie co jakiś czas bolą mnie piersi, właśnie takie kłucie przy brodawkach, myślałam też, że coś nie tak, strasznie nie fajny ból.
Ale mi już się siara pojawiła, to spróbuje ten sposób co Paulettah. Ja jestem przerażona jeśli chodzi o biust, bo mi juz o 2 rozmiary urósł ;/ a słyszałam, że jak się zacznie karmić to się jeszcze bardziej powiększy. Na początku mi się podobało, bo się nie mogłam bujnym biustem przed ciążą pochwalić, ale teraz widze, że to ciąży.

A co do tatara, to ja nie umiem tego znieść, na wszystkich urodzinach tatar, a ja kocham tatar i wszyscy jedzą a ja patrze :( co do alkoholu to nie mam takich smaków, może dlatego, że jak teraz idziemy gdzieś ze znajomymi i słysze jakie głupoty po alkoholu gadaja, to się ciesze, że ja się nie bede na nastepny dzien niczego wstydzic hahah :)

Dobrze ze ja nie lubię tatara ;) a co do biustu to tez mam mały moze o jeden rozmiar większy a siatę to widzę na sutkach śle zeby leciało to nie..

reklama
Do góry