reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

No ja tez sie wstrzymuje do wizyty jutro i za tydien jak bedzie ok to kurde .... No ile mozna .... My od swiat nic bo stymulacje miałam to nie moznabylo

reklama
Emenems ja sana siebie podziwiam jak w 1 ciazy tyle wytrzymalam ale da sie widocznie :p a teraz mam "chcice" wiec neza w obroty biire:p

Kurcze bo właśnie jak w pracy robie coś szybko czy się spieszę to nasila mi się kłucie w podbrzuszu a tak to normalnie to ciągnie na dole delikatnie jak na okres. I może się wstrzymamy do tego 28.05 do wizyte u gin;)

Doczytałam ze serduszko zaczyna bic dokładnie 3 tygodnie i jeden dzien po zapłodnieniu :) a my po ivf dokładnie co do godiny wiemy kiedy było zapolodnienie heheheh

Zobaczymy jutro wszystko od sprzętu zalezy ....

mali bardzo,baardzo mi przykro...wiem,co czuje wtedy kobieta... trzymaj sie w najbliższych dniach...jestem myslami z tobą..a to nie ty mialas zle przeczucia od poczatku?kobieca intuicja.... :(

reklama
co do seksu to u mnie też post-mojemu mężowi sie to nie podoba, ale ja wole dmuchac na zimne,a zapomnialam na ostatniej wizycie zapytac lekarza;/ ale jutro ide i jak wszystko pojdzie dobrze to na pewno o tym bede pamietać ;D chyba ze znow emocje wezmą góre i wszystkiego zapomne

Do góry