reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

KarolinaE- ja używałam w pierwszej ciąży z ziaji- taniutki i skuteczny. Teraz mam mini produkt mama mio- ale nie wart swojej ceny. Mam jeszcze całe opakowanie kremu z Oillan- nie używałam jeszcze, ale miałam mnóstwo innych kosmetyków z tej marki i polecam. Dobre jest też masło shea- naturalne co prawda śmierdzi, więc warto kupić jakieś z olejkami, np. migdałowym. Dobrze natłuszcza i nawilża, chociaż trochę się trudno rozsmarowuje.

reklama
ja mam bio oil i jeszcze coś ale później sprawdzę jak się nazywa. .Niestety w 1 ciąży smarowalam się cudami a i tak na koniec rozstępy wyszły, tak córcia się rozpychala. ..

A ja mam pytanie o usg, orientujecie się jak często można robić w 1 trymestrze?. Byłam w środę na 29 jestem umówiona do dr z super sprzętem, a 3 znowu do lekarza u którego byłam ostatnio..czy to nie za często? .

ja mam bio oil i jeszcze coś ale później sprawdzę jak się nazywa. .Niestety w 1 ciąży smarowalam się cudami a i tak na koniec rozstępy wyszły, tak córcia się rozpychala. ..

A ja mam pytanie o usg, orientujecie się jak często można robić w 1 trymestrze?. Byłam w środę na 29 jestem umówiona do dr z super sprzętem, a 3 znowu do lekarza u którego byłam ostatnio..czy to nie za często? .

Mi lekarz zaplanowal wizyty na co 3 tyg w tym trymestrze

ej Tutti! ja tez jutro ide tak jak emenems:p
ide jutro czyli 2tyg od poprzedniego usg...usg nie jest jakies szkodliwe;) chybaaaa...

Mi na in vitro mówiły dziewczyny ze niektóre na poczatku co tydzien chodzą ... Ze to ok , ja mam cicha nadzieje ze bez problemu bedxie

tez własnie myslapam o zaji :) uwazam ze sa bardzo bardzo dobre, no i za ta cene :) zobacze, muszie sie w koncu po cos wybrac :)

u mnie tez wyjdzie 3 usg w pierwszym trymestrze.. :) tamto co było, teraz w czwartek i potem 11-13 tydz :) to moze juz o drugi zaczepi hehe :)

reklama
Ja uzywalam oliwek codziennie plus kremy z przeroznych firm. A pod koniec bio oil bardzo zachwalane przez kobiety i wydajne ale czy warte swojej ceny?!?!

Do góry