reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Chciejka leci ze mnie strasznie. Boli mnie cale podbrzusze

Wlasnie mnie zbadano. Poronilam. Bede miala chyba wylyzeczkowane. Bo sa jeszcze pozostalisci.

Zycze wam spokojnej ciazy ;*

reklama
mali współczuje ci z całego serca :( Kurcze niefajnie ze tak się stało :( Ściskam mocno :*

Mali kochana bardzo mi przykro tulam:*

Dziewczyny macie tu tabelke z terminami?

xkarola, dajesz mi nadzieje:) ja wyplate za maj bede miala do 31.05 a zawsze dodatki mam do kazdego kolejnego miesiaca, dajesz mi nadzieje bo nagdodziny sa takie jak moja pensja wiec mi nadbije:)
Ja pracuje na magazynie, drukuje zamowienia, sa kartony z papierami itd..

Dziewczyny mam pytanie odnośnie seksu ;))

cały weekwnd spędzę z narzeczonym :) jak to jest z seksem w pierwszym trymestrze, czy teraz lub kiedyś lekarze coś Wam radzili?;)

Czasem lepiej się wytrzymać a by nic się nie stało stąd moje pytanie;)

reklama
Lekarz nic niemowil ale ja w pierwszej ciazy wstrzymalam sie do konca 1 trymestru a teraz jakos sie niewstrzymujemy mam wieksza ochote na sex :p

Do góry