reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Futurystka nie mam rumianku, nie wiedziałam że działa na pęcherz, robiłam tylko w korze dębu, jutro dokupie rumianek. Ech z tymi dziećmi to już tak zawsze się będziemy martwić, najpierw w brzuchu, potem nie lepiej ;)

reklama
Dokładnie! Przegonić babsko, co za tupet! Gdyby była prawdziwa przyjaciółka, usunelaby sie w cień i nie wchodziła w relacje dwojga ludzi... Do pięt Ci ona nie dorasta. Wyznacz moze wyraźne granice i zamiast stawiać ultimatum: albo ja albo ona, przypomnij, jak mu sie pofarcilo w zyciu, ze spotkał Ciebie na swojej drodze:)

Faceci są straszni, grubasek trzymaj się, on sam musi pomyslec, że kurde w ciąży jesteś a on ci stres jeszcze robi ajj nie da się z facetami czasami,
Vivienne ja też jak pęcherz chory miałam to kapalam się w wodzie z rumiankiem i nasiadowki z rumiankiem super pomagają no i oczywiście duuuzo wody z cytryną

Moja młoda to nic nie wypije poza woda :( no ostatnio trochę soki bo w przedszkolu pija, to mogę wtedy wkropic witaminę bo tak to wszystko wyczuje... Srebro toleruje to piła srebro dziś, żurawine jadła, to może coś pomoże, ech

To sobie chyba zapeszyłam brak dolegliwości i samopoczucie cud miód.kurnaaaa w uplawach jakieś brunatne smugi,takie niteczki jakieś, niewiele może ze 4,na bieliźnie czysto, zauważyłam je jak się mylam,boleści żadnych,młody fika jak zwykle. Od wysiłku to??wczoraj okna mylam:-/ co to może być:(jutro przedzwonię do gina
,ale znając go pewnie mnie na IP
wyśle:( ehhh

reklama
Do góry