reklama
*martusia*
Fanka BB :)
ja tez wczoraj w ubrankach siedzialam, wyszlo na to ze do rozmiaru 80 mlody bedzie mial full ciuszkow ewentualnie dokupic pare sztuk. musze tylko caly rozmiar 56 dokupic.
u mnie na deszcz sie zbiera...
tabelka ładnie uzupelniona no w koncu
u mnie na deszcz sie zbiera...
tabelka ładnie uzupelniona no w koncu
Marcepanek
No szalejecie wyprawkowo ,ale co sie dziwić jak na dobra sprawę 10tyg i powinnyśmy pakować torby do szpitala w razie co.
Ja teraz tez online ubranek i innych rzeczy szukam bo ostatnio wystarczy pare metrów zeby brzuch sie stawiał. A szkoda ,ze nie moge tak pochodzić podotykac bo to dla mnie frajda.
Nelvik ja tam tylko płeć muszę podać ,ale szczerze powiem ,ze nie mam cierpliwości bo to musiałabym z komputera.
Ja teraz tez online ubranek i innych rzeczy szukam bo ostatnio wystarczy pare metrów zeby brzuch sie stawiał. A szkoda ,ze nie moge tak pochodzić podotykac bo to dla mnie frajda.
Nelvik ja tam tylko płeć muszę podać ,ale szczerze powiem ,ze nie mam cierpliwości bo to musiałabym z komputera.
grubasek 32
Hejka mamusie :-) ja od piątku popłakuję sobie, mój M. jest w Poznaniu w szkole a ja z dziewczynami w Pile w domu. A moje płaczki sa z tego powodu , że on pisał ze swoją koleżanką ze szkoły i miał z nią ubaw nabijając się ze mnie i pisząc okropne rzeczy na mnie. Trułam mu na ten temat , że to mnie boli bo on jej napisał , że jest jego najlepszą przyjaciółką ona odpisała : może bardziej kochanką ? Wkurzyłam sie na maksa wygarnęłam jej i oczywiscie odp. że to tylko żarty mam sie ogarnąć i jestem niepoważna Zastanawiam sie nad wyprowadzką od niego chociaż on twierdzi , że nic go z nią nie łączy to ja czuję jej obecność , odsuwam się od niego z dnia na dzień coraz bardziej, staram sie sama wszystko sobie załatwiać w sensie zakupy i wizyty u położnej nie chce juz nic od niego. Czuję sie zdradzona i oszukiwana. Jestem załamana nic mi sie nie chce on pisze , że kocha. Rano dzwonił do mnie odebrałam nie wiem po jakim czasie zapłakana mówił , że kocha jestesmy dla niego najważniejsze, mam o tym pamietać i jutro wraca do domu. Wybaczcie , że to opisałam ale nie chcę denerwować mojej mamy a niechce być z tym sama:-(
Marcepanek
Grubasek32 ale jak to nabijając się z Ciebie? Żartujesz? Chyba za przeproszeniem w pysk bym strzeliła. Znajomi znajomymi ,ale co w domu ma zostać w domu ,a obrażanie własnej kobiety w kogokolwiek oczach to już dno.
Mysle ze powinnaś z nim zdecydowanie porozmawiać. Chyba ze on chce to Ty z koleżankami i kolegami chętnie poopowiadasz o waszych doświadczeniach łóżkowych i cm...
Nie przekreślaj wszystkiego z gory ,wpierw musisz miec pewność. Teraz to emocje które potrafia porządnie namieszać.
Wiesz co...ja mojemu mężowi nie raz powiedziałam wprost ,ze jak chce sobie kogoś innego pobzykać to wpierw niech da mi o tym znać zeby nie marnował mojego czasu.
Ja jestem szczera i mowię co mysle. Bo bycie z kimś i jednocześnie akcje na boku to tylko ludzie bez zasad ktorzy myślą o sobie.
Chce kogoś innego ok ,ale nie moim kosztem.
Mysle ze powinnaś z nim zdecydowanie porozmawiać. Chyba ze on chce to Ty z koleżankami i kolegami chętnie poopowiadasz o waszych doświadczeniach łóżkowych i cm...
Nie przekreślaj wszystkiego z gory ,wpierw musisz miec pewność. Teraz to emocje które potrafia porządnie namieszać.
Wiesz co...ja mojemu mężowi nie raz powiedziałam wprost ,ze jak chce sobie kogoś innego pobzykać to wpierw niech da mi o tym znać zeby nie marnował mojego czasu.
Ja jestem szczera i mowię co mysle. Bo bycie z kimś i jednocześnie akcje na boku to tylko ludzie bez zasad ktorzy myślą o sobie.
Chce kogoś innego ok ,ale nie moim kosztem.
Juti777
Grubasek Marcepanek ma 100% racji!
Powinnaś go opierdzielić za takie obgadywanie. Ma prawo się zwierzać przyjaciółce ale nie nabijać sie i cię ośmieszać!
Pamiętaj też że to faktycznie może być tylko przyjaźń. Wiem, ze wiele osób nie wierzy w przyjaźń damsko- męską bez spraw intymnych. Ale ja jestem najlepszym przykładem że tak się da. Nie mam przyjaciółki dziewczyny. Mam za to trzech przyjaciół facetów. I kilku kumpli bardzo bliskich. I nigdy nic nie było i nie będzie. Czysta przyjaźń i to bez babskiej zawiści. ;-)
Porozmawiaj z nim poważanie i ustal jasne i klarowne reguły. Ja mojemu już na początku związku powiedziałam że jak się zakocha w innej czy coś to ma grać ze mną w otwarte karty.
Powinnaś go opierdzielić za takie obgadywanie. Ma prawo się zwierzać przyjaciółce ale nie nabijać sie i cię ośmieszać!
Pamiętaj też że to faktycznie może być tylko przyjaźń. Wiem, ze wiele osób nie wierzy w przyjaźń damsko- męską bez spraw intymnych. Ale ja jestem najlepszym przykładem że tak się da. Nie mam przyjaciółki dziewczyny. Mam za to trzech przyjaciół facetów. I kilku kumpli bardzo bliskich. I nigdy nic nie było i nie będzie. Czysta przyjaźń i to bez babskiej zawiści. ;-)
Porozmawiaj z nim poważanie i ustal jasne i klarowne reguły. Ja mojemu już na początku związku powiedziałam że jak się zakocha w innej czy coś to ma grać ze mną w otwarte karty.
*martusia*
Grubasek... kochana jestem z Tobą. Twój partner w tym momencie zachował się jak palant potrójny conajmniej. Jak można tak mówić o swojej kobiecie w dodatku w ciąży i to do koleżanki? Chyba musisz z nim pogadać i ustalić pewne rzeczy. Ja normalnie chyba bym w pysk strzeliła gdybym się dowiedziała. Może krótki odpoczynek i odetchniecie dobrze Ci zrobi... nie szarp sobie nerwów kosztem dziecka.
Naprawdę czasem aż ciężko uwierzyć że niektórzy aż tak nie potrafią używać mózgu. Albo mają tunel powietrzny między uszami.
Trzymaj się kochana, pamiętaj że mimo wszystko po burzy jest słońce i czas leczy rany. Ściskam Cię.
Naprawdę czasem aż ciężko uwierzyć że niektórzy aż tak nie potrafią używać mózgu. Albo mają tunel powietrzny między uszami.
Trzymaj się kochana, pamiętaj że mimo wszystko po burzy jest słońce i czas leczy rany. Ściskam Cię.
reklama
grubasek 32
Dzięki dziewczyny za wsparcie , rozmawiałam z nim już nie raz , że jeśli woli być z nia to proszę bardzo ja mogę sie usunąć z drogi. Cały czas powtarza , że mieszka za mną , ze mną śpi i ze mna będzie miał córeczkę. Faktycznie istnieje przyjaźń damsko-męska ale ona wierzcie mi jak przeczytałam te wiadomości szuka u niego litości a raz nawet pisała ,że chyba jest w ciąży ( według mnie urojonej) bo podpytywała go jak ja się czuje. Odniosłam wrażenie, że ona próbowała nim manipulować bo kazała aby to on mnie szpiegował w sensie czytał moje wiadomości , sprawdzał telefon , żebym wiedziała jak to jest jak ktoś czyta twoje wiadomości. On patrzy bo zna hasło do fb a wiadomości w telefonie to nie ma ich za wiele bo prawie z nikim nie pisze i nie mam nic do ukrycia. Może faktycznie emocje , że on tam a my tu. Jeśli mu faktycznie zależy to powinien zrobic wszystko aby mi udowodnić , że jestem dla niego najważniejsza. :-(