reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja wlasnie rożne opinie słyszałam czesc dziewczyn co już urodziło z bliźniaczych mam mówi ze sie wybudzają jak łapkami za bardzo śmigają ale to chyba tez po 1 miesiącu nie wcześniej

reklama
Ja wlasnie rożne opinie słyszałam czesc dziewczyn co już urodziło z bliźniaczych mam mówi ze sie wybudzają jak łapkami za bardzo śmigają ale to chyba tez po 1 miesiącu nie wcześniej

No dziewczynki się nie wybudzaly, jak ja na noc zostawalam to też nie dopiero koło 5 miesiąca zaczęło się Ale to w dzień jak w takim kwadratowym leżały to jedna była taki chytrus a druga taka typowa dzidzia która trzeba przytulać i leżały razem to ten chytrus szczypala ta druga i w śmiech a ta druga w płacz i tak dużo razy było :) ale to od urodzenia jedna była taka chytra a druga taka do przytulania, od początki miały swoje charaktery :p

No dziewczynki się nie wybudzaly, jak ja na noc zostawalam to też nie dopiero koło 5 miesiąca zaczęło się Ale to w dzień jak w takim kwadratowym leżały to jedna była taki chytrus a druga taka typowa dzidzia która trzeba przytulać i leżały razem to ten chytrus szczypala ta druga i w śmiech a ta druga w płacz i tak dużo razy było :) ale to od urodzenia jedna była taka chytra a druga taka do przytulania, od początki miały swoje charaktery :p

Haha no diabełek i aniołek :D ciekawe jakie te nasze dzieciaczki bedą bo jak patrzę na mnie i na m to już sie boje :D

Od kuzyna córki bliźniaczki przez blisko rok spały w jednym lozeczku ale miało ono jakieś inne wymiary ciut szersze. Jak kładli je osobno do lozeczek to były niespokojne.

No oki to wypiore i rożki i kocyki - ja na razie kołderek nie kupuje do miesiąca bedą mogły spać w rozkach mam po dwa dla każdego a potem mój podjedzie do ikei i kupi albo sie z neta zamówi. Jeszcze łóżeczka ale to jedno w tym miesiącu i drugie w przyszłym :)

Rożki i kocyki bym wygrała. Co do pościeli w Ikea to kupowałam dla Marysi i wszystko super tylko oni mają swoje wymiary i teraz poszewki tylko u nich można dokupić a tyle innych bajkowych jest w necie.

reklama
Paulina- ja bym rożki wyprała. A ze spaniem to sama zobaczysz, warto kłaść ich razem, bo mogą jak w brzuchu czuć się razem bezpiecznie, a jak będą się nawzajem denerwować, to rozdzielisz :)

Do góry