reklama
Bubcia501
Fanka BB :)
Ja wlasnie rożne opinie słyszałam czesc dziewczyn co już urodziło z bliźniaczych mam mówi ze sie wybudzają jak łapkami za bardzo śmigają ale to chyba tez po 1 miesiącu nie wcześniej
No dziewczynki się nie wybudzaly, jak ja na noc zostawalam to też nie dopiero koło 5 miesiąca zaczęło się Ale to w dzień jak w takim kwadratowym leżały to jedna była taki chytrus a druga taka typowa dzidzia która trzeba przytulać i leżały razem to ten chytrus szczypala ta druga i w śmiech a ta druga w płacz i tak dużo razy było ale to od urodzenia jedna była taka chytra a druga taka do przytulania, od początki miały swoje charaktery
No dziewczynki się nie wybudzaly, jak ja na noc zostawalam to też nie dopiero koło 5 miesiąca zaczęło się Ale to w dzień jak w takim kwadratowym leżały to jedna była taki chytrus a druga taka typowa dzidzia która trzeba przytulać i leżały razem to ten chytrus szczypala ta druga i w śmiech a ta druga w płacz i tak dużo razy było ale to od urodzenia jedna była taka chytra a druga taka do przytulania, od początki miały swoje charaktery
Haha no diabełek i aniołek ciekawe jakie te nasze dzieciaczki bedą bo jak patrzę na mnie i na m to już sie boje
betina018
No oki to wypiore i rożki i kocyki - ja na razie kołderek nie kupuje do miesiąca bedą mogły spać w rozkach mam po dwa dla każdego a potem mój podjedzie do ikei i kupi albo sie z neta zamówi. Jeszcze łóżeczka ale to jedno w tym miesiącu i drugie w przyszłym
Rożki i kocyki bym wygrała. Co do pościeli w Ikea to kupowałam dla Marysi i wszystko super tylko oni mają swoje wymiary i teraz poszewki tylko u nich można dokupić a tyle innych bajkowych jest w necie.
Rożki i kocyki bym wygrała. Co do pościeli w Ikea to kupowałam dla Marysi i wszystko super tylko oni mają swoje wymiary i teraz poszewki tylko u nich można dokupić a tyle innych bajkowych jest w necie.
No to fakt ja tak miałam z pościelą nasz do łóżka oni maja 200na200 a w necie wszystko 200na220
futurystka
Już po wizycie ogólnie wszystko ok tylko waga 879g więc będzie jeszcze większy niż Patka :-o
Kurde i mogę już się umówić na cięcie i sugerował żeby zrobić dwa tyg przed terminem i to wypada jeszcze w starym roku a ja chyba nie chce
Kurde i mogę już się umówić na cięcie i sugerował żeby zrobić dwa tyg przed terminem i to wypada jeszcze w starym roku a ja chyba nie chce
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Futurystka Ty czemu masz mieć cc? Na kiedy masz termin z om albo pierwszego usg?
reklama