reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Simka, nie wiem czego konkretnie szukasz, ale ja jestem jeszcze w UK, zdjezdzam za tydzien, miejsca w aucie tyle o ile, ale jesli cos konkretnego niewielkiego z Debenhamsa potrzebujesz to moge sprawdzic czy w naszym wioskowym jest.

reklama
Bylismy dzis na usg polowkowym, bedzie zdrowa dziewczynka:)
Jedyne co mnie niepokoi to polozna stwierdzila ze mam pepowine dwunaczyniowa zamiast trzynaczyniowej. Internet w tej sprawie nieciekawych informacji dostarcza. Ktos cos wie?
Jedyne co mnie tzryma to to, ze na genetycznym mam w opisie ze pepowina 3 naczyniowa, w normie.

Bylismy dzis na usg polowkowym, bedzie zdrowa dziewczynka:)
Jedyne co mnie niepokoi to polozna stwierdzila ze mam pepowine dwunaczyniowa zamiast trzynaczyniowej. Internet w tej sprawie nieciekawych informacji dostarcza. Ktos cos wie?
Jedyne co mnie tzryma to to, ze na genetycznym mam w opisie ze pepowina 3 naczyniowa, w normie.

Moja kuzynka miała 2 naczyniowa. Nie wiem czy sie rozpisywać na ten temat, bo rzeczywiscie było dosc nieciekawie w jej przypadku. Jednak skoro lekarz stwierdził 3 naczyniowa to chyba lepiej sie zna niz położna? Moze dobrze byłoby skonsultować z innym lekarzem? Gratuluje córeczki:))

mi gin na kazdej wizycie sprawdza i mowi ze trojnaczyniowa az wkoncu sie go spytalam czy to sie moze zmienic bo co wizyta to to powtzarza. Zasmial sie i mowi ze juz sie nie zmieni.

zmiana a w internecie nie ma co szukać informacji bo znajdziesz bankowo tylko te które beda niepokojace. Jak pisza dziewczyny idz do innego sprawdzic lekarza.

Ja zaś pierwsze słyszę o tej pepowinie dwu czy trzynaczyniowej... Jeszcze mi żaden na ten temat nie mówił, nawet nie wiedziałam że to istnieje ;) ech człowiek się całe życie uczy

Ja na tych pierwszych prenatalnych miałam napisane ze trojbaczyniowa i tyle wiem :)

Dziewczyny tak szczerze co lepsze na początek w sensie co łatwiej obsłużyć - bodziaki ze spodenkami czy śpiochy??

reklama
A to mie chodzi raczej o łożysko trójnaczyniowe? Bo mi coś takiego mówił lekarz. Chyba...

Dominika i Zmiana gratuluję córek. :-)

Paulettah bodziaki jak rozpinane w nogach lub po całośi też są wygodne. Tak samo śpioszki.

Do góry