Simka, nie wiem czego konkretnie szukasz, ale ja jestem jeszcze w UK, zdjezdzam za tydzien, miejsca w aucie tyle o ile, ale jesli cos konkretnego niewielkiego z Debenhamsa potrzebujesz to moge sprawdzic czy w naszym wioskowym jest.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bylismy dzis na usg polowkowym, bedzie zdrowa dziewczynka
Jedyne co mnie niepokoi to polozna stwierdzila ze mam pepowine dwunaczyniowa zamiast trzynaczyniowej. Internet w tej sprawie nieciekawych informacji dostarcza. Ktos cos wie?
Jedyne co mnie tzryma to to, ze na genetycznym mam w opisie ze pepowina 3 naczyniowa, w normie.
Ja zaś pierwsze słyszę o tej pepowinie dwu czy trzynaczyniowej... Jeszcze mi żaden na ten temat nie mówił, nawet nie wiedziałam że to istnieje ech człowiek się całe życie uczy