reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hej, ja też miałam kiepską noc. Położyłam się zmęczona całym wczorajszym dniem, a teraz jestem zmęczona chyba jeszcze bardziej...
W nocy ciągle miałam jakieś głupie sny. Do tego boli mnie spojenie łonowe i biodra od spania na bokach. Na szczęście z brzuchem lepiej.

Dzwoniłam wczoraj jeszcze do mojego lekarza. Mam obserwować jak się zachowuje brzuch i w środę zdecydujemy co z tym pessarem.
Ja już głupia jestem...

reklama
A ja to sobie rano wymyslilam, ze pojde dzis do fryzjera, a co bo juz patrzec na siebie nie moge, zaroslam jak malpa, a odrost mam na pol glowy, odkad dowiedzialam sie o ciazy nie bylam u fryzjera, smiem twierdzic, ze mocno sie zaniedbalam, i czlowiek jeszcze gorzej sie doluje, bo na wadze przybywa w ubrania nie wchodzi, to chociaz z glowa cos zrobie :)

A ja to sobie rano wymyslilam, ze pojde dzis do fryzjera, a co bo juz patrzec na siebie nie moge, zaroslam jak malpa, a odrost mam na pol glowy, odkad dowiedzialam sie o ciazy nie bylam u fryzjera, smiem twierdzic, ze mocno sie zaniedbalam, i czlowiek jeszcze gorzej sie doluje, bo na wadze przybywa w ubrania nie wchodzi, to chociaz z glowa cos zrobie :)

Tez o tym myślałam ale ja od zapachu farby mogę sie porzygac wiec chyba poczekam te 3 miesiące jeszcze :D

Przyszła mi wlasnie kolejna czesc wyprawki z Allegro :D już coraz bliżej i będziemy mieli wszystko :) ja musze sie do końca października uwinąć bo w listopadzie moze byc rożnie ImageUploadedByForum BabyBoom1442561858.650569.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442561858.650569.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442561858.650569.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 59
No oki to wypiore i rożki i kocyki - ja na razie kołderek nie kupuje do miesiąca bedą mogły spać w rozkach mam po dwa dla każdego a potem mój podjedzie do ikei i kupi albo sie z neta zamówi. Jeszcze łóżeczka ale to jedno w tym miesiącu i drugie w przyszłym :)

No oki to wypiore i rożki i kocyki - ja na razie kołderek nie kupuje do miesiąca bedą mogły spać w rozkach mam po dwa dla każdego a potem mój podjedzie do ikei i kupi albo sie z neta zamówi. Jeszcze łóżeczka ale to jedno w tym miesiącu i drugie w przyszłym :)

Te bliźniaczki co ja pilnowalam , to przez pierwsze miesiące normalnie w jednym łóżeczku spały tak na wznak jakby a później trochę na skośne bo to dużo wygodniejsze było bo łóżeczko przy łóżku wtedy stało i w nocy łatwiej było

reklama
Do góry