reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Vivienne bo mam za małą miednice i problemy z macica poza tym pierwszy był cc a termin z usg mam na 7 a z miesiączki to nie biorę pod uwagę bo ja miałam nieregularne i by wychodził na 2 grudzień

reklama
Vivienne ja myślę że to dobry pomysł bo nie zamierzam czekać jak z pierwszym aż coś się będzie dziać bo pewnie bym do dziś w ciąży chodziła, poza tym myślę że i tak to nie ma sensu bo urodze kolejne przerośnięte dziecko i bardziej będę się stresować momentem kiedy to w końcu nadejdzie ten moment, a tak pojadę do kliniki i się umowie co i jak mi powiedzą mam tam jakieś 20 km

Futurystka ,dominika86 no dziewczyny gratulacje :)

Futurystka a Ty ktory masz tydzien ciazy ? Ja wiem ze moj maluch to jeden z młodszych bo końcówka stycznia ,ale przy waszych wydaje sie maleńki.
Co do CC jesli trzeba to mus byle maluch i Ty czuliście sie dobrze.

Paulettah prac rożki i to obowiązkowo.

Ja też nie mogłam sie oprzeć i wpierw musiałam znaleźć cos konkretnego. Zależało mi na napisie w stylu mały brat.

ImageUploadedByForum BabyBoom1442575870.997719.jpg

Pościel standardowo syna :D

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442575870.997719.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442575870.997719.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 47
Simka tak next :)
Wreszcie bede mogła kupowac te fajne ubrania :)
Next ,debenhams i h&m beda królować w garderobie najmłodszego. A starszaki maja już swój gust to nie poszaleje. Choc dzis dorwałam jeszcze opaski dla córki :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1442579346.756435.jpg
Wiem wiem wiek z metki nieadekwatny do wieku mojej panny ,ale ona mała jest i zakup opasek to tylko z działów dla maluchów.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442579346.756435.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442579346.756435.jpg
    47,3 KB · Wyświetleń: 44
reklama
A Debenhams gdzieś w Polsce można dostać? Albo wysyłają do nas?
Oglądałam tego rampersa na nextdirect ale cena zabójcza :)

Do góry