reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Vivienne bo mam za małą miednice i problemy z macica poza tym pierwszy był cc a termin z usg mam na 7 a z miesiączki to nie biorę pod uwagę bo ja miałam nieregularne i by wychodził na 2 grudzień

reklama
Vivienne ja myślę że to dobry pomysł bo nie zamierzam czekać jak z pierwszym aż coś się będzie dziać bo pewnie bym do dziś w ciąży chodziła, poza tym myślę że i tak to nie ma sensu bo urodze kolejne przerośnięte dziecko i bardziej będę się stresować momentem kiedy to w końcu nadejdzie ten moment, a tak pojadę do kliniki i się umowie co i jak mi powiedzą mam tam jakieś 20 km

Futurystka ,dominika86 no dziewczyny gratulacje :)

Futurystka a Ty ktory masz tydzien ciazy ? Ja wiem ze moj maluch to jeden z młodszych bo końcówka stycznia ,ale przy waszych wydaje sie maleńki.
Co do CC jesli trzeba to mus byle maluch i Ty czuliście sie dobrze.

Paulettah prac rożki i to obowiązkowo.

Ja też nie mogłam sie oprzeć i wpierw musiałam znaleźć cos konkretnego. Zależało mi na napisie w stylu mały brat.

ImageUploadedByForum BabyBoom1442575870.997719.jpg

Pościel standardowo syna :D

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442575870.997719.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442575870.997719.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 45
Simka tak next :)
Wreszcie bede mogła kupowac te fajne ubrania :)
Next ,debenhams i h&m beda królować w garderobie najmłodszego. A starszaki maja już swój gust to nie poszaleje. Choc dzis dorwałam jeszcze opaski dla córki :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1442579346.756435.jpg
Wiem wiem wiek z metki nieadekwatny do wieku mojej panny ,ale ona mała jest i zakup opasek to tylko z działów dla maluchów.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442579346.756435.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442579346.756435.jpg
    47,3 KB · Wyświetleń: 42
reklama
A Debenhams gdzieś w Polsce można dostać? Albo wysyłają do nas?
Oglądałam tego rampersa na nextdirect ale cena zabójcza :)

Do góry