reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Znowu spac nie moge:(
Wrocilam z kina z Fpff w gdyni. Jeny to polskie kino to nadal masakra. Laska z niwotworem w obu piersiach poznaje kolesia o myslach samobojczych, wielka romantyczna miliac. zachodza w ciaze, w 2 trymestrze wycinaja jej poersi, oczywiscie musieli ja lysa pokazac nago z brzuchem bez cyckow, rodzinzdrowe dziecko ale i tak po latach przegrywa walke z rakiem. Do tego jeszcze na schodach siedzialam. O matko!
Ja czuje czasami jak minbrzuch pod pepkiem twardy sue robi. To znaczy ze sie stawia? Tonhest ok czy nie ok? Pisalyscie juz o tym ale za duzo tu postow zeby sie dokopac.

reklama
Oj ja tez nie moge co chwile sie budze.. :( to tu zaboli, to do lazienki, to cos zaszelesci ( swoja droga chyba mysz zagoscila mi w pokoju. Jestem u rodzicow na wsi)

On tam mysz :D

No ja pol mocy nie spalam i dupa - do roboty czas sie zbierać :) kawke pykne i bedzie dobrze !
Udanego pobytu na wsi :)

Ja tez juz wstalam po 6 ale corcia pilezala do 7.15 :-) bardzo sie nademna lituje oatatnio :-) teraz oglada bajeczke a ja musze isc zrobic ciepla herbarke:p
Mala w brzuchu dala popalic dzia w nocy w zadnej pozycji jej niepasowalo.
Emenems potrzebuje twojej kiecki na jutro pozyyyyzc :p niemam w czym isc kupilam spodnie i bluzke ale ma byc jutro cieplo przydala by mi sie sukieneczka :p

Od rana masakra. Ledwo oczy otworzylam, polezalam chwilę to zaraz dostałam bolu plecow i skurczy chyba jelit i biegiem do wc lecialam. Nie wiem czy mnie więzadła bolą czy podbrzusze :( boję się i martwię. Jak nie przejdzie i dojdą kolejne skurcze jelit i bóle brzucha to chyba na ip się przejdę. Na razie wzięłam nospe.

Ulicha u mnie to raczej kolka jelitowa bo ja stale problemy z trawieniem mam a znow biorę zelazo 2 razy dziennie.

Od rana masakra. Ledwo oczy otworzylam, polezalam chwilę to zaraz dostałam bolu plecow i skurczy chyba jelit i biegiem do wc lecialam. Nie wiem czy mnie więzadła bolą czy podbrzusze :( boję się i martwię. Jak nie przejdzie i dojdą kolejne skurcze jelit i bóle brzucha to chyba na ip się przejdę. Na razie wzięłam nospe.

Ulicha u mnie to raczej kolka jelitowa bo ja stale problemy z trawieniem mam a znow biorę zelazo 2 razy dziennie.

To może ci po prostu w jelitach zalega , dlatego cię brzuch boli , może coś zjedz co cię przeczysci :)

reklama
Do góry