reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dziewczyny ja też po usg :) Misia waży 650g i rozwija się dobrze, jestem zachwycona usg 4d i polecam wszystkim :)

Załączniki

• 12002767_754502784661857_1704400482288161323_n.jpg
    12002767_754502784661857_1704400482288161323_n.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Mnie dzisiaj boli spojenie łonowe i cholera wie co sie tam dzieje a do wizyty jeszcze 1,5 tygodnia :/ w sobotę mamy zjazd rodzinny będzie nas 17tu z czego 4 facetów reszta baby :D wiec jutro czeka mnie gotowanie no nie ma kiedy odpoczywać :/

Laski własnie moja kolezanka czeka z wynikami gluzkozy do lekarza, ale po 2 godzinach miała wiekszy cukier niz po godzinie, miała któras z was tak? Niby wszystko wn ormie, ale zonaczymy co lekarz powie :)

Co do cytryny to ja mysle ze jak ma byc dobrze to i jak bedzie, raczej ona na nic nie wplywa :p

NelVik ja jeszcze w biedrze mleczko do prania lovela do białego kupiłam, bo patrze ze sporo tych białych mam :) Moze zaraz wypłate dostane to tez na zkaupy polece hehehe

Paulettah - babcia mojego meża miała bliźniaki, 3 poród, 50 lat temu, tez sn ... alee ona do lekarza nie chodziłą całą ciąże wiec wierz lub nie ale nawet nie wiedziała ze to bliźniaki będą :) Mówi ze urdziła jednego, myślała ze to juz koniec a lekaz mówi ze tam jeszcze jeden jest :D i tak się urodził ojciec mojego męża :) parka, oboje sporo ponad 2 kg, mówi ze wszyscy byli w szoku ze z dwójka dzieci do domu wróciła hehe

Emenems - to smaczego hehe :D

Kas88 - jak to bez wody ? :)

vivienne - mamy wspólną babcie :D ??

green - normlane, kalendarzowe 33 dni :)

Bo albo możesz dodać cytryny albo trochę popijać wodą ale spokojnie można wypić bez dodatków :)

Paulettah

Lachonem byłam ale zaciążyłam [emoji23][emoji23][emoji23]

Zobacz załącznik 710876

Kupiłam ze strechu to po ciazy bedzie do użycia a teraz chociaz brzuch sie mieści bo nie sposob ciazowe kupowac wszystkie ...
Emenems wymiatasz;))))
az mi zal gosci ktorzy Cie zobacza z tylu i sie przypala dopoki nie zobacza z profilu;))))

Emenems wymiatasz;))))
az mi zal gosci ktorzy Cie zobacza z tylu i sie przypala dopoki nie zobacza z profilu;))))

Ahahaha to juz sie zdarzyło :D moj maz to zawsze płacze ze smiechu jak mu opwiadam :D
Oststnio z kolezanka w ciazy jak my-styczeń, szłyśmy na kawke i na ogrodku jakies nory " e ! Moze usiądziecie z nami?" A Marycha " a macie miejsce dla 4?" Hahahaahha cudo :D

Hello i ja juz po prenatalnych :) tośka nadal jest tośką :) waży 390 gram i wszystko w porządku, choć wystraszył mnie z jej serduchem bo mała gadzina nie chciała współpracować I co on ją szturchał to ona nawet nie drgneła :) chciał się upewnić i ni dało rady, wiec na następnej wizycie priorytetowo jej serducho jeszcze raz zobaczy :) chyba mam uparciucha w brzuchu :)

reklama
Simka kolkę najlepiej rozchodzić :)

Ja jak miałam kolkę nerkową to czułam przy każdym ruchu nerę :( wtedy mieszkałam na 3 piętrze i męka dla mnie było zejście na dół a później taxa i do przychodni i kolejne schody :( jak mi lekarz wpisał skierowanie do szpitala z tą kolką to ostatnie 2 km przeszłam coby nie wracać się na postój taxówek i nie czekać jak przyjedzie, trochę lepiej było jak dotarłam do szpitala, tam dali mi rozkurczowy zastrzyk, zrobili usg nerek o przy okazji młodego pokazali, doktorek przepisał mi antybiotyk i nospe i wio do domu, bo miejsca nie było na urologi, a wtedy byłam totalnie zielona i nie poszłam na IP na ginekologie a była obok :(
Bosze ale jak sobie przypomnę ból to jednak wolę rodzić :(

Do góry