reklama
Mnie dzisiaj boli spojenie łonowe i cholera wie co sie tam dzieje a do wizyty jeszcze 1,5 tygodnia :/ w sobotę mamy zjazd rodzinny będzie nas 17tu z czego 4 facetów reszta baby wiec jutro czeka mnie gotowanie no nie ma kiedy odpoczywać :/
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Kas88 gratki
Emenems, no z boku to Was w końcu widać
Emenems, no z boku to Was w końcu widać
Laski własnie moja kolezanka czeka z wynikami gluzkozy do lekarza, ale po 2 godzinach miała wiekszy cukier niz po godzinie, miała któras z was tak? Niby wszystko wn ormie, ale zonaczymy co lekarz powie
Co do cytryny to ja mysle ze jak ma byc dobrze to i jak bedzie, raczej ona na nic nie wplywa
NelVik ja jeszcze w biedrze mleczko do prania lovela do białego kupiłam, bo patrze ze sporo tych białych mam Moze zaraz wypłate dostane to tez na zkaupy polece hehehe
Paulettah - babcia mojego meża miała bliźniaki, 3 poród, 50 lat temu, tez sn ... alee ona do lekarza nie chodziłą całą ciąże wiec wierz lub nie ale nawet nie wiedziała ze to bliźniaki będą Mówi ze urdziła jednego, myślała ze to juz koniec a lekaz mówi ze tam jeszcze jeden jest i tak się urodził ojciec mojego męża parka, oboje sporo ponad 2 kg, mówi ze wszyscy byli w szoku ze z dwójka dzieci do domu wróciła hehe
Emenems - to smaczego hehe
Kas88 - jak to bez wody ?
vivienne - mamy wspólną babcie ??
green - normlane, kalendarzowe 33 dni
Bo albo możesz dodać cytryny albo trochę popijać wodą ale spokojnie można wypić bez dodatków
Emenems wymiatasz)))Paulettah
Lachonem byłam ale zaciążyłam [emoji23][emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 710876
Kupiłam ze strechu to po ciazy bedzie do użycia a teraz chociaz brzuch sie mieści bo nie sposob ciazowe kupowac wszystkie ...
az mi zal gosci ktorzy Cie zobacza z tylu i sie przypala dopoki nie zobacza z profilu)))
Emenems wymiatasz)))
az mi zal gosci ktorzy Cie zobacza z tylu i sie przypala dopoki nie zobacza z profilu)))
Ahahaha to juz sie zdarzyło moj maz to zawsze płacze ze smiechu jak mu opwiadam
Oststnio z kolezanka w ciazy jak my-styczeń, szłyśmy na kawke i na ogrodku jakies nory " e ! Moze usiądziecie z nami?" A Marycha " a macie miejsce dla 4?" Hahahaahha cudo
Hello i ja juz po prenatalnych tośka nadal jest tośką waży 390 gram i wszystko w porządku, choć wystraszył mnie z jej serduchem bo mała gadzina nie chciała współpracować I co on ją szturchał to ona nawet nie drgneła chciał się upewnić i ni dało rady, wiec na następnej wizycie priorytetowo jej serducho jeszcze raz zobaczy chyba mam uparciucha w brzuchu
reklama
Simka kolkę najlepiej rozchodzić
Ja jak miałam kolkę nerkową to czułam przy każdym ruchu nerę wtedy mieszkałam na 3 piętrze i męka dla mnie było zejście na dół a później taxa i do przychodni i kolejne schody jak mi lekarz wpisał skierowanie do szpitala z tą kolką to ostatnie 2 km przeszłam coby nie wracać się na postój taxówek i nie czekać jak przyjedzie, trochę lepiej było jak dotarłam do szpitala, tam dali mi rozkurczowy zastrzyk, zrobili usg nerek o przy okazji młodego pokazali, doktorek przepisał mi antybiotyk i nospe i wio do domu, bo miejsca nie było na urologi, a wtedy byłam totalnie zielona i nie poszłam na IP na ginekologie a była obok
Bosze ale jak sobie przypomnę ból to jednak wolę rodzić
Ja jak miałam kolkę nerkową to czułam przy każdym ruchu nerę wtedy mieszkałam na 3 piętrze i męka dla mnie było zejście na dół a później taxa i do przychodni i kolejne schody jak mi lekarz wpisał skierowanie do szpitala z tą kolką to ostatnie 2 km przeszłam coby nie wracać się na postój taxówek i nie czekać jak przyjedzie, trochę lepiej było jak dotarłam do szpitala, tam dali mi rozkurczowy zastrzyk, zrobili usg nerek o przy okazji młodego pokazali, doktorek przepisał mi antybiotyk i nospe i wio do domu, bo miejsca nie było na urologi, a wtedy byłam totalnie zielona i nie poszłam na IP na ginekologie a była obok
Bosze ale jak sobie przypomnę ból to jednak wolę rodzić