reklama
Bubcia501
Fanka BB :)
Marcepanek- chłopak?
Kurka poszłam wieszać pranie i chyba jakiś mały pajączek po mnie chodził i mnie podjadał, bo mam takie malutkie zawsze na suszarce na balkonie. Teraz mnie wszystko swędzi
Umarlabym jakby jakiś pajaczek po mnie chodził fuuu
Marcepanek
Ulicha- cuda Miałam taką sukienkę z minnie dla Polki
Ja jutro się jeszcze przejdę do jednego, bo wiem że tam małe były, a bodziaków nadal szukam
Kurczę dziewczyńskie to takie ładne kolorowe, a chłopięce szare, niebieskie lub zielone I wszystko takie nudne
Marcepanek- super No to zgadłam A jaki duży już jest?
Ja jutro się jeszcze przejdę do jednego, bo wiem że tam małe były, a bodziaków nadal szukam
Kurczę dziewczyńskie to takie ładne kolorowe, a chłopięce szare, niebieskie lub zielone I wszystko takie nudne
Marcepanek- super No to zgadłam A jaki duży już jest?
która sie pytala o zus? ja na l4 jestem od 13 lipca. pierwszy przelew z zusu przyszedl w poniedzialek 14 wrzesnia za okres od 15 sierpnia do 31 sierpnia. Żadnego listu od nich nie dostałam, choć pamiętam ze w pierwszej ciąży to listy przychodziły z zusu.
marcepanek gratki synka! :-)
moj maly spal tylko pol godziny w poludnie. Obudzil sie z takim strasznym placzem oczywiscie caly zasmarany. Musze inhalator wyciagnac i przeplukac mu nosek. Herbatke z cytryna, miodem i sokiem z malin juz zrobilam. Teraz zeby to wypil. on nigdy chory nie byl to sie cykam za kazdym razem jak katarku dostaje ze pojdzie mu to na oskrzela albo pluca.
ja dzis na obiad mam goląbki mniam mniam. Mama wczoraj zrobila to wzielam dla nas na dzisiaj coby nie musieć robic.
marcepanek gratki synka! :-)
moj maly spal tylko pol godziny w poludnie. Obudzil sie z takim strasznym placzem oczywiscie caly zasmarany. Musze inhalator wyciagnac i przeplukac mu nosek. Herbatke z cytryna, miodem i sokiem z malin juz zrobilam. Teraz zeby to wypil. on nigdy chory nie byl to sie cykam za kazdym razem jak katarku dostaje ze pojdzie mu to na oskrzela albo pluca.
ja dzis na obiad mam goląbki mniam mniam. Mama wczoraj zrobila to wzielam dla nas na dzisiaj coby nie musieć robic.
Dobra idę pojeść moje canelloni, później po Młodą, na działkę na chwilę (bo chyba psu się umiera, już ponoć oślepł, a to trochę pies mojego męża- on go do domu przyniósł), i zebranie w przedszkolu. Ciekawe z jakiej ilości kasy mnie oskubią
Marcepanek
Simka od głowy do pupy ok 16-18cm ale strasznie szalał więc pomiar na oko
No i gdzieś koło 360g
Dalej młodszy ,ale zdaniem lekarza mam sie ponownie szykować na małe dziecko.
A pies już wiekowy ? Jesli sie meczy warto było by pomoc w ostatnich chwilach.
Zabila oj zdrówka dla synka. Chyba sezon gryp mozna uznać za otwarty. Bo ja tez od kilku dni sie mecze
Za gołąbki to Cie uduszę narobiłas mi ochoty
No i gdzieś koło 360g
Dalej młodszy ,ale zdaniem lekarza mam sie ponownie szykować na małe dziecko.
A pies już wiekowy ? Jesli sie meczy warto było by pomoc w ostatnich chwilach.
Zabila oj zdrówka dla synka. Chyba sezon gryp mozna uznać za otwarty. Bo ja tez od kilku dni sie mecze
Za gołąbki to Cie uduszę narobiłas mi ochoty
Juti777
Dziewczyny mnie od rana brzuch na dole boli. Dzwoniłam do lekarza kazał mi załatwić w aptece i wziąć Spasmolinę. To rozkurczowy lek jest. A jsk nie przejdzie do wieczora to jechać na IP. Ale ja chyba wcześniej pojadę. Mąż właśnie jedzie z pracy i zobaczymy.
Boję się.
Boję się.
reklama
Bubcia501
Dziewczyny mnie od rana brzuch na dole boli. Dzwoniłam do lekarza kazał mi załatwić w aptece i wziąć Spasmolinę. To rozkurczowy lek jest. A jsk nie przejdzie do wieczora to jechać na IP. Ale ja chyba wcześniej pojadę. Mąż właśnie jedzie z pracy i zobaczymy.
Boję się.
A może to właśnie od stresu? Bo się ta szyjka stresujesz , może wypij melise i spróbuj się chwilę odprężyć ? No ip oczywiście też bo lepiej dmuchać na zimne