grubasek 32
Fanka BB :)
Zmykam bo mam zebranie w szkole u córki w gimnazjum i muszę odebrac wyniki laboratoryjne z krwi i moczu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny mam pytanie, do tych ktore sa na zwolnieniu i dostaja kiz zasilek z Zusu. Czy dostalyscie od Zus-u najpierw jakies pismo o tym, ze bedzie Wam wyplacal teraz zasilek chorobowy, czy po prostu pewnego pieknego dnia doatalyscie pieniadze?
Bo u mnie ani widu ani sluchu zadnych listow, zadnych pieniedzy, a juz chyba pora.
Bubcia widzialsm to wczoraj smialam sie w glos, ja niestety nie umiem klamac
Juti bidulko Ty, juz sama nie wiem jak Cie podniesc na duchu, nie powinnysmy sie tak denerwowac, ale wez tu sie nie denerwuj... sciskam.
Ja dalej na suchych bulkach i chrupkach, co zjem to zaliczam toalete, dlatego jestem taka bez sil, leze i jest mi ciezko oddychac...
Smutno, zle, placzliwie...
Czuje sie taka odizolowana od zycia.
Dzieki Bogu chociaz male co jakis czas do mnie puka <3
Grubasek a jaka masz "szansę" na przedwczesny poród wyliczona na prenatalnych?