reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Dziewczyny mam pytanie, do tych ktore sa na zwolnieniu i dostaja kiz zasilek z Zusu. Czy dostalyscie od Zus-u najpierw jakies pismo o tym, ze bedzie Wam wyplacal teraz zasilek chorobowy, czy po prostu pewnego pieknego dnia doatalyscie pieniadze?
Bo u mnie ani widu ani sluchu zadnych listow, zadnych pieniedzy, a juz chyba pora.

Ja dostalam list od nich niedawno i wlasnie czekam na kase

Bubcia widzialsm to wczoraj smialam sie w glos, ja niestety nie umiem klamac :p

Juti bidulko Ty, juz sama nie wiem jak Cie podniesc na duchu, nie powinnysmy sie tak denerwowac, ale wez tu sie nie denerwuj... sciskam.

Ja dalej na suchych bulkach i chrupkach, co zjem to zaliczam toalete, dlatego jestem taka bez sil, leze i jest mi ciezko oddychac...

Smutno, zle, placzliwie...
Czuje sie taka odizolowana od zycia.
Dzieki Bogu chociaz male co jakis czas do mnie puka <3

Bubcia widzialsm to wczoraj smialam sie w glos, ja niestety nie umiem klamac :p

Juti bidulko Ty, juz sama nie wiem jak Cie podniesc na duchu, nie powinnysmy sie tak denerwowac, ale wez tu sie nie denerwuj... sciskam.

Ja dalej na suchych bulkach i chrupkach, co zjem to zaliczam toalete, dlatego jestem taka bez sil, leze i jest mi ciezko oddychac...

Smutno, zle, placzliwie...
Czuje sie taka odizolowana od zycia.
Dzieki Bogu chociaz male co jakis czas do mnie puka <3

Mój Maz zawsze gadał ze nie lubi spaghetti z piccolo wiec wzięłam go na sposób kupiłam spaghetti u nich wsadziłem na patelnie i powiedziałam ze to ja zrobiłam - i ci? Smakowało Hahaha

reklama
Do góry