reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Vivienne dzięki, czyli w sumie normalnie można jeść, to jeszcze kilka miesięcy i zjem coś pysznego :)
Simka- to w 39 tc można jeszcze ćwiczyć? Dobrze że wam tam rodzić nie zaczęła,
U nas w pracy ostatnio klientce wody odeszły i były wszędzie :p a ta się śmieje, dziewczyna która sprzatala problem miała:p
Też bym nie chciała ponad 4kg bo jak takie dziecko wypchnac :p
A ta koleżanka o której pisałam która z ciśnieniem trafiła do szpitala i wywolywali jej ciążę i nic żadnych skurczy , to drugi raz jej wywolywali i skurczy dostała Ale dziecko za daleko było, 16 godzin rodziła , mdlala z bólu aż jej cesarke na koniec zrobili, wspolczje jej

reklama
bubcia moja koleżanka rodziła córkę ponad 4 kilo, raz dwa i młoda na świecie, nawet nie pękła, rozcinać nie trzeba było. To wszystko jest tak indywidualną sprawą że nie ma co się nastawiać że da się czy się nie da.

nic to, zbieram się powoli po Marysię

KKurcze zostawić was na parę h same i tyle do nadrobienia :) hahaha

To ja chyba jestem nawiedzona bo dalej prasuje ubrania Olina wszystkie żeby było śmieszne do tego koszulki, swetry bluzy i spodnie mojego, szkoda ze jeszcze gacinie daje do prasowania :) hihi i a tak poważnie teściowa tak mojego nauczyła ze wszystko musi być poprasowane i ni ma hu ja we wsi trza i koniec :) ja to się bojeco to będzie w grudniu jak rzeczy Tośki dojdą, to chyba nie odejdę od deski i żelazka :(

Juti777 dobrze ze będziesz miała pessar zakładany będziesz spokojniejsza :)

Ja butelki wyparzam raz w tyg a Olin tylko wodę pije :)

Jeśli chodzi o glukozę to różne opinie słyszę odnośnie cytryny, najwięcej mają do powiedzenia laborantki, że niby falszuje wynik. Poprzednio wzięłam cytyne na badanie i wróciłam z nią do domu po wielkiej zjebce, teraz się nawet nie pytałam, ale mogę wziąć wodę i parę łyczków zrobić :) i niby jakąś kanapkę, ale nie będę przesadzała :)

Mnie też od czasu do czasu coś boli wczoraj przez cały dzień czułam kość ogonową :( i czasami bóle takie jak na miesiączkę

A i łącze się z wami w bólu jak chłop coś w nocy gada a rano nie pamięta :)
-woda się leje
- gdzie ???
- no nie widzisz na parapecie
Patrze i nic :) za jakiś czas akcja z myszą której nie było a:
-co zrobiłaś z 30??
-jaka 30??
-Eh, no mowie paliwa
- a, paliwa wlałam do baku
- to dobrze
Ostatnio to się budzi I robi panikę ze Olka nie ma w łóżku, po kiedyś spał między nami a teraz po mojej prawie stronie w łóżeczku, a i rano nie pamięta ze mnie budził i wsczynał alarm :)hahahah

Bubcia- to ćwiczenia przygotowujące do porodu, więc nawet wskazane jest w 39 tc ćwiczyć, a nóż się samo ruszy. A ćwiczymy głównie rozciąganie, mięśnie dna miednicy, naturalne pozycje porodowe i zmniejszające ból, oddechy

Ulicha- to ja przestałam prasować daaaaaaawno temu :p

Canelloni z mięchem mi się robi. Mmm pychota. W ogóle uwielbiam zapach cebuli z czosnkiem na oleju. Normalnie mogę stać i wąchać znad patelni :p

Haha mój też czasami coś gada przez sen przeważnie coś o pracy, np ja leżę a ten się budzi i mi na ścianę pokazuje coś ze tunelewacja nie skończona To trzeba skończyć haha
Też kiedyś tak miałam, robiłam inwentaryzację roczną w kiosku sama i dużo pracy strasznie miałam, że od rana do nocy siedziałam, to raz mój M. siedział coś na laptopie robił a ja się budzę i mu palcem w laptopa i mówię tutaj musisz, a on tak Ale co muszę no tutaj musisz kliknąć i zaczęłam coś o inwenatyzacji gadać, a później zasnelam dalej :p

reklama
Marcepanek- chłopak?

Kurka poszłam wieszać pranie i chyba jakiś mały pajączek po mnie chodził i mnie podjadał, bo mam takie malutkie zawsze na suszarce na balkonie. Teraz mnie wszystko swędzi

Do góry