reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Pauletah nie dziwię się ;) ja i tak muszę po córkę chodzić, rano na zakupy a lumpek obok piekarni więc drogi nie nadkładam. Ale chciałabym wiedzieć co tak naprawdę mam a czego mi brak a z tym muszę poczekać aż teściowa mi pudła przywiezie.

Aktina historie babć podobne :D Tylko moja dwie córki urodziła, z czego jedna jest moją mamą ;) właśnie ta druga, pośladkowa, potem pośladkowa ja, moje rodzeństwo i moja córka... ciekawe jak się Zosia ułoży

Ostatnia edycja:
Vivienne - widocznie zdarzały się kiedys takie rzeczy :) Teraz to chyba nie do pomyślenia :p Ciekawe jak bedzie z ułożeniem tym razem :)

To co mnie boli, to jednak więzadła. Pytałam położnej na jodze. I niestety może boleć jeszcze do 32 tyg. A później wróci zgaga :p Więc bardzo optymistycznie
Więzadła przestały, za to znów, prawy bok. Ledwo się ruszyłam z samochodu i musiałąm dojść do domu kawałek, to zaczęło mnie boleć. Zawsze jak chodzę to mnie boli, kurczę no. o to też musze położną spytać.

Kiedys to był hardcor ciąża, a co dopiero bliźniacza. Ja nie wiem jak bez usg sobie radzili. No i dla noworodka wszystko białe było :p

Juti- przytulam :* Nie stresuj się i nie martw. Nakręcanie się nic nie pomoże. Malutki będzie rosnąć i dotrwa do stycznia, aż już będziesz miała dość i będziesz chciała urodzić :p

Mi odpukać kręgosłup nie doskiwera i to niespojenie jakiegoś łuku. Gorzej było na początku ciąży, teraz jest o wiele lepiej. Ale te bóle w prawym boku dziwne są :(

paulinas8- ja nie mam nadprogramowych kg, a i tak dyszę jak stara klacz :p

green- no to nieźle. Mój ma mocny sen, ale zawsze się obudzi jak co :)
Najpierw był list, ze oni teraz wypłacają z Zusu
Ale nic nie musiałam wskazywac, nic odsyłać, po prostu po tym liście kasę przelali

Co to znaczy pokarmowe ubranka? :-)

Wiecie co, tak sobie dzisiaj obliczyłam, że w najlepszym wypadku za rok będę miała już mniej więcej obcykaną dwójkę dzieci :-) tzn. Wojtek mam nadzieję zacznie przesypiać noce, a drugi synek będzie już bardziej przewidywalny :-) Bo ja cierpię z powodu ciągłego niedospania, serio.

Simka jestes dla mnie dzis numer jeden czarnego humoru - stara dyszącą klacz z odczepianym brzuchem hahahah nie na tp jak dystans do siebie :)

reklama
Do góry