reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Pauletah nie dziwię się ;) ja i tak muszę po córkę chodzić, rano na zakupy a lumpek obok piekarni więc drogi nie nadkładam. Ale chciałabym wiedzieć co tak naprawdę mam a czego mi brak a z tym muszę poczekać aż teściowa mi pudła przywiezie.

Aktina historie babć podobne :D Tylko moja dwie córki urodziła, z czego jedna jest moją mamą ;) właśnie ta druga, pośladkowa, potem pośladkowa ja, moje rodzeństwo i moja córka... ciekawe jak się Zosia ułoży

Ostatnia edycja:
Vivienne - widocznie zdarzały się kiedys takie rzeczy :) Teraz to chyba nie do pomyślenia :p Ciekawe jak bedzie z ułożeniem tym razem :)

To co mnie boli, to jednak więzadła. Pytałam położnej na jodze. I niestety może boleć jeszcze do 32 tyg. A później wróci zgaga :p Więc bardzo optymistycznie
Więzadła przestały, za to znów, prawy bok. Ledwo się ruszyłam z samochodu i musiałąm dojść do domu kawałek, to zaczęło mnie boleć. Zawsze jak chodzę to mnie boli, kurczę no. o to też musze położną spytać.

Kiedys to był hardcor ciąża, a co dopiero bliźniacza. Ja nie wiem jak bez usg sobie radzili. No i dla noworodka wszystko białe było :p

Juti- przytulam :* Nie stresuj się i nie martw. Nakręcanie się nic nie pomoże. Malutki będzie rosnąć i dotrwa do stycznia, aż już będziesz miała dość i będziesz chciała urodzić :p

Mi odpukać kręgosłup nie doskiwera i to niespojenie jakiegoś łuku. Gorzej było na początku ciąży, teraz jest o wiele lepiej. Ale te bóle w prawym boku dziwne są :(

paulinas8- ja nie mam nadprogramowych kg, a i tak dyszę jak stara klacz :p

green- no to nieźle. Mój ma mocny sen, ale zawsze się obudzi jak co :)
Najpierw był list, ze oni teraz wypłacają z Zusu
Ale nic nie musiałam wskazywac, nic odsyłać, po prostu po tym liście kasę przelali

Co to znaczy pokarmowe ubranka? :-)

Wiecie co, tak sobie dzisiaj obliczyłam, że w najlepszym wypadku za rok będę miała już mniej więcej obcykaną dwójkę dzieci :-) tzn. Wojtek mam nadzieję zacznie przesypiać noce, a drugi synek będzie już bardziej przewidywalny :-) Bo ja cierpię z powodu ciągłego niedospania, serio.

Simka jestes dla mnie dzis numer jeden czarnego humoru - stara dyszącą klacz z odczepianym brzuchem hahahah nie na tp jak dystans do siebie :)

reklama
Do góry