reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

No ja zaliczalam bez znieczulenia, bo szkoda mi bylo malej i stwierdzilam, ze jak sie da bez to wole (no i cale szczescie jakos wytrzymalam;))
simka jak nie bylo klucia to bez znieczulenia;), brawo zuch:))

reklama
Mi dentysta tez dawal znieczulenie. wiedzial ze w ciazy jestem i nie widzial przeciwskazan.. ginekologowi tez mowilam ze ze znieczuleniem chodze do dentysty i nic nie mowil

I co pomaga ci coś na ten kręgosłup? Bo ja nie wiem co wymyślać już jeszcze w pracy mam takie niewygodne siedzenie takie wysokie jakby barowe i i prawie bez oparcia to zawsze chodzę do biura do szefa i siedzę na jego fotelu bo mega wygodny :p

Pływanie bicze wodne to mi pomagało . Ale nie mogę niestety. Zamówiłam sobie maść końska pamietam ze kiedyś łagodziła ból zobaczymy :)

A znieczulenie nie wpływa na dzidziusia ? Mi siostra też mówiła ze nie wpływa Ale słyszałam, że nie można znieczulenia w ciąży , co człowiek to opinia

oczywiscie ze mozna znieczulenie brac w ciazy, mialam zabieg chirurgii stom i znieczulenie dostalam, bylam wtedy w 4m ciazy z Olim. niedlugo sie wybieram znowu i takze znieczulenie inaczej nie ma opcji tylko trza mowic ze sie w ciazy jest i to jest podobno jakies dla kobiet w ciazy/slabsze czy cos w tym stylu.

A znieczulenie nie wpływa na dzidziusia ? Mi siostra też mówiła ze nie wpływa Ale słyszałam, że nie można znieczulenia w ciąży , co człowiek to opinia
Mozna znieczulenie, tylko daja troche inne bez adrenaliny chyba. Tylko to jest w sumie kwestia wyboru tak jak z nospa, tez mozna ale kazda z nas unika, ale jak trzeba to bierze, to samo ze znieczuleniem

No mam nadzieję, że zacznie się ruszać bo normalnie to ok. 8-9 rano się rusza intensywnie a później na wieczór i tak w ciągu dnia to po trochu a dzisiaj jakaś cisza

Zacznie sie ruszac, czasami nasze maluchy sobie odpoczywaja :D

Mnie kręgosłup tak nawala ze nie daje rady już z nim :/ najgorzej ze nie mogę już na basen chodzić nie wiem jak dotrwam do grudnia :/

Wspolczuje :( ta masc konska mozna w ciazy stosowac?

No ja zaliczalam bez znieczulenia, bo szkoda mi bylo malej i stwierdzilam, ze jak sie da bez to wole (no i cale szczescie jakos wytrzymalam;))
simka jak nie bylo klucia to bez znieczulenia;), brawo zuch:))

Ja bylam ostanio u dentysty ale nie daje sobie robic nic bez znieczulenia :p

Trzeba tylko powiedziec ze e ciazy to daja jakies torche inne. moja dentystka twierdzi zr stres związany z borowaniem bez i bol jaki matka czuje jest duzo gorszy dla dziecka niz znieczulenie ktore twierdzi jest całkowicie bezpieczne

No w sumie lekarze na pewno wiedzą co robią, ja w ciąży musiałam antybiotyk brać bo miałam zapalenie pęcherza Ale jak trzeba to trzeba

reklama
Do góry