reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

No ja zaliczalam bez znieczulenia, bo szkoda mi bylo malej i stwierdzilam, ze jak sie da bez to wole (no i cale szczescie jakos wytrzymalam;))
simka jak nie bylo klucia to bez znieczulenia;), brawo zuch:))

reklama
Mi dentysta tez dawal znieczulenie. wiedzial ze w ciazy jestem i nie widzial przeciwskazan.. ginekologowi tez mowilam ze ze znieczuleniem chodze do dentysty i nic nie mowil

I co pomaga ci coś na ten kręgosłup? Bo ja nie wiem co wymyślać już jeszcze w pracy mam takie niewygodne siedzenie takie wysokie jakby barowe i i prawie bez oparcia to zawsze chodzę do biura do szefa i siedzę na jego fotelu bo mega wygodny :p

Pływanie bicze wodne to mi pomagało . Ale nie mogę niestety. Zamówiłam sobie maść końska pamietam ze kiedyś łagodziła ból zobaczymy :)

A znieczulenie nie wpływa na dzidziusia ? Mi siostra też mówiła ze nie wpływa Ale słyszałam, że nie można znieczulenia w ciąży , co człowiek to opinia

oczywiscie ze mozna znieczulenie brac w ciazy, mialam zabieg chirurgii stom i znieczulenie dostalam, bylam wtedy w 4m ciazy z Olim. niedlugo sie wybieram znowu i takze znieczulenie inaczej nie ma opcji tylko trza mowic ze sie w ciazy jest i to jest podobno jakies dla kobiet w ciazy/slabsze czy cos w tym stylu.

A znieczulenie nie wpływa na dzidziusia ? Mi siostra też mówiła ze nie wpływa Ale słyszałam, że nie można znieczulenia w ciąży , co człowiek to opinia
Mozna znieczulenie, tylko daja troche inne bez adrenaliny chyba. Tylko to jest w sumie kwestia wyboru tak jak z nospa, tez mozna ale kazda z nas unika, ale jak trzeba to bierze, to samo ze znieczuleniem

No mam nadzieję, że zacznie się ruszać bo normalnie to ok. 8-9 rano się rusza intensywnie a później na wieczór i tak w ciągu dnia to po trochu a dzisiaj jakaś cisza

Zacznie sie ruszac, czasami nasze maluchy sobie odpoczywaja :D

Mnie kręgosłup tak nawala ze nie daje rady już z nim :/ najgorzej ze nie mogę już na basen chodzić nie wiem jak dotrwam do grudnia :/

Wspolczuje :( ta masc konska mozna w ciazy stosowac?

No ja zaliczalam bez znieczulenia, bo szkoda mi bylo malej i stwierdzilam, ze jak sie da bez to wole (no i cale szczescie jakos wytrzymalam;))
simka jak nie bylo klucia to bez znieczulenia;), brawo zuch:))

Ja bylam ostanio u dentysty ale nie daje sobie robic nic bez znieczulenia :p

Trzeba tylko powiedziec ze e ciazy to daja jakies torche inne. moja dentystka twierdzi zr stres związany z borowaniem bez i bol jaki matka czuje jest duzo gorszy dla dziecka niz znieczulenie ktore twierdzi jest całkowicie bezpieczne

No w sumie lekarze na pewno wiedzą co robią, ja w ciąży musiałam antybiotyk brać bo miałam zapalenie pęcherza Ale jak trzeba to trzeba

reklama
Do góry