reklama
Bubcia501
Fanka BB :)
To twarda jestes simka
Ja bez znieczulenia nie siadam u dentysty
A znieczulenie nie wpływa na dzidziusia ? Mi siostra też mówiła ze nie wpływa Ale słyszałam, że nie można znieczulenia w ciąży , co człowiek to opinia
I co pomaga ci coś na ten kręgosłup? Bo ja nie wiem co wymyślać już jeszcze w pracy mam takie niewygodne siedzenie takie wysokie jakby barowe i i prawie bez oparcia to zawsze chodzę do biura do szefa i siedzę na jego fotelu bo mega wygodny
Pływanie bicze wodne to mi pomagało . Ale nie mogę niestety. Zamówiłam sobie maść końska pamietam ze kiedyś łagodziła ból zobaczymy
*martusia*
A znieczulenie nie wpływa na dzidziusia ? Mi siostra też mówiła ze nie wpływa Ale słyszałam, że nie można znieczulenia w ciąży , co człowiek to opinia
oczywiscie ze mozna znieczulenie brac w ciazy, mialam zabieg chirurgii stom i znieczulenie dostalam, bylam wtedy w 4m ciazy z Olim. niedlugo sie wybieram znowu i takze znieczulenie inaczej nie ma opcji tylko trza mowic ze sie w ciazy jest i to jest podobno jakies dla kobiet w ciazy/slabsze czy cos w tym stylu.
Mozna znieczulenie, tylko daja troche inne bez adrenaliny chyba. Tylko to jest w sumie kwestia wyboru tak jak z nospa, tez mozna ale kazda z nas unika, ale jak trzeba to bierze, to samo ze znieczuleniemA znieczulenie nie wpływa na dzidziusia ? Mi siostra też mówiła ze nie wpływa Ale słyszałam, że nie można znieczulenia w ciąży , co człowiek to opinia
Innabajka
No mam nadzieję, że zacznie się ruszać bo normalnie to ok. 8-9 rano się rusza intensywnie a później na wieczór i tak w ciągu dnia to po trochu a dzisiaj jakaś cisza
Zacznie sie ruszac, czasami nasze maluchy sobie odpoczywaja
Mnie kręgosłup tak nawala ze nie daje rady już z nim :/ najgorzej ze nie mogę już na basen chodzić nie wiem jak dotrwam do grudnia :/
Wspolczuje ta masc konska mozna w ciazy stosowac?
No ja zaliczalam bez znieczulenia, bo szkoda mi bylo malej i stwierdzilam, ze jak sie da bez to wole (no i cale szczescie jakos wytrzymalam)
simka jak nie bylo klucia to bez znieczulenia, brawo zuch)
Ja bylam ostanio u dentysty ale nie daje sobie robic nic bez znieczulenia
Trzeba tylko powiedziec ze e ciazy to daja jakies torche inne. moja dentystka twierdzi zr stres związany z borowaniem bez i bol jaki matka czuje jest duzo gorszy dla dziecka niz znieczulenie ktore twierdzi jest całkowicie bezpieczne
reklama