reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Poszlam na miasta z mala lista zakupow, doszlam i wrocilam, nie weszlam nawet do jednego sklepu, rece opadaja jak wiezadla ciagna, jak ciezko mi sie oddycha wrrrr... co bedzie za miesiac, dwa? Gdzie jest moja kondycja? :confused:

mlody spi zaglucony to mam chwilke bo dzisiaj sama do 20 jestem.

dajcie spokoj, do przedszkola jezdze autobusem i z powrotem to przysiadam to kolka mnie lapie i wiezadla ciagna. tragedia. a jak pomysle jak mam z mezem po te wszystkie rzeczy jechac lub isc to...czarno to widze.

U mnie w pracy dostałam zamownie na ekstra tskie francuskie z kremem wanilijowym ... I laska upiekła 30 zamiast 20( zawsze sie tobi wiecej jakby nie wyszło) to spakowalam 20 a z dwoch wygrzebalalm krem :D nie mogłam sie powstrzymać ! Ciepłe pachnące hahaahh ale ciasto nie ale chociaz kremu troche ....:D

reklama
Do góry