reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
No bez znieczulenia :) Na szczęście obyło się bez kanałowego, bo ponoć próchnica była, ale niby oczyściła i teraz ma być git. Mąż mnie wpisał jeszcze na 6 października, ale chyba tylko kamień usunie i tyle. Mam brzydką plombę w jedynce, na pół zęba, ale teraz tego nie ruszam. Może kiedyś...

Mi nawet z tym wierceniem kazała przyjść teraz, a nie chciała w pierwszym trymestrze robić, bo sama nie wiedziała co zastanie dalej :) Więc w I trym mi tylko opatrunek założyła, a teraz zaplombowała

Teraz w nagrodę zajadam ciasto z cukierni. Nie przytyłam za dużo (nic) to mogę :p Mama mi ciągle sadzi, ze schudłam dużo i jak trup wyglądam. Ale faktycznie z ryja, to sama na siebie patrzeć nie mogę

Jakie macie doświadczenie z wykładzinami w domu? Zastanawiam się do pokoju dzieciaków i być może do nas, ale kurka nigdy nie miałam. Zawsze panele lub parkiet.

No bez znieczulenia :) Na szczęście obyło się bez kanałowego, bo ponoć próchnica była, ale niby oczyściła i teraz ma być git. Mąż mnie wpisał jeszcze na 6 października, ale chyba tylko kamień usunie i tyle. Mam brzydką plombę w jedynce, na pół zęba, ale teraz tego nie ruszam. Może kiedyś...

Mi nawet z tym wierceniem kazała przyjść teraz, a nie chciała w pierwszym trymestrze robić, bo sama nie wiedziała co zastanie dalej :) Więc w I trym mi tylko opatrunek założyła, a teraz zaplombowała

Teraz w nagrodę zajadam ciasto z cukierni. Nie przytyłam za dużo (nic) to mogę :p Mama mi ciągle sadzi, ze schudłam dużo i jak trup wyglądam. Ale faktycznie z ryja, to sama na siebie patrzeć nie mogę

Jakie macie doświadczenie z wykładzinami w domu? Zastanawiam się do pokoju dzieciaków i być może do nas, ale kurka nigdy nie miałam. Zawsze panele lub parkiet.

U mnie wszystko dywanopodobne odpada bo koty i sierść to nie jest dobra sprawa ani łatwa w usuwaniu

witam
emenems ja raz miałam taki ból brzucha i tez się wahałam ale wzięłam nospe teraz czasmi tak dziwnie jakby bolał napinał się ale lekarz mowi ze szyjka długa,zamknieta wszystko oki dostałam magnez 3x1
co do zachcianek ja mam na słodkie,czekolade mam na raz mały wtedy szaleje jak nie wiem co,dzis od rana wali pcha się,chciałam żeby straszy syn przyłożył reke i poczuł to ucichło,jak starszak poszedł się bawic junior znowu kopie,wołam starszaka przylozyl reke cisza,staraszak znowu poszedł a junior kopie hehe
ja mam wizyte 13.10 wiec przed wizyta musze zrobić glukozę,niewiem jak to będzie fuuj
wstawiam fotki łupów ale nowych kupionych uzywki mam 3wory i niechcialo mi się wszystkiego wyciagac i robic fotek może później mnie natchnie
CAM02054.jpgCAM02059.jpgCAM02056.jpgCAM02057.jpgmam jeszcze skarpetki ale zapomiałam o nich:p

Załączniki

• CAM02054.jpg
    CAM02054.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 50
  • CAM02059.jpg
    CAM02059.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 51
  • CAM02056.jpg
    CAM02056.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 48
  • CAM02057.jpg
    CAM02057.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 54
Simka ale wykładzina dywanowa czy tzw 'goly leon'? u mnie w domu rodzinnym wszedzie goly leon byl, w poprzednim mieszkaniu takze a teraz mamy panele i chwale sobie - latwe do mycia, odkurzania.

Dywanowej nie mialam, ale na pewno wiecej zachodu co do czyszczenia. tyle ze dzieciakom by bylo cieplej w dupke jesli by sie bawily na podlodze. i upadki mniej by bolaly ;)

Podbijam pytanie Simki o wykładziny. Ja zawsze miałam podłogi. A w nowym domku myślę o wykładzinie do nas do sypialni i do małego do pokoju.

martusia- dywanowa. No właśnie o tych ciepłych dupkach myślę, bo Młoda ma niby dywan, ale i tak nieraz tyłkiem na panelach siedzi, a ona zawsze bez skarpet na boso lata

monii- słodkości :)

reklama
Do góry