Innabajka
Fanka BB :)
No w sumie lekarze na pewno wiedzą co robią, ja w ciąży musiałam antybiotyk brać bo miałam zapalenie pęcherza Ale jak trzeba to trzeba
Gorsza infekcja niz antybiotyk dla dziecka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No w sumie lekarze na pewno wiedzą co robią, ja w ciąży musiałam antybiotyk brać bo miałam zapalenie pęcherza Ale jak trzeba to trzeba
No bez znieczulenia Na szczęście obyło się bez kanałowego, bo ponoć próchnica była, ale niby oczyściła i teraz ma być git. Mąż mnie wpisał jeszcze na 6 października, ale chyba tylko kamień usunie i tyle. Mam brzydką plombę w jedynce, na pół zęba, ale teraz tego nie ruszam. Może kiedyś...
Mi nawet z tym wierceniem kazała przyjść teraz, a nie chciała w pierwszym trymestrze robić, bo sama nie wiedziała co zastanie dalej Więc w I trym mi tylko opatrunek założyła, a teraz zaplombowała
Teraz w nagrodę zajadam ciasto z cukierni. Nie przytyłam za dużo (nic) to mogę Mama mi ciągle sadzi, ze schudłam dużo i jak trup wyglądam. Ale faktycznie z ryja, to sama na siebie patrzeć nie mogę
Jakie macie doświadczenie z wykładzinami w domu? Zastanawiam się do pokoju dzieciaków i być może do nas, ale kurka nigdy nie miałam. Zawsze panele lub parkiet.
Jakie macie doświadczenie z wykładzinami w domu? Zastanawiam się do pokoju dzieciaków i być może do nas, ale kurka nigdy nie miałam. Zawsze panele lub parkiet.