reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja to od starego ostatnio sie odpycham hahha za malo mamy miejsca z Nadia

Mnie tez boli kregoslup, mysle ze trzeba sie przyzwyczaic :) juz nie jest tak tragicznie jak na poczatku ciazy wiec i tak spoko

U mnie to z dnia na dzień coraz gorzej, budzę się i od razu ból, chyba ćwiczyć muszę to trochę lepiej będzie Ale po pracy tak się nie chce :p lenia mam w tej ciąży

reklama
Bubcia musi być ok ale tak też mam, mąż się śmieje ze jak się godzinę nie rusza to ja schizuje ;p fikala z rana przy badaniach a wieczorem jadę ją zobaczyć :)

Bubcia musi być ok ale tak też mam, mąż się śmieje ze jak się godzinę nie rusza to ja schizuje ;p fikala z rana przy badaniach a wieczorem jadę ją zobaczyć :)

No mam nadzieję, że zacznie się ruszać bo normalnie to ok. 8-9 rano się rusza intensywnie a później na wieczór i tak w ciągu dnia to po trochu a dzisiaj jakaś cisza

Zwariowałyście! Tyle od rana napisać. Czytałam, nawet post napisałam jak siedziałam w poczekalni u dentysty, ale mnie akurat babka zawołałą do gabinetu i nie zdążyłam wysłać. wrrr Wybaczcie, ale drugi raz mi się pisać nie chce

Wspomnę tylko
Emenems- nie schizuj się, mi gin tak jak komuś wcześniej powiedział, ze nospe 3xdziennie mozna brać. Ja brałam max 2 i to te słabe,w tedy w górach co tak się schizowałam

U dentysty przeżyłam, ufff. Chociaż teraz rzygać mi się chce i mam dziąsło opuchnięte, bo musiałą jakąś drabinkę mi na dziąsło zakładać, zeby dobrze plombę wcisnąć :( Ale siedziałam tam długo, na szczęście nie bolało, tylko ręce ze strachu mi się pociły jak głupiej. Nie lubię dentystów :( Teraz jeszcze chwilę jeść nie mogę, a mam ten ohydny dentystyczny smak w gębie

Zwariowałyście! Tyle od rana napisać. Czytałam, nawet post napisałam jak siedziałam w poczekalni u dentysty, ale mnie akurat babka zawołałą do gabinetu i nie zdążyłam wysłać. wrrr Wybaczcie, ale drugi raz mi się pisać nie chce

Wspomnę tylko
Emenems- nie schizuj się, mi gin tak jak komuś wcześniej powiedział, ze nospe 3xdziennie mozna brać. Ja brałam max 2 i to te słabe,w tedy w górach co tak się schizowałam

U dentysty przeżyłam, ufff. Chociaż teraz rzygać mi się chce i mam dziąsło opuchnięte, bo musiałą jakąś drabinkę mi na dziąsło zakładać, zeby dobrze plombę wcisnąć :( Ale siedziałam tam długo, na szczęście nie bolało, tylko ręce ze strachu mi się pociły jak głupiej. Nie lubię dentystów :( Teraz jeszcze chwilę jeść nie mogę, a mam ten ohydny dentystyczny smak w gębie

A robiłaś zd znisczuleleniem ? Bo ja tak i mi zawsze te obręcze wciskają i potem jak mowisz dziąsło poranione .... Biadku- na szczescie miałam do tej port jedna dziurę i to taka z przed ciazy poki co wszystko ok dentystka mowila ze raczej wiecej nie wyjdzie.

No to spoko, z ta no spa mam nadzieje ze tski bol po prostu sie zdarzył a ze nie wrocil i był krotki z 20 minut to moze zle spalam albo przez wstawianie w nocy i podnoszenie sie na brzuchu ... Mam nadzieje ze to jutro nie wroci a wieczorem mała pokopie

A ze znieczuleniem to by mi się wkłuwaław dziąsło? Nie chyba bez. Wierciła tylko, oczyszczała i później do plomby tę drabinkę zakładała.

Lecę na pocztę zwolnienie wysłać. Mam tylko nadzieję, ze o tej porze kolejki nie będzie.

Ja byłam raz w ciąży u dentysty i miałam zapalenie dziąsła zaaplikowala mi jakiś lek i miałam takie później ogólne oczyszczanie i kazała się po ciąży zgłosić bo zeby mam zdrowe :) na szczęście

Mnie kręgosłup tak nawala ze nie daje rady już z nim :/ najgorzej ze nie mogę już na basen chodzić nie wiem jak dotrwam do grudnia :/

I co pomaga ci coś na ten kręgosłup? Bo ja nie wiem co wymyślać już jeszcze w pracy mam takie niewygodne siedzenie takie wysokie jakby barowe i i prawie bez oparcia to zawsze chodzę do biura do szefa i siedzę na jego fotelu bo mega wygodny :p

reklama
Do góry