reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Inna bajka jak to glukoza było mega słodkie, ten kubek jakiś taki wielki ;) no i to czekanie, strasznie się dłuży ... Ile można siedzieć na krześle :s powinny być jakieś leżanki ;p

reklama
Hej dziewczyny , sorry że się nie odzywam ale ja tak już mam ze jak coś nie tak to się zamykam w sobie i nie chce z nikim rozmawiać Ale czytam na bieżąco , z M. już ok chyba poszedł po rozum do głowy bo straszniebteraz okazuje jak mnie kocha,
Czytałam i chciałam każdej coś napisać Ale już oczywiście nie pamiętam co,
Emenems i jak tam? Wiesz czy wszystko ok?
Co do leków mi np kazała ginekolog na uczulenie tabletki brać bo ja strasznym alergikiem jestem a w ciąży się pogorszylo jeszcze, i biorę rzadko Ale muszę czasami bo strasznie mnie uczula
Jak mi się przypomni co miałam jeszcze naisac to naisze :)

Jak dobrze ze ja pilam tylko raz ta glukoze i wyniki byly dobre!
Boziu. W nastepna srode jade z corka na 3 dni do szpitala na badania cholernie sie boje jak tam wytrzymam. Bo to milion badan a w tym rtg :-(

każdy mam tam soje zdanie nie wnikam ;)
Innabajka z czego wykonany jest ten rogal?fajny, dobrze się leży, wygodny?

Jest napisane 100% bawełna ale to pewnie dotyczy poszycia ktore na szczescie jest zdejmowane i mozna wyprac. W srodku nie mam pojecia co tam jest :) spi sie spoko odciaza brzuchol i to najwazniejsze

Ja tak samo mam takiego rogala i nie wyobralam sobie nocy bez:) tylko kręgosłup ciągle boli co tu zrobić ?
Na glukoze już dostałam skierowanie Ale za dwa tygodnie mam zrobić, a Zosia u mnie dzisiaj jakoś się nie rusza mam nadzieję że wszystko ok

reklama
Innabajka tez mam takiego rogala jest mega :D z jednej strony do starego mozna sie tulić z drugiej fo rogala :)

Ja to od starego ostatnio sie odpycham hahha za malo mamy miejsca z Nadia

Ja tak samo mam takiego rogala i nie wyobralam sobie nocy bez:) tylko kręgosłup ciągle boli co tu zrobić ?
Na glukoze już dostałam skierowanie Ale za dwa tygodnie mam zrobić, a Zosia u mnie dzisiaj jakoś się nie rusza mam nadzieję że wszystko ok

Mnie tez boli kregoslup, mysle ze trzeba sie przyzwyczaic :) juz nie jest tak tragicznie jak na poczatku ciazy wiec i tak spoko

Do góry