reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Cześć dziewczyny, ja z miłą chęcią wybiorę się do pracy ale musi się ktoś zająć moim brzdącem :p
Wczoraj moje wkurwionie na męża sięgnęło zenitu, dlaczego faceci to nie myślący debile???
Komody nie chce kupić więc składuje wszystkie rzeczy i upycham gdzie się da ale już wyłażą nie wspominając że dla,niego nie ma problemu gdzie będzie spało nowe dziecko bo przecież położymy je w łóżeczku z Patką a karmić to ja mogę na podłodze, no zajebiście!!!człowiek się stara, gimnastykuje, wszystko robi dla niego żeby przyszedł z pracy zjadł obiad i nie miał żadnych obowiązków to myśleć też już sobie daruje!!!!weźcie mnie zastrzelcie proszę

reklama
Mi to sie w ogole śnił dzisiaj Piankopodobny królik ze świętej bajki :D nie wiem co za faza bo nic takiego nie ma :D

I kurka zgaga od rana.. Bierzecie jakieś tabletki na to?

Ja na zgagę biorę Reni. Współczuję bezsenności, też tak miałam choć ostatnio trochę mi się poprawiło. W pierwszej ciąży prawie w ogóle nie spalam i leżeć nie mogłam, chyba ze 3 miesiące mnie biodra bolały więc niektóre noce całe przeryczałam.

Cześć dziewczyny, ja z miłą chęcią wybiorę się do pracy ale musi się ktoś zająć moim brzdącem :p
Wczoraj moje wkurwionie na męża sięgnęło zenitu, dlaczego faceci to nie myślący debile???
Komody nie chce kupić więc składuje wszystkie rzeczy i upycham gdzie się da ale już wyłażą nie wspominając że dla,niego nie ma problemu gdzie będzie spało nowe dziecko bo przecież położymy je w łóżeczku z Patką a karmić to ja mogę na podłodze, no zajebiście!!!człowiek się stara, gimnastykuje, wszystko robi dla niego żeby przyszedł z pracy zjadł obiad i nie miał żadnych obowiązków to myśleć też już sobie daruje!!!!weźcie mnie zastrzelcie proszę

U mnie skład wyglada tak
ImageUploadedByForum BabyBoom1442301839.219468.jpg

I do trgo mam jeszcze masę rzeczy z polski czekam na transport ... A to pokoj gościnny hahahaha składzik :D
Meble moze w listopadzie kupie wiec lepeiej nie bedzie poki co ... Fotele drogie na maxa na szczescie w pokoju gier maz ma dwa z podnóżkami ( brzydkie mega) ale od biedy jeden sobie przysposobie zanim uzbieram na wymarzony :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442301839.219468.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442301839.219468.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 57

Za dobrze te chłopy maja, ja tez zasuwam poskladalam rzeczy do schowania do piwnicy i narzedzia jestem ciekawa ile tak to bedzie lezec.... jak sie nie wydre to pewnie jeszcze z 2 tyg a jak zrobie nerwowke to mam nadzieje ze do jutra to poznosi.....

Kocham mojego meza jest super ale natury facetow nie da sie oszukac, do tego wyprowadzil sie z gitarowymi gratami do pokoju Nadii, zawalil caly pokoj i ze Nadia moze w salonie przy nas przez pierwsze miesiace ( tak z troski oczywiscie i zebym pewnie nie biegala) hahahha

Emenems, ja mam skladzik u mamy i chyba ma juz dosyc bo chce kase nam pozyczyc na komode haha :) czyli w weekend bede miala ciuchy dla Nadi juz w domu to zobaczysz ile mi tego nakupowali :D

U mnie też noc do d.. bo Młoda nam łóżko zmoczyła. Chyba coś ją przeziębienie bierze, bo w przedszkolu też wpadkę miała, a jej się to w ogóle nie zdarza. Więc po 4 miałam pobudkę, a później żeby ją na nowo uśpić to godzina z głowy. Chodzę jak zombie. Jak wrócę od lekarza, to się prześpię

Paulina w sumie zależy chyba od księdza. Bo niektórzy mówią, ze jak masz tylko cywilny to i tak żyjesz w grzechu.

Juti- powodzenia z glukozą

Ach te chłopy. Mój w nocy walił focha, o tę wpadkę Młodej. I też ostatnio nic się nie ruszy, nawet kurka brudnych ciuchów do pralni nie zaniesie, skarpetki na lewej stronie i rozparowane, a później pretensje, że nie ma do kompletu poprane. Jak dla mnie to one wszystkie szare i takie same są. Chyba będe mu kupować kolorowe, takie jak Prokop zawsze w tv ma, to łatwiej będzie :p

Zmykam zaraz do lekarza. I może na lumpki

Emenems, ja mam skladzik u mamy i chyba ma juz dosyc bo chce kase nam pozyczyc na komode haha :) czyli w weekend bede miala ciuchy dla Nadi juz w domu to zobaczysz ile mi tego nakupowali :D

Hahahah no sugestia widze jest bezpośrednia :)
No js dopiero po remoncie pojade kupie co trzrba i bede segregować ... Ehhh byleby ten temont szybko poszedł - sciany wykładzina i malowanie - maz ze szwagrem maja robic jak tata zrobi najważniejsza czesc czyli sciany ... Cos czuje awantury :D bo js bym sama to zrobiła nie lubie jak Ktod inny maluje mi sciany ... Ja musze :D
Pierwsza wojna pewnie o kolory pojdzie - zobaczymy mam jeszcze sporo czasu i nadzieje ze do konca października bedxie gotowe

Innabajka, Ememens ale ja mam 16 miesięczną córkę która codziennie te rzeczy wyrzuca i rozkłada po całym domu w efekcie chodzę i zbieram co dzień układam itp ja. już nie mam siły dosłownie, nie wspominając że mam chory kręgosłup i

Innabajka, Ememens ale ja mam 16 miesięczną córkę która codziennie te rzeczy wyrzuca i rozkłada po całym domu w efekcie chodzę i zbieram co dzień układam itp ja. już nie mam siły dosłownie, nie wspominając że mam chory kręgosłup i

Nie układaj tego, kup wiadro/plastikowy pojemnik i wrzucaj, bo wygląda to na syzyfową pracę :)

A wiecie co mój M. ostatnio robi? Wstaje o 5:25, pomimo, że może być w pracy o 7:30 (a jeździ moto 15 minut) i idzie z psem na rower żeby była wybiegana jak ja wstanę :) niestety Baxa zdąży wypocząć i już czeka na mnie z zabawką w pysku.

Nie żeby nie miał minusów! Wymyśliłam, że kupimy tania komodę w Ikei, on będzie miał za zadanie ją pobejcować na szaro, a ja już kupiłam nowe uchwyty (kązdy inny). Jak to usłyszał, to stwierdził, że nie mamy czasu na takie utrudnianie sobie życia :)

reklama
Nie układaj tego, kup wiadro/plastikowy pojemnik i wrzucaj, bo wygląda to na syzyfową pracę :)

A wiecie co mój M. ostatnio robi? Wstaje o 5:25, pomimo, że może być w pracy o 7:30 (a jeździ moto 15 minut) i idzie z psem na rower żeby była wybiegana jak ja wstanę :) niestety Baxa zdąży wypocząć i już czeka na mnie z zabawką w pysku.

Nie żeby nie miał minusów! Wymyśliłam, że kupimy tania komodę w Ikei, on będzie miał za zadanie ją pobejcować na szaro, a ja już kupiłam nowe uchwyty (kązdy inny). Jak to usłyszał, to stwierdził, że nie mamy czasu na takie utrudnianie sobie życia :)

Czyszbys kupowała ta co ja ?? Drewniana taka na nóżkach ?
Ja tez bede przerabiać zacrok jak sciane postawimy :) zeby do pokoju pasowała i uwielbiam rozne uchwyty albo rozne kolory szuflad :)

Do góry