reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Cześć dziewczyny, ja z miłą chęcią wybiorę się do pracy ale musi się ktoś zająć moim brzdącem :p
Wczoraj moje wkurwionie na męża sięgnęło zenitu, dlaczego faceci to nie myślący debile???
Komody nie chce kupić więc składuje wszystkie rzeczy i upycham gdzie się da ale już wyłażą nie wspominając że dla,niego nie ma problemu gdzie będzie spało nowe dziecko bo przecież położymy je w łóżeczku z Patką a karmić to ja mogę na podłodze, no zajebiście!!!człowiek się stara, gimnastykuje, wszystko robi dla niego żeby przyszedł z pracy zjadł obiad i nie miał żadnych obowiązków to myśleć też już sobie daruje!!!!weźcie mnie zastrzelcie proszę

reklama
Mi to sie w ogole śnił dzisiaj Piankopodobny królik ze świętej bajki :D nie wiem co za faza bo nic takiego nie ma :D

I kurka zgaga od rana.. Bierzecie jakieś tabletki na to?

Ja na zgagę biorę Reni. Współczuję bezsenności, też tak miałam choć ostatnio trochę mi się poprawiło. W pierwszej ciąży prawie w ogóle nie spalam i leżeć nie mogłam, chyba ze 3 miesiące mnie biodra bolały więc niektóre noce całe przeryczałam.

Cześć dziewczyny, ja z miłą chęcią wybiorę się do pracy ale musi się ktoś zająć moim brzdącem :p
Wczoraj moje wkurwionie na męża sięgnęło zenitu, dlaczego faceci to nie myślący debile???
Komody nie chce kupić więc składuje wszystkie rzeczy i upycham gdzie się da ale już wyłażą nie wspominając że dla,niego nie ma problemu gdzie będzie spało nowe dziecko bo przecież położymy je w łóżeczku z Patką a karmić to ja mogę na podłodze, no zajebiście!!!człowiek się stara, gimnastykuje, wszystko robi dla niego żeby przyszedł z pracy zjadł obiad i nie miał żadnych obowiązków to myśleć też już sobie daruje!!!!weźcie mnie zastrzelcie proszę

U mnie skład wyglada tak
ImageUploadedByForum BabyBoom1442301839.219468.jpg

I do trgo mam jeszcze masę rzeczy z polski czekam na transport ... A to pokoj gościnny hahahaha składzik :D
Meble moze w listopadzie kupie wiec lepeiej nie bedzie poki co ... Fotele drogie na maxa na szczescie w pokoju gier maz ma dwa z podnóżkami ( brzydkie mega) ale od biedy jeden sobie przysposobie zanim uzbieram na wymarzony :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442301839.219468.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442301839.219468.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 56

Za dobrze te chłopy maja, ja tez zasuwam poskladalam rzeczy do schowania do piwnicy i narzedzia jestem ciekawa ile tak to bedzie lezec.... jak sie nie wydre to pewnie jeszcze z 2 tyg a jak zrobie nerwowke to mam nadzieje ze do jutra to poznosi.....

Kocham mojego meza jest super ale natury facetow nie da sie oszukac, do tego wyprowadzil sie z gitarowymi gratami do pokoju Nadii, zawalil caly pokoj i ze Nadia moze w salonie przy nas przez pierwsze miesiace ( tak z troski oczywiscie i zebym pewnie nie biegala) hahahha

Emenems, ja mam skladzik u mamy i chyba ma juz dosyc bo chce kase nam pozyczyc na komode haha :) czyli w weekend bede miala ciuchy dla Nadi juz w domu to zobaczysz ile mi tego nakupowali :D

U mnie też noc do d.. bo Młoda nam łóżko zmoczyła. Chyba coś ją przeziębienie bierze, bo w przedszkolu też wpadkę miała, a jej się to w ogóle nie zdarza. Więc po 4 miałam pobudkę, a później żeby ją na nowo uśpić to godzina z głowy. Chodzę jak zombie. Jak wrócę od lekarza, to się prześpię

Paulina w sumie zależy chyba od księdza. Bo niektórzy mówią, ze jak masz tylko cywilny to i tak żyjesz w grzechu.

Juti- powodzenia z glukozą

Ach te chłopy. Mój w nocy walił focha, o tę wpadkę Młodej. I też ostatnio nic się nie ruszy, nawet kurka brudnych ciuchów do pralni nie zaniesie, skarpetki na lewej stronie i rozparowane, a później pretensje, że nie ma do kompletu poprane. Jak dla mnie to one wszystkie szare i takie same są. Chyba będe mu kupować kolorowe, takie jak Prokop zawsze w tv ma, to łatwiej będzie :p

Zmykam zaraz do lekarza. I może na lumpki

Emenems, ja mam skladzik u mamy i chyba ma juz dosyc bo chce kase nam pozyczyc na komode haha :) czyli w weekend bede miala ciuchy dla Nadi juz w domu to zobaczysz ile mi tego nakupowali :D

Hahahah no sugestia widze jest bezpośrednia :)
No js dopiero po remoncie pojade kupie co trzrba i bede segregować ... Ehhh byleby ten temont szybko poszedł - sciany wykładzina i malowanie - maz ze szwagrem maja robic jak tata zrobi najważniejsza czesc czyli sciany ... Cos czuje awantury :D bo js bym sama to zrobiła nie lubie jak Ktod inny maluje mi sciany ... Ja musze :D
Pierwsza wojna pewnie o kolory pojdzie - zobaczymy mam jeszcze sporo czasu i nadzieje ze do konca października bedxie gotowe

Innabajka, Ememens ale ja mam 16 miesięczną córkę która codziennie te rzeczy wyrzuca i rozkłada po całym domu w efekcie chodzę i zbieram co dzień układam itp ja. już nie mam siły dosłownie, nie wspominając że mam chory kręgosłup i

Innabajka, Ememens ale ja mam 16 miesięczną córkę która codziennie te rzeczy wyrzuca i rozkłada po całym domu w efekcie chodzę i zbieram co dzień układam itp ja. już nie mam siły dosłownie, nie wspominając że mam chory kręgosłup i

Nie układaj tego, kup wiadro/plastikowy pojemnik i wrzucaj, bo wygląda to na syzyfową pracę :)

A wiecie co mój M. ostatnio robi? Wstaje o 5:25, pomimo, że może być w pracy o 7:30 (a jeździ moto 15 minut) i idzie z psem na rower żeby była wybiegana jak ja wstanę :) niestety Baxa zdąży wypocząć i już czeka na mnie z zabawką w pysku.

Nie żeby nie miał minusów! Wymyśliłam, że kupimy tania komodę w Ikei, on będzie miał za zadanie ją pobejcować na szaro, a ja już kupiłam nowe uchwyty (kązdy inny). Jak to usłyszał, to stwierdził, że nie mamy czasu na takie utrudnianie sobie życia :)

reklama
Nie układaj tego, kup wiadro/plastikowy pojemnik i wrzucaj, bo wygląda to na syzyfową pracę :)

A wiecie co mój M. ostatnio robi? Wstaje o 5:25, pomimo, że może być w pracy o 7:30 (a jeździ moto 15 minut) i idzie z psem na rower żeby była wybiegana jak ja wstanę :) niestety Baxa zdąży wypocząć i już czeka na mnie z zabawką w pysku.

Nie żeby nie miał minusów! Wymyśliłam, że kupimy tania komodę w Ikei, on będzie miał za zadanie ją pobejcować na szaro, a ja już kupiłam nowe uchwyty (kązdy inny). Jak to usłyszał, to stwierdził, że nie mamy czasu na takie utrudnianie sobie życia :)

Czyszbys kupowała ta co ja ?? Drewniana taka na nóżkach ?
Ja tez bede przerabiać zacrok jak sciane postawimy :) zeby do pokoju pasowała i uwielbiam rozne uchwyty albo rozne kolory szuflad :)

Do góry