reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hej ja na zgagę też Renni brałam. Dawał radę.

Go do snów to ja dziś miałam okropny. Śniło mi się, że byłam w mieszkaniu z mojego dzieciństwa było pełno gości, ale ja ich tsm bardzo nie chciałam. Poszłam do łazienki a tam cała ekipa sa mną oglądać brzuszek i ciężarną, a ja na kiblu. Siłowałam się z nimi żeby zamknąć drzwi. W końcu zjawił się mój i mi pomógł. Siadam navten kibel znowu, a tu na papierze najpierw mnóstwo żółtego gęstego śluzu a zaraz potem krew... Rany jak ja się wystraszyłam!!! Wróciła ta panika z nocy, gdy faktycznie plamiłam. Obudziłam się natychmiast i pobiegłam do łazienki. Na szczęście wszystko gra. Ufff...

Niedługo jadę na ten test z glukozy. Ciekawe czy dam radę...

Juti mi zawsze jak sie śni dom to pierwsze mieszkanie w którym mieszkałam z rodzicsmi - nigdy zadne inne chociaz mieszkaliśmy długo w domu poprzednim :)

Ale takich snow nie zazdroszcze ... Ja dzis noc pod tytułem uchodźcy po raz drugi - mam nadzieje ze ich przepędza z polski ....

reklama
Mi tez nic noe mowil ile przed nie mozna jesc... ja musze glukoze zrobic 28, albo 29, bo 30 mam wizyte i musze miec wynik, i pewnie pojde 28 w razie gdyby sie nie udalo za pierwszym razem.

A jeszcze wyczytałam że to badanie powinno się robić między 24 a 28 tc. A ja jestem w trakcie 23... Napisane było, że można wcześniej, ale sama już nie wiem. Chyba pójdę żeby mieć z głowy.

Juti ja jak bede robila to tez bede jakos w trakcie 23, kazala zrobic to zrobie, tym bardziej, ze jestem ciekawa wyniku, bo u mnie bywalo roznie z tymi cukrami

Juti tak ze 12 godzin przed nie powinno się jeść, gdzieś czytałam że nawet 14,potem tylko woda ale to tak do 8 godzin przed. A u nas są rodzice i jeszcze wieczorem sobie niezdrowo podjedlismy ... Wiec dziś wcześniej się musze najeść bo tak długo nie wytrzymam :s

Juti, 23tydzien spoko nie denerwuj sie :) daj znac jak po badaniu. Jak ide na zwykle badanie krwii to nie jem 12 godzin, ewentualnie nieco wody :) i przed glukoza tez tak zrobie

reklama
Do góry