reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Zobaczymy co maja w mojej aptece jeszcze do biedry musze jechać bo w sobotę sie zjeżdża cała rodzina i musze porobić jedzenie a potem nie będzie mi sie chciało pewnie jechać na zakupy bo sprzątanie i inne . Mam pytanko - czy żeby byc chrzestnym trzeba mieć ślub kościelny czy cywilny wystarczy?

Zobaczymy co maja w mojej aptece jeszcze do biedry musze jechać bo w sobotę sie zjeżdża cała rodzina i musze porobić jedzenie a potem nie będzie mi sie chciało pewnie jechać na zakupy bo sprzątanie i inne . Mam pytanko - czy żeby byc chrzestnym trzeba mieć ślub kościelny czy cywilny wystarczy?

To zalezy - ja np dostałam zaświadczenie ze moge byc chrzestna od siebie z Norwegii a mowilam księdzu ze jestem zona rozwodnika po slubie cywilnym bo ksiądz powoedizal ze warunkiem by zostac chrzestnym w norweskim KK jest bycie członkiem trgo kosciola i tyle. Wiec dostałam a nie wiem jak to w pl sie reguluje ....

Ja na zgagę też mam Rennie. Działa, ale nie na długo.
Wczoraj Was nadrobiłam i myślałam, że będę na bieżąco, ale siadł mi internet i dupa. Dzisiaj widzę kolejne 16 stron do nadrobienia:eek:

Zapomnialam ! Innabajka - na masaże pochwy to olejek migdałowy :)
Na yt filmiki instruktażowe :) oczywiscie na manekinach hahahah

Hej ja na zgagę też Renni brałam. Dawał radę.

Go do snów to ja dziś miałam okropny. Śniło mi się, że byłam w mieszkaniu z mojego dzieciństwa było pełno gości, ale ja ich tsm bardzo nie chciałam. Poszłam do łazienki a tam cała ekipa sa mną oglądać brzuszek i ciężarną, a ja na kiblu. Siłowałam się z nimi żeby zamknąć drzwi. W końcu zjawił się mój i mi pomógł. Siadam navten kibel znowu, a tu na papierze najpierw mnóstwo żółtego gęstego śluzu a zaraz potem krew... Rany jak ja się wystraszyłam!!! Wróciła ta panika z nocy, gdy faktycznie plamiłam. Obudziłam się natychmiast i pobiegłam do łazienki. Na szczęście wszystko gra. Ufff...

Niedługo jadę na ten test z glukozy. Ciekawe czy dam radę...

reklama
Do góry