reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Zobaczymy co maja w mojej aptece jeszcze do biedry musze jechać bo w sobotę sie zjeżdża cała rodzina i musze porobić jedzenie a potem nie będzie mi sie chciało pewnie jechać na zakupy bo sprzątanie i inne . Mam pytanko - czy żeby byc chrzestnym trzeba mieć ślub kościelny czy cywilny wystarczy?

Zobaczymy co maja w mojej aptece jeszcze do biedry musze jechać bo w sobotę sie zjeżdża cała rodzina i musze porobić jedzenie a potem nie będzie mi sie chciało pewnie jechać na zakupy bo sprzątanie i inne . Mam pytanko - czy żeby byc chrzestnym trzeba mieć ślub kościelny czy cywilny wystarczy?

To zalezy - ja np dostałam zaświadczenie ze moge byc chrzestna od siebie z Norwegii a mowilam księdzu ze jestem zona rozwodnika po slubie cywilnym bo ksiądz powoedizal ze warunkiem by zostac chrzestnym w norweskim KK jest bycie członkiem trgo kosciola i tyle. Wiec dostałam a nie wiem jak to w pl sie reguluje ....

Ja na zgagę też mam Rennie. Działa, ale nie na długo.
Wczoraj Was nadrobiłam i myślałam, że będę na bieżąco, ale siadł mi internet i dupa. Dzisiaj widzę kolejne 16 stron do nadrobienia:eek:

Zapomnialam ! Innabajka - na masaże pochwy to olejek migdałowy :)
Na yt filmiki instruktażowe :) oczywiscie na manekinach hahahah

Hej ja na zgagę też Renni brałam. Dawał radę.

Go do snów to ja dziś miałam okropny. Śniło mi się, że byłam w mieszkaniu z mojego dzieciństwa było pełno gości, ale ja ich tsm bardzo nie chciałam. Poszłam do łazienki a tam cała ekipa sa mną oglądać brzuszek i ciężarną, a ja na kiblu. Siłowałam się z nimi żeby zamknąć drzwi. W końcu zjawił się mój i mi pomógł. Siadam navten kibel znowu, a tu na papierze najpierw mnóstwo żółtego gęstego śluzu a zaraz potem krew... Rany jak ja się wystraszyłam!!! Wróciła ta panika z nocy, gdy faktycznie plamiłam. Obudziłam się natychmiast i pobiegłam do łazienki. Na szczęście wszystko gra. Ufff...

Niedługo jadę na ten test z glukozy. Ciekawe czy dam radę...

reklama
Do góry