reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Żabila gratulacje synek super rośnie :) Ja czekam do czwartku :)

Paulinas8 ja uważam że to urządzenie jest super i koniecznie trzeba je mieć, nie jedno dziecko dzięki niemu żyje, moja siostra też już raz się zerwała w nocy bo mała na chwile przestała oddychać, dla własnego spokoju psychicznego ja też będę miała.

A kupicie nowe czy używane ?
Kas88 jak masz od siostry to pewnie, ze tak. Ale tak w ciemno to chyba wole nowa, bo roznica miedzy nowka a uzywana to ok 100 to tez znowu bez szalenstwa, a zawsze wieksze prawdopodobienstwo przy nowej, ze wszystko ok. Ja wypatrzylam na allegro tommee tippee wlasnie nianie z czujnikiem za 330pln i chyba wezme

Mężowi szwagier mówił, że ma nianię z tym czujnikiem i nam dadzą. Bo ich córa już duża.

Ale gdyby nie to, to pewnie bym kupiła. Przezorny zawsze zabezpieczony. :-)

Jezu .. Wlasnie maz mi wymyślił ze on kupuje córce na urodziny komputer z ex i w pazdzierniku 2000 potrzebuje i ch** super, a ja skad mam wziac na reszte rzeczy ? I tłumaczenie ze moze sobie odpusci i raz powie ze ms inne wydatki to nie, znowu wychodze na żyle.
Ja na wyprawkę odkladalam kilka miesięcy a on grosza nie odłożył na ten komp - mogl przed wakacjami zaczac juz - bo nerwy mi puściły, ile ja mam i skad mam tej kasy nabrać ??!!

Jezu .. Wlasnie maz mi wymyślił ze on kupuje córce na urodziny komputer z ex i w pazdzierniku 2000 potrzebuje i ch** super, a ja skad mam wziac na reszte rzeczy ? I tłumaczenie ze moze sobie odpusci i raz powie ze ms inne wydatki to nie, znowu wychodze na żyle.
Ja na wyprawkę odkladalam kilka miesięcy a on grosza nie odłożył na ten komp - mogl przed wakacjami zaczac juz - bo nerwy mi puściły, ile ja mam i skad mam tej kasy nabrać ??!!

Mam tak cały czas od dawna sobie nic nie kupuje nawet do fryzjera nie idę i za cała kasę co mi zostaje kupuje coś dla dzieciaków a mój Maz 500zl miesięcznie na fajki to na wyjście z kumplami to na tenisa co chwila coś wymyśla i **** mnie strzela bo przez to jego rozpieprzanie siana nic nie można odłożyć..

reklama
Do góry