reklama
Żabila gratulacje synek super rośnie Ja czekam do czwartku
Paulinas8 ja uważam że to urządzenie jest super i koniecznie trzeba je mieć, nie jedno dziecko dzięki niemu żyje, moja siostra też już raz się zerwała w nocy bo mała na chwile przestała oddychać, dla własnego spokoju psychicznego ja też będę miała.
Paulinas8 ja uważam że to urządzenie jest super i koniecznie trzeba je mieć, nie jedno dziecko dzięki niemu żyje, moja siostra też już raz się zerwała w nocy bo mała na chwile przestała oddychać, dla własnego spokoju psychicznego ja też będę miała.
Kas88 jak masz od siostry to pewnie, ze tak. Ale tak w ciemno to chyba wole nowa, bo roznica miedzy nowka a uzywana to ok 100 to tez znowu bez szalenstwa, a zawsze wieksze prawdopodobienstwo przy nowej, ze wszystko ok. Ja wypatrzylam na allegro tommee tippee wlasnie nianie z czujnikiem za 330pln i chyba wezmeA kupicie nowe czy używane ?
Jezu .. Wlasnie maz mi wymyślił ze on kupuje córce na urodziny komputer z ex i w pazdzierniku 2000 potrzebuje i ch** super, a ja skad mam wziac na reszte rzeczy ? I tłumaczenie ze moze sobie odpusci i raz powie ze ms inne wydatki to nie, znowu wychodze na żyle.
Ja na wyprawkę odkladalam kilka miesięcy a on grosza nie odłożył na ten komp - mogl przed wakacjami zaczac juz - bo nerwy mi puściły, ile ja mam i skad mam tej kasy nabrać ??!!
Ja na wyprawkę odkladalam kilka miesięcy a on grosza nie odłożył na ten komp - mogl przed wakacjami zaczac juz - bo nerwy mi puściły, ile ja mam i skad mam tej kasy nabrać ??!!
Jezu .. Wlasnie maz mi wymyślił ze on kupuje córce na urodziny komputer z ex i w pazdzierniku 2000 potrzebuje i ch** super, a ja skad mam wziac na reszte rzeczy ? I tłumaczenie ze moze sobie odpusci i raz powie ze ms inne wydatki to nie, znowu wychodze na żyle.
Mam tak cały czas od dawna sobie nic nie kupuje nawet do fryzjera nie idę i za cała kasę co mi zostaje kupuje coś dla dzieciaków a mój Maz 500zl miesięcznie na fajki to na wyjście z kumplami to na tenisa co chwila coś wymyśla i **** mnie strzela bo przez to jego rozpieprzanie siana nic nie można odłożyć..
reklama